- Konu Sahibi diclem3555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh kızlar benimde nasipse bir ay sonra nişanım olacak müzik bulamıom hareketli sslow dans nişan tepsisimi yazdıgımı karar veremedim yardımmmmmmmmmmmmm:26:
Daha vaktin varmış cnm bulursun inş gönlünce , benim yaklaştı çokk 26 ocak =)
fundaa çok az kaldı seninkine 10gün kadarr:) neler yaptınnn??
kızlar benim nişanımda şubatın ilk haftası olacak.. düğün yeterince görkemli, kalabalık ve masraflı olacağı için nişanı daha sadece aile arasında evde düşündük ve sadece 1. derece yakın akrabalar olacak..20-25 kişi de anca oluruz..sıcak samimi bir ortam olacak:) Yalnız bir şey soracağım kızlar..nişan pastasını hazır mı almalıyım yoksa internetten güzel bir tarif bulup kendimiz mi yapsak ona karar veremedim..nişan pastasına da 120 tl dediler..bu konuda çok kararsızım..bir de nişan kurabiyeleri aslında ben onları düğün için düşünmüştüm ama kardeşim nişanda da nişan kurabiyesi versek mi misafirlere dedi..o konu da da kararsız kaldım açıkçası bir yandan aslında hoş olur diyorum ama bir yandan da zaten gelenler 1. derece akrabalar gerek var mı ki diyorum ikilemde kaldım açıkçası hem pasta hem de kurabiye konusunda..bana yardımcı olursanız çok sevinirim..:)
canım ben hazır alınmasından yanayım, üstündeki süslerden dolayı o fiyatı söylemişlerdir ki çok söylememişler, bence risk alma dışarda yaptır, üstündeki süsün rengini giyecegin kıyafete göre yaptır
benim nişan tarihim 28 nisan.... ama ben hiç bir hazırlık yapmdım:2:
ben de sadece salon tuttum canm başka hiçbirşey yapmadım. sonra tutuşucaz şimdiden yavaş yavaş bakmak lazım.
kızlar benım 20-30 kişiyle felan evde olucak 1 ay sonra felan, pasta kesmeyı dusunuyorum yanına kurupasta ve meyvesuyu nasıl fıkır sızce?
birde misafirlere mendıl felan mı dağıtılmalı ne dersınız o konuda kararsızım.
birde bir hafta once felan isteme olucak.gümüş tepsı corap mendıl felan babam benı verdıkten snra onlara mı verılmelı onlarda mı kalmalı.bu aşamayı atlatanlar nasıl oldu anlatabılır mı kzlar
çorap mendil filan ben pek anlayamadım canım ne sordugunu:44:
canım hanı söz gunu mendıl filan dagıtılıyor ya gelenlere, dıyorum kı ıstemede de bu sekılde bır seyler verılıyor mu?
merhabalar..kızlar birşey sorucam. Misafirlere hatıra olsun diye küçük süslenmiş kutuların içine şeker yada lokum koyup dağıtıcam ama nerden başlayacağımı bilmiyorum..O küçük kutuları nerden temin edebilirim bilen var mı acaba? İstanbul'da olsam her türlü bulunurdu, ama İstanbul'da oturmuyorum. Yani nerelerde satılır bu konuda da bi fikrim yok açıkçası..
canım benim çok teşekkür ediyorum:) henüz yeni olduğum için özelden msj atamadım
canım hanı söz gunu mendıl filan dagıtılıyor ya gelenlere, dıyorum kı ıstemede de bu sekılde bır seyler verılıyor mu?
Merhaba kızlarr :)) benimde nişanım 27 ocak da inş. dünde nişan alışverişini yaptık Allahın izniyle herşey hazırrrr beklemedeyim :)) çok heyecanlı yaa.. benim nişanım salonda aynı düğün gibi olacak onun için böle hatıralık bişey yapmama gerek yok sanırım.. Herkesin herşey gönlünce olur inş..... :))))))))