• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yakın zamanda nisanlanacaklar gelin bakayım buraya:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Amin canım herşey gönlünüzce olsun inşaallah =)

Sevgilinizle bir ömre adım atarken tamamen hayal gücünüze dayalı butik kurabiyelerimizi unutmayın.. Web adresimi ziyaret etmenizi ve aradığınızı bulamasanızda tamamen isteklerinize bağlı olduğunu unutmayın.. Kurabiyelerimiz kişiye özeldir..mutluluğunuz mutluluğumuz olsun.. Yıldönümlerinde hayatınızın aşkının doğum gününde sevgililer günü kutlamasında hediye edip yıllara çocuklarınıza bile saklayıp aşkınızı anlatabileceğiniz , sözünüzde nişanınızda nikahınızda herkese hoş armağanlar verebilir hatıralardan silinmeyebilirsiniz. kadınlar kulübü adı altında ürünlerimize ilgi gösteren dostlarımıza güzel günlerinde bizimde hoş sürprizlerimiz olacağını unutmayın derim ;) sayfamıza desteklerinizi ve takiplerinizi bekliyorum. Teşekkürler bayanlarrr

Sevgilinizle bir ömre adım atarken tamamen hayal gücünüze dayalı butik kurabiyelerimizi unutmayın.. Web adresimi ziyaret etmenizi ve aradığınızı bulamasanızda tamamen isteklerinize bağlı olduğunu unutmayın.. Kurabiyelerimiz kişiye özeldir..mutluluğunuz mutluluğumuz olsun.Yıldönümlerinde hayatınızın aşkının doğum gününde sevgililer günü kutlamasında hediye edip yıllara çocuklarınıza bile saklayıp aşkınızı anlatabileceğiniz , sözünüzde nişanınızda nikahınızda herkese hoş armağanlar verebilir hatıralardan silinmeyebilirsiniz. kadınlar kulübü adı altında ürünlerimize ilgi gösteren dostlarımıza güzel günlerinde bizimde hoş sürprizlerimiz olacağını unutmayın derim ;) sayfamıza desteklerinizi ve takiplerinizi bekliyorum. Teşekkürler bayanlarrr $image.jpg Eki Görüntüle 626296

KIZLARRRR
Ben söz telaşesini atlattım herseyım cok guzeldı herkez cok beğendi mşsafirlere hatıralık magnet yaptırmıstım ve bayanlara yemeni erkeklere çorap dağıttık bunları tek tek keselere koyduk ...

Sıra nişanda bayağı bi masraf oldu salondada birşeyler dağıtmak istiyorum ama malesef ona bütçe ayıramıcam ucuz ve değişik fikri olan varsa paylaşssın cok sevınırım . Nişan hazırlıklarımda bitti kıyafetım takılarım ayakkabılarım ve diğer alınan bohça alısverişlerini yaptık martın 16sında allah izin verirse salonda yapıcaz düğün gibi olucak bizimde . ama beni çok üzen ve tüm keyfimi kaçıran bir durum var eltim çok fesat kızlar hastalık derecesınde ben huzur ararken o hep bi kusur yaratıo onun yaptıkları dayanılcak gıbı değil en sonunda kayınvalıdem ve kayınpederimde sildiler onu ama ben böle olmasını istemezdimki analamaya calsııyorum tamam kıskanabılır dıyorum ama o hastalık dercesınde olayların ustune gıdıyo cok değişik buyuzdende tum tadımız kaçıo

Arkadaşlar mart sonu gibi nişanım olcak fakat bi türlü mekan bulamıyorum istanbul avrupa yakasında bildiğiniz önerebileceğiniz güzel yerler varmı? :43:

Kızlar nişanlandımm geldimmm =) Öncelikle nişanımmm çok güzelddiii , Halit paşa iyi iş çıkardı ( garsonlar bahşiş die fazla can sıksa da ) .. Gündüz dış çekimim vardı vee hava yağmurluydu ama yılmadık güzel bi çekim çıkardık kii hala hastayım =) Süleymaniyede dış çekimden sonra yine ara sokaklarda bi cafede çekime devam ettik , sonrasında nişan yerimize geçtik , biz salona girmeden önce misafirlerimize bizzat benim hazırladıgım slaytımız izletildi , kii kahkaha seslerinden çok beğenildğini anladım =) sonrasında biz salona girdik ondan sorası malum zaten pastaydı takıydı vs derken , çok sıcak bi ortamdı yanıma her gelen çok samimi bi ortam var harika dedi , yiyecekler çok beğenildi özellikle pasta ve çay çok övgü aldı =) Ancak bir kez daha inandım ki ayaklarınızın yerden kesildği kadar mutlu oldugunuz günlerde aksilikler mutlaka oluyor , mesela nişandan bir gün sonra nişan video kasetimizin sıkıstıgını ve çekim yapmadıgını öğrendik , üzüldük ama nazarlık dedik napalım , doğru insanla yanyanaysanız ve bütün gün gözünüzü sizden ayırmayıp sizi daha da mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yaptıysa dış faktörler sizi üzemiyo , bizim de öyle oldu çok şükürr umarımm hepinizinki harika geçer ben düğün şafagımı sayfama basladım bile =)

NOT : içinde yıldız şeklinde renkli şekerlerin ve kahve çekirdeklerinin oldugu minik kavanozlar hediye ettik misafirlerimize , ayrıca çiçeğimi kendim hazırladım herkes bayıldı , nişan tepsimi makasımı bohçaları takı kurdelalarını kendim yaptım iyiki de kendim yapmısım hepsi içime çok sindi , henüz burada resim paylaşamıyorum o yüzden şimdilik anlatmakla yetiniyorum kızlar =)

Merhaba kızlar,

Halit Paşa Konağında 100 kişilik bir nişanın maliyeti yaklaşık ne kadar olur acaba, sizin nişanınız orda olduğu için bilirsiniz diye düşündüm, şimdiden teşekkür ederim:)

Benmnde nişanım 16 Haziranda işin garip yanı bizden 2 ay önce sözlümün abisi evleniyor birde ona telaş yaptım nasıl ayarlıcam yetişicem bilemiyrm :(:25:

Kızlar, şubat sonunda olacağını sandığım nişanım mayısa ertelendi ama 23 şubatta sözüm oldu :52: Her şey ruya gibiydi çok güzeldi. Otuz kişi kadar vardık sanırım sözde. Mayısta nişan bayramdan sonra düğün diye konuşuldu :53: Hepsinin arasında az vakit var ama çok mutluyum. :16: :16::16:

Kızlar nişanlandımm geldimmm =) Öncelikle nişanımmm çok güzelddiii , Halit paşa iyi iş çıkardı ( garsonlar bahşiş die fazla can sıksa da ) .. Gündüz dış çekimim vardı vee hava yağmurluydu ama yılmadık güzel bi çekim çıkardık kii hala hastayım =) Süleymaniyede dış çekimden sonra yine ara sokaklarda bi cafede çekime devam ettik , sonrasında nişan yerimize geçtik , biz salona girmeden önce misafirlerimize bizzat benim hazırladıgım slaytımız izletildi , kii kahkaha seslerinden çok beğenildğini anladım =) sonrasında biz salona girdik ondan sorası malum zaten pastaydı takıydı vs derken , çok sıcak bi ortamdı yanıma her gelen çok samimi bi ortam var harika dedi , yiyecekler çok beğenildi özellikle pasta ve çay çok övgü aldı =) Ancak bir kez daha inandım ki ayaklarınızın yerden kesildği kadar mutlu oldugunuz günlerde aksilikler mutlaka oluyor , mesela nişandan bir gün sonra nişan video kasetimizin sıkıstıgını ve çekim yapmadıgını öğrendik , üzüldük ama nazarlık dedik napalım , doğru insanla yanyanaysanız ve bütün gün gözünüzü sizden ayırmayıp sizi daha da mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yaptıysa dış faktörler sizi üzemiyo , bizim de öyle oldu çok şükürr umarımm hepinizinki harika geçer ben düğün şafagımı sayfama basladım bile =)

NOT : içinde yıldız şeklinde renkli şekerlerin ve kahve çekirdeklerinin oldugu minik kavanozlar hediye ettik misafirlerimize , ayrıca çiçeğimi kendim hazırladım herkes bayıldı , nişan tepsimi makasımı bohçaları takı kurdelalarını kendim yaptım iyiki de kendim yapmısım hepsi içime çok sindi , henüz burada resim paylaşamıyorum o yüzden şimdilik anlatmakla yetiniyorum kızlar =)

fundacım çok tebrik ederim ne güzel kazasız belasız atlatmışsınız Allah bize de nasib etsin, ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.

Merhaba kızlar,

Halit Paşa Konağında 100 kişilik bir nişanın maliyeti yaklaşık ne kadar olur acaba, sizin nişanınız orda olduğu için bilirsiniz diye düşündüm, şimdiden teşekkür ederim:)

Canım kişi başı 17 tlydi biz 2012 fiyatlarından anlaşmıştık , ama fazla gelenler oldu 125 kişiye 2000tl ödedim misafirlerim çok memnun kaldı ancak o gün şefleri olmadıgı için garsonlar bahşiş konusundaoldukça rahatsız etti bizi ve anlaştıkları kameraman oldukça beceriksizdi videomuz yandı kaset sıkışmış yetkililer video parasını iade ettiler ama giden video geri gelmedi , ama mekan kokteyl tabağı ortam çayları pasta vs herşey çok beğenildi , söylediğim olumsuzluklar için önceden konusursan daha sağlıklı olur ama video için dışarıdan biriyle anlaşabilirsin hala anlaşmalı yerleri aynıysa , şimdiden mutluluklar=)

fundacım çok tebrik ederim ne güzel kazasız belasız atlatmışsınız Allah bize de nasib etsin, ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.

Amin canım benim inşş Rabbim gönlünüze göre vericektir inşaallah =)

Selamlarr :3:

Galiba aranızda en geç nişanı olan benim hatta benden önce hem nişan hem düğün yapcak bile var anladığım kadarıyla :1:

Bizde aslında bu yaza evlenmek istiyorduk ama şartlar elvermedi gelecek yaza kısmet olursa:16:

Şubatta söz yaptık bu yazada nişanımızı yapacagız kısmet olursa :34:

Sözü aile arasında yaptık yaklaşık 15kişiydik erkek tarafı uzaktan geldiği için extra hiçbişey yapmadık sadece bohça yaptık söz bohçası çok fazla detayı olmayan damada ve bana:16:

Nişanımızda 70-80 kişi olucaz yaklaşık yerimizi tuttuk ailemizin çogu ve erkek tarafı şehirdışından geldiği için yemekli yapıcaz :34:

İnşallah hayırlısıyla mutlu mesut halledeiz :34:

ffundaa

selam tatlım hayırlı olsunn :34:

düğünün nezaman? birde birçok şeyini kendin yapmışsın ya anlatsana neler yaptın nasıl yaptın ve fotograflarını fln eklese bizde fikir edinelim bende kendim yapmayı düşünüyorum :34:

Son düzenleme:
Bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Bende bende varımm kızlarrr :16::16::8:

hoşgeldinizz:=) sizin düğün tarihleri yakın mı kızlar?

Selamlarr :3:

Galiba aranızda en geç nişanı olan benim hatta benden önce hem nişan hem düğün yapcak bile var anladığım kadarıyla :1:

Bizde aslında bu yaza evlenmek istiyorduk ama şartlar elvermedi gelecek yaza kısmet olursa:16:

Şubatta söz yaptık bu yazada nişanımızı yapacagız kısmet olursa :34:

Sözü aile arasında yaptık yaklaşık 15kişiydik erkek tarafı uzaktan geldiği için extra hiçbişey yapmadık sadece bohça yaptık söz bohçası çok fazla detayı olmayan damada ve bana:16:

Nişanımızda 70-80 kişi olucaz yaklaşık yerimizi tuttuk ailemizin çogu ve erkek tarafı şehirdışından geldiği için yemekli yapıcaz :34:

İnşallah hayırlısıyla mutlu mesut halledeiz :34:

ffundaa

selam tatlım hayırlı olsunn :34:

düğünün nezaman? birde birçok şeyini kendin yapmışsın ya anlatsana neler yaptın nasıl yaptın ve fotograflarını fln eklese bizde fikir edinelim bende kendim yapmayı düşünüyorum :34:

canımcım benm de seninle aynı şekilde. bu mayıs sonunda nişan olacak, kısmet olursa seneye olacak düğünümüz. araya askerlik giriyor malesef ki... Olsun sonunda kavuşmak var, moral bozmak yok:=)

hoşgeldinizz:=) sizin düğün tarihleri yakın mı kızlar?

canımcım benm de seninle aynı şekilde. bu mayıs sonunda nişan olacak, kısmet olursa seneye olacak düğünümüz. araya askerlik giriyor malesef ki... Olsun sonunda kavuşmak var, moral bozmak yok:=)

evet moral bozmak yok :34: kısa dönem mi yapcak askerliğini:44:

bizde askerlik yok çok şükür o bitti ama malum düğün yapmak zor iş :34:

Back