Yakın arkadaşla araya giren sogukluk

valla 20 bin borç veren arkadaş bu devirde :)))) iyi bir dostmuş:))) ben olsam sorgulamam. sen bence ona değil yaşadığın olaya kızgınsın ve ordaki herşeye

Bana çok korkmuş gibi değil de olumsuz negatif kasvetli olaylarla haşır neşir olmak istemedi gibi geldi be benim onun enerjisini düşürüp aşağı çekeceğimi düşündü.
Böyle düşünduyse bile haklı, şu andaki yazım dili uslubunuzla beni bile negatif etkilediniz.
Kaldı ki arkadaşınızin da bir insan olduğunu, kendi duygulari, korkuları, endişeleri olabileceğini idrak etmelisiniz. Herkesin önceliği kendi olmalı.
Olayı ve sizi bir de arkadaşınızın dinleyebilseydik keşke.

ben herkesi kendim gibi sandığım böyle düşünüyorum sanırım yaptığım yorumlarda da kim olsa aynı şeyi yapardan kastım dost dediğin insan yapar bu söylediklerimi demek istedim
Sizinki herkesi kendi gibi sanmak değil,
Siz sabit fikirli ve bencilsiniz.
Konuya yazan onlarca kadın var ve siz hâlâ olaya kendinizi inandırdiğıniz doğrudan bakiyorsunuz.

Dikkatimi ceken şey surekli arkadasinizin yaptigi şeylerin zaten görevi oldugunu dusunmeniz. "Kim olsa yapardi? Yok bi de gelmeyecek miydi? Yapilmasi gereken seyler iyilik degil" filan yaziyorsunuz.
Kim olsa ayni şeyi yapmayabilirdi, sizin arkanizi toplamak kimsenin görevi degil, gayette gelmeyebilirdi arkadasinizin yaptigi her şey bir iyilik. Bu kiz sizin anneniz degil, babaniz degil, kardesiniz degil. Ne gece gece sizinle ugrasmak zorunda ne de para vermek zorunda...
En fazla polisi ambulansi arar vatandaslik gorevini yapardi. Once bir şu "zorundaydi zaten" kafasindan cikarsaniz daha saglikli dusunursunuz bbeeelllki.

Tabii öyle konu sahibi onu demese bile boşuna araya girenler kötü olcak en son adam diyecek ki ne yaparsam yapayım gitmiyor demek ki bunun aklına giriyorlar bu ondan şikayet ediyor beni bu sefer çevredekilere kurulup bela olacak o uzaklaştırmaların nezaretin acısını onlardan alacak

Nankörsunuz,En zor anınızda yanınızda olmuş.Yüz verilince astar isteyen tipler gibisiniz.Herkesin kendince sorunları oluyor ,hayat çok zor .Surekli onun aklında olup eli üstünüzde olsun istiyorsunuz ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…