• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yakın zamanda nisanlanacaklar gelin bakayım buraya:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlarr benmde tarihe karar verildii bu ayın 25 inde nişanım var çarşamba günüde çarşıya çıkıyoruzzz şimdiden heyecan sardı beniiii çok güzell duygu ve telaşmış bunlarr:nazar:

hayırlı olsun canım benimde 31 ağustos nişan tarihim damat bohçası için yardıma ihtiyacım var kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum :26:

merhaba canım. öncelikle allah tamamına erdirsin rabbim utandırmasın. ben bohçama neler koyduğumu yazayım
gömlek kol düğmesi kravat
5 parça pijama takımı
parfüm deodorant
traş takımı
cilt bakım malzemeleri (bnm sevgilim biraz meraklıdır cilt bakımına)
seccade tesbih
cüzdan kemer
iç çamaşırı takımı
havlu
2 çorap
2 de bohça

hepsi bin liraya mal oldu canım. merak ettiklerin varsa da sorabilirsin daha yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba canım. öncelikle allah tamamına erdirsin rabbim utandırmasın. ben bohçama neler koyduğumu yazayım
gömlek kol düğmesi kravat
5 parça pijama takımı
parfüm deodorant
traş takımı
cilt bakım malzemeleri (bnm sevgilim biraz meraklıdır cilt bakımına)
seccade tesbih
cüzdan kemer
iç çamaşırı takımı
havlu
2 çorap
2 de bohça

hepsi bin liraya mal oldu canım. merak ettiklerin varsa da sorabilirsin daha yardımcı olmaya çalışırım.

Aminn canım hepimizin inşallah . Bende az çok bişeyler aldım ama gözüme çok az gözüküyor günlük kıyafet te aldım ben pantolon gömlek ayakkabısınıda alıcam bi takım dahamı alsam diye düşünüyorum sanki hiç bişey yok gibi geliyor bana bilemedim vallah ne zor işlermiş bunlar :44:

Aminn canım hepimizin inşallah . Bende az çok bişeyler aldım ama gözüme çok az gözüküyor günlük kıyafet te aldım ben pantolon gömlek ayakkabısınıda alıcam bi takım dahamı alsam diye düşünüyorum sanki hiç bişey yok gibi geliyor bana bilemedim vallah ne zor işlermiş bunlar :44:

günlük kıyafete gerek görmedim ben açıkçası. sen fazladan bile koymuşsun ama içinden geliyorsa al tabi... evet çok zor ve stresli. asıl olay istemede takı olarak ne düşünüyorsunuz olayı. çok geriliyorum :S

Çok az kaldıı.. :18:
Nişan yastığı olarak nasıl birşey tercih edeceksiniz hanımlar?

ben nişan tepsisi istiyorum. yastık olayı pek hoşuma gitmedi bnm şahsen.

günlük kıyafete gerek görmedim ben açıkçası. sen fazladan bile koymuşsun ama içinden geliyorsa al tabi... evet çok zor ve stresli. asıl olay istemede takı olarak ne düşünüyorsunuz olayı. çok geriliyorum :S

ben nişan tepsisi istiyorum. yastık olayı pek hoşuma gitmedi bnm şahsen.

Bu benim nişan tepsim belki fikir olabilir.Yanında makası da var,beyaz gelin ayıcığın yanında hemen, makası da süsledikleri için pek belli olmamış ama beyaz taşlarla süslü sanırım fark edebilirsiniz.Allah tamamına erdirsin İnşallah, mutluluklar.

$100_2017.jpg $100_2016.jpg

Bu benim nişan tepsim belki fikir olabilir.Yanında makası da var,beyaz gelin ayıcığın yanında hemen, makası da süsledikleri için pek belli olmamış ama beyaz taşlarla süslü sanırım fark edebilirsiniz.Allah tamamına erdirsin İnşallah, mutluluklar.

Eki Görüntüle 779427 Eki Görüntüle 779428

çok güzelmiş gerçekten. ayıcıklar falan çok farklı bi hava katmış. bende pazartesi ekliyeyim resim =) size de mutluluklar. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

çok güzelmiş gerçekten. ayıcıklar falan çok farklı bi hava katmış. bende pazartesi ekliyeyim resim =) size de mutluluklar. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, sözü nişanı atlatmış düğün hazırlığı yapan biri olarak heyecanınız beni de bir an o günlere geri götürdü. Her şey gönlünüzce olsun.Allahtan biz pek adeti şuydu buydu uğraşmadık.Ne biz ne de nişanlımın ailesi bohça falan yamadık.Takı olayını da biz nişanlımla hallettik.Aileleri pek karıştırmadık bu işlere.Allah'tan ailelerde bizi kendi halimize bıraktı.Ne benim ailem şunu da isteriz bunu da isteriz ne de onun ailesi bizden herhangi birşey sakındı.Ne bir gerginlik, ne bir stres yaşamadan atlattık nişanı sözü, düğün hazırlığı içinde aynı şeyi yapıyoruz.Herşeyi nişanlımla zevkimize ve bütçemize göre alıyoruz.O yüzden stres değil ama heyecan yaşadığım doğru :)

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, sözü nişanı atlatmış düğün hazırlığı yapan biri olarak heyecanınız beni de bir an o günlere geri götürdü. Her şey gönlünüzce olsun.Allahtan biz pek adeti şuydu buydu uğraşmadık.Ne biz ne de nişanlımın ailesi bohça falan yamadık.Takı olayını da biz nişanlımla hallettik.Aileleri pek karıştırmadık bu işlere.Allah'tan ailelerde bizi kendi halimize bıraktı.Ne benim ailem şunu da isteriz bunu da isteriz ne de onun ailesi bizden herhangi birşey sakındı.Ne bir gerginlik, ne bir stres yaşamadan atlattık nişanı sözü, düğün hazırlığı içinde aynı şeyi yapıyoruz.Herşeyi nişanlımla zevkimize ve bütçemize göre alıyoruz.O yüzden stres değil ama heyecan yaşadığım doğru :)

ayy valla okurken maşallah diye diye okudum arkadaşım çok şanslısın. inşallah bu anlayış düğünden sonra da böyle devam etsin. valla bizde benim ailem biraz sıkıntı yaratıyor. annem takı olarak şunu da iste bunu da iste diyor ama karşı tarafa hiç çaktırmıyor bilmiyorum nasıl denge sağlıcam. eğer dedikleri olmazsa beni yanlız bırakır düğn arifesinde. o kadar hazırlıklar da annesiz olmaz. bir de bnm ailem izmirde kayınvalidem mardinde. ama biz kütahyada yaşıadığımız için gerçekten anneme ihtiyaç duyarım. o da bunu farkında olduğu için... bilmiyorum yaa bu konular çok daraltıyor beni... Allahıma çok şükür karşı taraf o kadar anlayışlı ki...

meerhaba,
Kızlar misafirlerinize değişik törenlerde dağıtabileceğiniz sabunlar yapmaktayım. magnetli, kutulu, keseli ve değişik kokulu. hertürlü sorunuz için lütfen mail atın. özel mesaj atamıyorum. mailim: ..................... . blogum ise hediyesabun.blogspot.com'dur. iyi günlerrr

ay ya ben geç kalmışım buraya gelmekle aynı zamanda nişanlarımız olmuş sözümüz okadar güzel fikirler varmış ki tühhhhh :5: bunların üzerine sözlendim nişanlandım evlendim 1,50 yıl oldu :5: tekrarmı yapsak herşeyi başamı alsak varmı öle zamanı başa döndirebilecek biri :1:

BOHÇA SANKİ AZ GÖRÜNECEKMİŞ GİBİ GELİYO O YÜZDEN ALAYIM DİYORUM CANIM BİLEMEDİM:51: BİZ TAKI OLAYINI ATLATTIK O BARİ ARADAN ÇIKTI BİZİMKİLER ANLAYIŞLI DAVRANDILAR BİŞEY İSTEMEDİLER SİZ NE KADAR YAPABİLİYOSANIZ DEDİLER ONLARDA BELLİ BİR BÜTÇE AYIRMISLAR ALTIN İÇİN HALLETTİK O İŞİ :109:

ay ya ben geç kalmışım buraya gelmekle aynı zamanda nişanlarımız olmuş sözümüz okadar güzel fikirler varmış ki tühhhhh :5: Bunların üzerine sözlendim nişanlandım evlendim 1,50 yıl oldu :5: Tekrarmı yapsak herşeyi başamı alsak varmı öle zamanı başa döndirebilecek biri :1:

:1::1::1: Nikah tazeleyebilirsiniz sizde yıldönümünüzde :123:

Back