Yakı Mucizesi

Evet arkadaşlar doktorun verdiği rahim icine enjekte ettiği o yagli ilaç follop borularina kadar gidiyor ve dolayisiyla kapali olsa bile acabiliyormus .@brnh sonucun ne peki doktor ne dedi.. @yagmur559 inş.sanada gerek kalmaz inş.ama sen önce iltihap tedavini tamamla ve bol bol su iç lütfen.. Sonra dene

bnm sag tüp tamamen acık sol tarafta kasılmaya baglı spazm olustu ılac yarıdan fazlaya gıtmedı ıkı kere ilaç verdiler yarı açık yarı kapalı gözüküodu ama radyolog kasılmadan dolayı yarısı acık yarısı kapalı gözukuyor dur biz onunda acık oldugunu düşünüyoruz dedi ben 10 gün önce cekıldım hsg

Insallah canim 2 aydir fitil kullaniyorum bakalim nolcak

bnde bu ay adetımın 11.günü yapıstrdım ıkı saat sonra ıkı parmk arasnda uzayan akıntım geldı sızdede olmusmuydu ?

kızlar bende yapıştırdım ama fazla tutamadım çok yandı 6 saat falan anca dayandım sonra 2 gün orda küçük küçük kan toplanmıştı korktum açıkçası yapıştıramadım sonra sizdede oldumu ?

aaa cnm sende neden oldu ki öle cildin cok hassas demekkı bende yapıstrdım bu ay hemde ıkı kere ust uste ovulasyone 5 gun kala taktım uc gn sonra cıkarttm yenısını taktm ama onu pek becerememıstım etkı etmedı fazla

E="brnh, post: 44152598, member: 711417"]aaa cnm sende neden oldu ki öle cildin cok hassas demekkı bende yapıstrdım bu ay hemde ıkı kere ust uste ovulasyone 5 gun kala taktım uc gn sonra cıkarttm yenısını taktm ama onu pek becerememıstım etkı etmedı fazla[/QUOTE]
Canim hassas oldugumu biliyordum da bu kadar olduğumu bilmiyordum iyikide cikartmisim yoksa daha kötü olacaktı ....demekki birtek bende böyle oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…