Yakın Arkadaşım Hakkında Yanlış mı Düşünüyorum?

klasik kendi çocuğuyla sizin çocuğu kıyaslayan anne modeli bu
daha çok ummadığınız hareket yapar bu kadın
belliki depresyonda
arkadaşlığınızı dondurun bir süre ,yoksa size daha çok zarar verir

klasik kendi çocuğuyla sizin çocuğu kıyaslayan anne modeli bu
daha çok ummadığınız hareket yapar bu kadın
belliki depresyonda
arkadaşlığınızı dondurun bir süre ,yoksa size daha çok zarar verir
İşte sanırım bunları hiç ummadığım için sorunu kendimde aradım alınganım diye. Üzülüyorum ya seviyorum arkadaşımı çünkü.

öyle şakayı sadece erkek anneleri yapabilir.
başkasının çocuğu için öyle şaka yapılmaz..

Ablam (kuzen, ayni evde buyuduk) bir cocuk yapti, esinin ailesine fink fink gezmeye gidiyor, kurana giderken gozu bebegi gormuyor, arkadaslarina giderken umrunda degil dunya ama soz konusu olan bana gelmek olunca cocukla gelmek cok zor diyor.

Esinin ailesiyle arasi 6, bizim sehirle arasi 7.5 saat mesafede, onun sehriyle bizim sehir arasinda direkt ucus var 45 dk, ikimizinde evi havalimanina yakin.
Esinin ailesi bize 1.5 saat mesafedeki bir sehirde, diger arkadas cevresi vs kendisiyle ayni sehirde. Arabasi var, yaklasik 20 yildir sehirlerarasi yol yapabiliyor.

Ben 7 aylik bebekle hic usenmedim, trenle onun yanina gittim, 7 aylik gebeykende ucakla gittim. Cocugu 2.sinifa gecti daha bir kez gelmedi. Bende 4 senedir artik cagirmiyorum, hatta aramiyorum bile anca bayramda seyranda küs degilim ama cok kirginim, birgun umarim anlayacak.

Çok ince ruhlu bir insan olduğunu yazdıklarından belli o çocuğununki Çan'da seninki patlıcan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…