- 9 Mart 2023
- 116
- 157
- 23
- Konu Sahibi Selen Mira
-
Bu konuyu nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan var mı?Benim de sizin gibi çok yakın bir arkadaşım vardı. Okb hastasıydı , bazen aklına düşünceler gelir kafasını bir yerlere vururdu düşünceden kurtulmak için. Ben de ona hep destek olmaya çalışırdım. Yalan yok onun da bana destek olduğu çok zaman olmuştu ama bana bağımlılığı öyle arttı ki boğulmaya başladım. Onunla görüşmesem falan trip atıyordu. Gerildiğimiz zaman bana beton gibi mesajlar atıyordu. Aylar öncesinden benim haberim bile olmayan konulara içerlemiş falan. Yıllarca sürdü böyle arkadaşlığımız. Bana da diğer arkadaşlarım bu ne böyle sevgili gibisiniz diyordu ama böyle bağımlı arkadaşlar insana vicdan yaptırıyor. Bir gün dayanamadım ve bir tartışmamızda tüm ilişkimizi kestim. Bir süre daha bana mesaj atmaya devam etti en son o da bırakı.
Sizin arkadaşınız da bağımlı bir kişilikti büyük ihtimalle ondan ilişkiniz sürüyordu. Sonra o bağımlı olacağı bir başkasını buldu ve sizinle olan arkadaşlık ona fazla gelmeye başladı. Belki sevgili yapan siz olsaydınız siz de böyle davranacaktınız. Kaygılı bağlanma durumu var sizde sanırım. Küçükken anneniz tarafından terk edilme korkusu yaşadınız mı?
Valla bana bunları dese '' sen bana mı yürüyon? '' derim asdfg Bu denli bir arkadaşlık ilişkim olmadığı için bana garip gelmiş olabilir :)Yakın zamanda beni aradı söylediklerini sinirle söylemiş ve stresli, zorlu ,yoğun süreçten geçiyor. Ben seni hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Hayatımda bir sen bir de sevgilim var , ben sana alışkınım seni bırakmam o gün sinirle konuştum bu süreci bir atlatayim rahatlicam ve seninle konuşmayı istiyorum dedi
AhahahahaahValla bana bunları dese '' sen bana mı yürüyon? '' derim asdfg Bu denli bir arkadaşlık ilişkim olmadığı için bana garip gelmiş olabilir :)
Ona anlattım dedimki bir konu açtım senden bahsettim herkes beni lezbiyen ya da biseksüel saniyor dedim. O beni o kadar çok iyi tanıyor ki ben seni biliyorum, sen de kendini biliyorsun boşver bırak kim ne derse desin dedi. Bizi sevgili sanıyorlar deyince güldü öyle sjdkdkd biz onunla yıllardır yol arkadaşlığı yaptık, dertlerimizi birbirimize anlattık çözüm üretmeye çalıştık. Onun mutlu olmasını çok istiyorum.Ahahahahaah
Silemezsiniz malesef. Sonsuza kadar sevdiginizle yasadiklariniz internetin bir köşesinde saklanacak.Bu konuyu nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan var mı?
Silemezsiniz malesef. Sonsuza kadar sevdiginizle yasadiklariniz internetin bir köşesinde saklanacak.
Annemle babamda birbirlerinden ayrılırken davul zurna çağıracaklardı.3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
Kızz dur gitme Allah aşkına ne yaptınız barıştınız mı? İki detay ver gözünü seviyim
Beni aradı ve konuştuk, söylediklerini sinirle söylemiş. Stresli ve zorlu bir süreçten geçiyor. Hayatının değişim ve dönüşüm noktasından geçiyor. Beni bırakmak istemediğini ,benimle konuşmak istediğini, o an çok bunaldığını o yüzden sinirle konuştuğunu söyledi. Barıştık çok şükürKızz dur gitme Allah aşkına ne yaptınız barıştınız mı? İki detay ver gözünü seviyim
O neydi kız3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
aaaaaaaBen seninle olan güzel hayallerimizi öbür dünyada görüşüp gerçekleştirmek istiyorum. Dedi.
Hiç normal değil hisleriniz.Ayrica arkadaşıniz o sadece abartmayın yaaaa.Siz de erkek arkadas yapın merkeze onu atayın olsun bitsin3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
‘Beni bırakmak istemediğini’ mi? Hadi gidin sevişin bari.Beni bırakmak istemediğini ,benimle konuşmak istediğini, o an çok bunaldığını o yüzden sinirle konuştuğunu söyledi. Barıştık çok şükür
Beni aradı ve konuştuk, söylediklerini sinirle söylemiş. Stresli ve zorlu bir süreçten geçiyor. Hayatının değişim ve dönüşüm noktasından geçiyor. Beni bırakmak istemediğini ,benimle konuşmak istediğini, o an çok bunaldığını o yüzden sinirle konuştuğunu söyledi. Barıştık çok şükür
3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?