Yakın arkadaşımla ayrıldık çok üzgün hissediyorum

Bu konuyu nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan var mı?

Valla bana bunları dese '' sen bana mı yürüyon? '' derim asdfg Bu denli bir arkadaşlık ilişkim olmadığı için bana garip gelmiş olabilir :)

Ona anlattım dedimki bir konu açtım senden bahsettim herkes beni lezbiyen ya da biseksüel saniyor dedim. O beni o kadar çok iyi tanıyor ki ben seni biliyorum, sen de kendini biliyorsun boşver bırak kim ne derse desin dedi. Bizi sevgili sanıyorlar deyince güldü öyle sjdkdkd biz onunla yıllardır yol arkadaşlığı yaptık, dertlerimizi birbirimize anlattık çözüm üretmeye çalıştık. Onun mutlu olmasını çok istiyorum.

Annemle babamda birbirlerinden ayrılırken davul zurna çağıracaklardı.

Kızz dur gitme Allah aşkına ne yaptınız barıştınız mı? İki detay ver gözünü seviyim
Beni aradı ve konuştuk, söylediklerini sinirle söylemiş. Stresli ve zorlu bir süreçten geçiyor. Hayatının değişim ve dönüşüm noktasından geçiyor. Beni bırakmak istemediğini ,benimle konuşmak istediğini, o an çok bunaldığını o yüzden sinirle konuştuğunu söyledi. Barıştık çok şükür

O neydi kız arkadaslık boyle bsey degıl bu nedir

Bnimde başımdan bir arkadaş ayrılığı geçmişti dur anlatıyım 4 senelik günde 8 saati birlikte 8 saatide telefonda msj veya konuşma olarak geçirdiğim bi arkadaşım vardı ve kendi kardeşimden çok çol yakındı. Herşeyimizi bilir sürekli konuşurduk ben o olmuştum oda ben olmuştu sanki 2 bedende tek kişi gibi olmuştuk kendimi çok sanslı sayıyordum. Bebimle ilgilenen bi çocuk vardı baya peşimden koşmuştu. O zamankar lisede olduğumuzdan çok fazla ilişkiye aşka vs yakın değildim. Sonuçlanmayacak şeyler saçma geldiğinden çocuğa karşılık vermek istemiyordum aksi gibi çocukta çok ısrarcıydı. Arkadaşımda çocuğun çok çirkin olduğunu yakışmayacağımızı zaten benimle öylesine takılmak istediğini söyleyip beni soğutuyordu. Ki zaten sıfırdım çocuğa. 6 7 ay sonra lise bitti. Ben üni kazandım arkadaşım kazanamadı. Ona çok zaman ayıramamaya başladım. Bigün karşıma geldi ben o çocukla sevgili oldum dedi. Dedim allah mesut etsin. Benle arkadaşlığını bitirmek istediğini söyledi ben şok. Benim suçum ne neden atkadaşlığımız bitiyor dediğimde çocukla aramdaki muhabbetler aklına geldiğinde rahatsız olduğunu hem arkadaşlığımızı hemde ilişkisini aynı anda yürütemeyeceğini söyledi. Çünkü her detayı biliyordu çocuk aylarca sana aşığım diyip herkesin önünde çok güzel jestler vs yapmıştı. Attığı mesajları dahi okuyordu bu arkadaşım. Herneyse bende allah yolunu açık etsin dedim. Sonuç olarak senelrdir görüşmüyoruz evlenmişler 1 bebekleri olmuş. Allah analı babalı büyütsün. Yani demem o ki.... yakın arkadaş mevzusuna çokta şeyapmamak lazım. Hele saçma konularda ve en ufak şeyde arkadaşlığını bitirecek tiplerden aman aman uzak dur. Yanındaysa kıymetini bil. Bitiriyorsa da yolun açık olsun demeyi bil.

Hiç normal değil hisleriniz.Ayrica arkadaşıniz o sadece abartmayın yaaaa.Siz de erkek arkadas yapın merkeze onu atayın olsun bitsin

İşi düşmüştür 3 5 güne çıkar kokusu. Bu tipler böyle. Bu lafımı hiç unutma en kısa sürede senden alacağını alıp tekrar arkadaşlığınızı bitirecek. Sevgiler.

Bi an önce uzmandan destek almanı tavsiye ediyorum. Yazma biçiminden bile anormal olduğunu anlayabiliyorum. Arkadaştan ayrılıp barışmak nedir Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…