- 6 Aralık 2015
- 65
- 16
- 35
- Konu Sahibi soylesenebana
kızlar bu ay yakıyı bende yaptım arkadaş tavsiye etti şimdi kız hamile ya darısı bizlere olsun inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ay yakıyı bende yaptım arkadaş tavsiye etti şimdi kız hamile ya darısı bizlere olsun inşallah...
Ayyyy ne güzel yaaa nasıl yapt8n yakıyı anlatrmsn bizede dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğinikızlarrr bende soğan kürü ve yakı yapiştirdiğim ay hamıle kaldım hangısının faydası oldu bılmıyorum ama cok sukur hamıleyım
Cnm bence bişi olmaz yakı yani sonucta belki faydası bilem olur işallahYakıyı ilk defa duydum bende deniycem ama bu ay klomen kullanıyorum bide çörekotu hepsi bi arada ağırmı gelirki geçen senede belimi ve kasıklarımı kaldılar ama sonuç negatif
İnşallah canım artık gelsin meleğim evlendiğimden beri hiç hamile kalamadım artık 4 sene olacak evleneliCnm bence bişi olmaz yakı yani sonucta belki faydası bilem olur işallah
cnm sende hamişsin sanırım :) ben yakı yı yumurtlamama yakın günlerde yapıştırdım ıkı yakı kullandım 16. ünde yumurtlama olduysa 14 15 16 17 günlerde yakı vardı belimde ıkı gün durdurdum cıkarıp dıgerını taktım ve kendımı o ay cok sıcak tuttumAyyyy ne güzel yaaa nasıl yapt8n yakıyı anlatrmsn bizede dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
canm ınsallah tez zamnda hamiş kalırsın,, soğan kürü denedın miİnşallah canım artık gelsin meleğim evlendiğimden beri hiç hamile kalamadım artık 4 sene olacak evleneli
Yok cnm malesef hamiş değilim sadece belki darısı bulaşır die öyle takvim yaptım yani umut dünyası iştecnm sende hamişsin sanırım :) ben yakı yı yumurtlamama yakın günlerde yapıştırdım ıkı yakı kullandım 16. ünde yumurtlama olduysa 14 15 16 17 günlerde yakı vardı belimde ıkı gün durdurdum cıkarıp dıgerını taktım ve kendımı o ay cok sıcak tuttum
Amin sağol canm soğan kürü demedim geçen ay adeti çok geçmedi oldum normalde adetlerin çok düzensizcanm ınsallah tez zamnda hamiş kalırsın,, soğan kürü denedın mi
bende sizinle aynı bu durumdayımİnşallah canım artık gelsin meleğim evlendiğimden beri hiç hamile kalamadım artık 4 sene olacak evleneli
bende geçen başladım tekrar perşembe yine gidicem bakalım Rabbim hayırlısı ile evlat nasip etsin inşallahBu ay tedavide görüyorum ben bakalım ne olacak
benim olmadı inşallah senin olur ya kendini sıcak tut bi de inşallah olurBende bugün gitcem 4 te 1 tane yumurtamsı 16mmdi bakalım büyümüş mü Allah ım hakkımızda hayırlısını versin
İnşallah hayırlı bi vakitte seninde olur canm yabenim olmadı inşallah senin olur ya kendini sıcak tut bi de inşallah olur
Ne kadar oldu evleneli canımİnşallah hayırlı bi vakitte seninde olur canm ya