Yakı Mucizesi

bende bir sürü özel doktora gittim. memnun kaldığım doktorda da sadece çatlama iğnesi uygulamıştı ve o ay hamile kalmıştım ama dış gebelik olmuştu ameliyattan sonra bir süre doktora gitmek istemedim. sonra doktor hastaneden ayılmış bir dahada denk gelemedim. iyi bir doktor bulamadım bende devlette gittim , standart tedavi uyguladılar aşılama yapıldı son aşılamada hamile kaldım ama düşük oldu oda şansıma. tüp bebek merkezlerini geziyorum bir yandan da . düzgün iyi bir doktora denk gelsem tüp bebeğe bile gerek olduğunu düşünmüyorum. sadece yumurta takibi ile bile mutlu son yakalabilirim. tabi dna larda problem yoksa... o yüzden anadolu yakasında kadıköy yakınlarında memnun kaldığınız doktorlar varsa benimle paylaşın :)

maalesef o yaka da yok ama sana suan kendı gttgm doktorumu tavsıye edebılırım ülkü çarkman bahcelıevler bu konularda uzman kişi çocuk tedavılerınde dogal yollarla çok basarılı bnm cok iyi tanıdıgm biri o doktorda tedavı gördü suan 3 cocugu var kimi bula ona götürüo yanı en son bnı götrdü çok pozitf ve harıka bır kadın

İnş.Rabbim her isteyene versin bebiş.. =) Valla ben yakıyı ertesi gün çıkarttım çok canımı acıttı belim hala acıyor dokunamıyorum bile yapıştırdığım yere.. ama bu ay olmazsa bir daha ki aya tekrar deneyeceğim..

canım anadolu yakasın da koşuyolunda anka kadın sağlığı var
ben öztürk karabey e gidiyordum orda, kist için ama ameliyat sonrası takibimi de ali kumru yaptı ordan
çok çok iyi bir klinik, ali bey ile bi çok arkadaşım doğum yaptı vs bizim grubun kadın sağlığı merkezi gibi orası :)
ben maalesef uzakta olduğum için artık gidemiyorum

teşekkür ederim . kist ameliyatı için kaç yılında ne kadar ödeme yapmıştınız. gitmeyi düşünen arkadaşlara fikir verebilir. tanıdığım biri arkun beye gidiyordu gayet memnundu. özel sigortası karşılıyordu. sigortasızlara uygulanan fiyat hakkında fikrim yok

canım Anka kadın sağlığında tüm dr lar muhteşem :) uzun olacak ama anlatayım
2010 yılında ameliyat oldum ben. önce yine o bölge de ismini vermek istemediğim çok meşhur bir hastaneye gidiyordum, kasığımda ağrı şikayetiyle gittim, bi bayan jinekolaga... kan testi sonuçlarımdan sonra kadın bana seni bu gece hemen hastaneye yatırıp ameliyata almamız lazım, yumurtalık rahim herşeyi alıcaz dedi o gün bir arkadaşım vesilesiyle anka kadın sağlığına gittim Öztürk beye.. allah razı olsun o ne ameliyaı önce tedavi etmeye çalışalım, doğum yapmamış bi kadına ben bunu yapamam yumurtalıkları almak ne demek vs dedi ve tedavim başladı.. zaman zamn küçüldü zaman zaman byüdü kistlim.. 2010 ocakta, öztürk bey ve ali bey ameliyatımı kaıdköy şifa hast. yaptılar.. yalan olmasın ama 2600 tl gibi bi rakam ödedim sanırım o dönemde.. tüm hastane yatış ameliyat patoloji vs herşey dahil...
ama anlaşmalı oldukları hastanelerde çok yardımcı oluyor anka.. yani sen gidip şifadan 10 bin tl fiyat alıyorsan onlar 5 bin tl ye hallediyor gibi diyebilirim, öyle bi fark..
gözün kapalı, hepsine güvenebilirsin, arkunbey, ali bey, öztürk bey.. hepsine çok saygı duyup çok severim.. bir de paracı bi klnik kesinlikle değil.. yani para için seni saçma şeylere sürüklemezler, gerekli olan neyse o yapılır..
muayne ücretleri en son ne kadar bilmiyorum ama değiyor ondan eminim..
şu an hamilelik için uğraşabiliyorsam, anka sayesnde diyorum, öztürk bey olmasaydı ben hayal bile edemiyecektim bunları ..
güven herşeyden önemli bence

Deneyimlerimizi paylasalim

yakı mucizesi Rabbim ikinizede sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin
ben 6 senedir ugraşıyorum. aşılama tüp tedavisi de dahil denedim
hiç pozitif nasip olmadı
mucize şekilde geçen ay kimyasal gebelik yaşadım malesef
bu ay bu yakıyı denemek istiyorum artık hamile kalabiliyorum diye banada dogal yoldan olabilirmiş düşüncesi geldi
reglim düzenlidir ovulasyon tarihimde bellidir.
regl bitince mi takılacak yoksa ovulasyon döneminde mi
banyo yapılabilir mi.? banyo yaparken çıkarıp sonra yenisini mi taksam
öyle kolay çıkabiliyormu acaba
şimdiden teşekkürler

Tesekkurler canimmm. Insallah sende bu ay hamile kalirsin .canim biz ovulasyon tarihinde yapistirdik .hatta ben olayi biraz abartip hem belime hemde gobegime yapistirdim :))). Iyikide yapistirmisim . Banyo yapılır zaten yaki varken iliski olacak. Madem adet duzenli ovulasyon belli isin kolay Allahin izni ile cikarip yenisini yapıştırmana gerek yok canim kuruyor hemen. Ve oyle cokda kolay ciktigi soylenemez ben pamuga kolanya doktum yakiyi o pamukla islatip oyle cikardim . Allah yardimcin olsun insallah melegin gelir

inşallah canım hayırlısı bakalım. bi denemek istiyorum Allah büyük belki vesilem olur
hem göbeğine hem beline valla nasıl yanmışsındır ama olsun sonucuna değer
teşekkürler cevap için eczaneden alırken bel için yakı mı alcam dicem
büyük bişey mi o? boyut nedir tahminen? yanlış bişey almayım

Yaki alicam demen yeterli canim markasi sanli olandan al ama o guzel yakiyor uzerinde panter resmi var . Canim valla bebek icin deger yandikcada kasinma hissi veriyo tatli tatli kasiniyor. Insallah sanada vesile olur. Durumdan haberdar et olur mu.

Yaki alicam demen yeterli canim markasi sanli olandan al ama o guzel yakiyor uzerinde panter resmi var . Canim valla bebek icin deger yandikcada kasinma hissi veriyo tatli tatli kasiniyor. Insallah sanada vesile olur. Durumdan haberdar et olur mu.
Boyutta kocaman yara bandi gibi kare şeklinde canim

Boyutta kocaman yara bandi gibi kare şeklinde canim

panter resmi tmmdır yazdım aklıma
bana ebe yapmıştı bi yakı ama doğal böyle damla sakızlı ,yumurtalı,bitkili otlu falan kendi hazırlamıştı pamuga
kuruyunca yapışmıştı dediğin gibi kaşınıyordu bide yaz vakti aman yarabbim çok zorlanmıştım çook
şimdi kış kış ohh sıcacık iyimiş valla
tmm haber ederim bu ay ilaç tedavisi görücem eşim musade ederse uygularım olmazsa bidahki aya inşallah

benim esimde kiziyordu her duydugunu yapiyosun biyerine bisey olacak diye ama ben hic dinlemedim onu . Dogal yaki belki daha iyidir cnim . Hadi insalalhh hayırlara vesile olur. Esin bisey derse ben kendime yapıyorum sana bisey drdigim falan de agla uste cik

hhihiihihihi biz kadınlar
üste çıkmakta bir numarayız

valla işte o ebenin yaptıgıda bi işe yaramadı agustosta yaz günü pek fena haldeydim
şimdi ona gitme imkanım yok o sebeple eczane yakısı deniyeceğim
hem belli mi olur Rabbim ol desin yeterki

kesinlikle oyle . Aynen cnim bunlar vesile hep sen icini ferah tut ted ol duyduğunu dene rabbim cabani sabrini gorup verecektir .sana cok icim isiandi insallah bana guzel haberler verirsin . Bu arada gunaydin

kaç gun yaptın canım ve banyo yaparkn cıkardın mı

kesinlikle oyle . Aynen cnim bunlar vesile hep sen icini ferah tut ted ol duyduğunu dene rabbim cabani sabrini gorup verecektir .sana cok icim isiandi insallah bana guzel haberler verirsin . Bu arada gunaydin

sağol canım inşallah iyi haberler veririm
bu arada bende sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum sana

slm canm bende bir yerde çatlama zamanlarında yapıstır die duydum.. 12.gün yumurtlamam 9.gün aksam yapstrdim 11.gün gece çıkarcam.. dua edin banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…