Yakı Mucizesi

kızlar bu ay bnde yapıştırdım 3 gün durdu belimde
dayanılmıcak kadar yakmadı ama çıkarınca daha çok yaktı beni :KK48:
inşallah vesilemiz olur

kızlar bu ay yakıyı bende yaptım arkadaş tavsiye etti şimdi kız hamile ya darısı bizlere olsun inşallah...

ne güzel darısı bize olsun inşallah:KK68:

kızlarrr bende soğan kürü ve yakı yapiştirdiğim ay hamıle kaldım hangısının faydası oldu bılmıyorum ama cok sukur hamıleyım
Ayyyy ne güzel yaaa nasıl yapt8n yakıyı anlatrmsn bizede dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Yakıyı ilk defa duydum bende deniycem ama bu ay klomen kullanıyorum bide çörekotu hepsi bi arada ağırmı gelirki geçen senede belimi ve kasıklarımı kaldılar ama sonuç negatif

Ayyyy ne güzel yaaa nasıl yapt8n yakıyı anlatrmsn bizede dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
cnm sende hamişsin sanırım :) ben yakı yı yumurtlamama yakın günlerde yapıştırdım ıkı yakı kullandım 16. ünde yumurtlama olduysa 14 15 16 17 günlerde yakı vardı belimde ıkı gün durdurdum cıkarıp dıgerını taktım ve kendımı o ay cok sıcak tuttum

cnm sende hamişsin sanırım :) ben yakı yı yumurtlamama yakın günlerde yapıştırdım ıkı yakı kullandım 16. ünde yumurtlama olduysa 14 15 16 17 günlerde yakı vardı belimde ıkı gün durdurdum cıkarıp dıgerını taktım ve kendımı o ay cok sıcak tuttum
Yok cnm malesef hamiş değilim sadece belki darısı bulaşır die öyle takvim yaptım yani umut dünyası işte

X