Yakalamaz olsaydım keşke

Neden ahlak dışı ilişkilerini o sohbet ortamından yaşıyorlar ki rezaletin kaçıncı seviyesi acaba?
Ben olsam tazminatlarını vererek işten şutlardım
Tazminat kısmını da çoluk çocuğu zor durumda kalmasın bir anda diye.
Çünkü beraber yiyip içtiğim insanlar eşlerine ihanet ediyorlar ben daha fazla suratlarını görmek istemezdim.
Sırf işini iyi yapıyorlar diye de göz yumamazdım o kadar iş arayan insan var elbet daha iyi bi eleman bulunur

Ben ilkini yapardım ve eşlerinin öğrenmesini hiç umursamazdım bazı şeylerin bedeli olmalı.madem böyle bir ise kalkisiyorlar eşlerini çocuklarını kendileri düşünmüyor siz de düşünmek zorunda değilsiniz.2. Seçeneği uygularsanız işten neden çıkarıldıklarını zaten kendilerine söyleyin bilsinler.

Bence şirket adresini özel iş için kullanmak, mesai saatini sextingle geçirmek vsden daha önemli bir sorun var.

Yıllardır çalışan üstelik biri yönetici olan iki kişinin, bu işi şirket kaynaklarıyla yapmayı akıl edemeyecek kadar basiretsiz olması. Bence çıkaracaksanız bu yüzden çıkarın, insanda biraz vizyon biraz akıl mantık olur, şirket kaynağıyla mesai saatinde sexting mi yapılır

Ayrıca benim mantığıma göre eşini aldatabilecek kadar karaktersiz olan insanlar herkesi aldatırlar ve bu yüzden asla onlarla çalışmayı devam etmek benim için bir seçenek olamaz

Tazminatsız kovun hakettikleri bu zaten sözleşme de bu yönde madem hiç tereddüt etmeyin bence.

Kurumsal bir sirkette bu tip durumlarda yapilan psosedur ne ise o yol izlenmeli. Calistiginiz kurumun bir hukuk danismani vardir mutlaka. Onunla gorusup proseduru uygulamalisiniz.
En doğru yaklaşım bu yorumda.
500 çalışanı olan bir şirketin bu gibi durumlar için de belli bir prosedürü vardır.
Ben neden 'acaba ne yapsam?'
Diye düşündüğünüzü anlayamadım.
Yıllarca anaokulu müdürlüğü yaptım,
prosedürün belli olmadığı daha doğrusu önceden karşılaşmadığımız,aklımıza gelmeyen sıkıntılı durumlarda hiç kendi başıma insiyatif almadım.
Ne yapsam diye de düşünmedim.
Kurumsal okula bağlı anaokulunda görev yapıyorsam,genel müdürüme,
şahsi girişim okulundaysam kurucuma
durumu aktardım,
istişare edip birlikte karar verdik ama
son sözü hiç ben söylemedim,
olması gereken bu zaten.

Kaç senelik çalışanlar, toy olsalar ona vereceğim.
Ahlaksızlık yapmanın da bir adabı var..
İnsan iş hattından nasıl yapar bu işi? Bence bu kısım sizi ilgilendiren kısım...
Buradan yürüseniz kendilerini toplarlar diye düşünüyorum.
Bence maaştan kesinti, kademe durdurulması gibi cezalar uygun olur mümkünse..
İşten çıkarmak çalışkan çalışanlar için ağır olabilir.

İyi de bu kişiler çalışmıyorlarmış ki eli işte gözü oynaşta o işten Hayır mı gelir??? Siz istediğiniz kadar uyarın bunlar yine yaparlar ... Eşlerine bildirerek çıkartın işten

Önce klasik olarak özel hayatlarından size ne diyecektim ki aslında mesai saatlerinin yarısını şirket uygulamasından yazışarak geçirdiklerini, iş tanımına uygun çalışmadıklarını bu yüzden bu konuyu enine boyuna düşünsüğünüzü yapılan yorumlardan genel çerçevede anlamış oldum.
Benim şahsi fikrim bu insanların eşlerine veya kendilerine özellikle eşlerini aldattıklarını yüzlerine söylememeniz. Sizin bir yönetici olarak her iki çalışanın da yüzlerine karşı "şirket içi uygulamadaki özel yazışmaların kontrol edilmesi hakkına sahip olduğunuzu, bu sebeple bu uygulamadaki yazışmalarda dikkatli olunması gerektiğini ve imzalanan sözleşmeye göre mesai saatleri içerisinde çalışılan iş ihmal edilerek bu uygulamada vakit harcanmasını doğru bulmadığınızı ve bu yüzden işten çıkartacağınızı" söylemeniz daha makuldür diye düşünüyorum.

Size ne yahu size ne.İs yerinde sex yapsalar eyvallah direkt atilmalari lazim ama kendi aralarinda olan ozel hayatkati bu.İster bu is ortaya cikar bosanirlar isterse bunlar 4 lu grup sex yapsinlar.Burada sizi ilgilendiren hicbir sey yok.Sadece bayan calisana is yerinin verdigi telefonlarin bilgi islem tarafindan kontrol edildigini bu yuzden kullanimda bu uygulama uzerinden yazdiklarinin gorundugunu belirtip cekilin.Ha ayni seye hala bu tlf ustunden devam ediyorlarsa duruma bakarsiniz.Yapilan seyin ahlaksizca oldugunu biliyoruz ama sizde ozel hayata zerre mudahale edemeSiniz.Bu kisiler swinger ciftlerde olabilirler ve is yerinde dogru duzgun calisiyorlarsa sesini kesip oturmaniz gerekir.

bakın insan olarak kalbim kırıldı üzüldüm evet hatta aptal yerine konmuş hissettim
Yok artik Olayi cok icsellestirmissiniz. Profesyonel yaklasmiyorsunuz. Sozlesmede ne yaziyorsa onu uygulayin. Hukuksal acidan yaptirim neyse onu yapin. Bu olayi size yapilmis gibi algilayip bu derece kafaya takmayin.

O ne kadar kötü bi üslup cidden şaşkınlıkla okudum. Şirket içi programı sadece iş için kullanacaklarına dair sözleşmeleri varmış farkında mısınız? Yasak aşklarını yaşamaları için değil, iş için kurulmuş program ve mesai saatleri içerisinde de yazışmalar varmış. Yöneticinin ses kesip oturmak yerine her türlü yaptırım hakkı var. Ayrıca sesinizi kesip oturmanız gerekir ne demek cidden şaşkınlıkla okudum.

Ben olsam bütün çalışanlara bir msj atardım bu programda ki mesajlasmalarin sizin tarafından görülebildiğini ve sadece iş için kullanılması gerektiğini söylerdim herkes üstüne aliasi gereken kısmı zaten alınır sizin daha hiç bir şey denize gerek yok peygamber efendimiz iki zina yapan insanı görmüş ve hemen üstünü kapatmış o bunu yaisken bize rezil etmek düşmez bende bir kurumda yoneticiyim ve ben bu görüşten yanayim

sesini kesip oturmsası bu hayata mğdahale etme hakkı olmaması nedeniyledir.Ayrıca mesai saatletinde oluyormuş bu konjşmalar o zaman yaptırım hakkı var tabiiki.Bunu konu sahibesi ilk açılış mesajında yazmamış.Sonraki messjlarda yazmış.Mesai saatlerinde sigara molası saatler bulan ya da iş uygulaması üzerinden dedikodu, geyik yapanlar içinde aynı şekilde düşünülmeli benc2.Bu arada şeytana uydum baktım demiş sonra da eski bir ödemeyi ararken gordum demiş hangisi doğru? Merak ettim.Cirkin uslup sebebi ise izel hayata karisma hakkinin olmamasindan dolayidir.Eger ilk mesajinj guncellerse insanlar konuyu tahayyul ederken mesai saatleri disinda oluyormus gibi algilamaz en azindan.

Biraz daha birbirimize tahammüllü olmamız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta burayada ne yapacağını bilemez şekilde fikir almak için yazmış.
Ben konuyu ilk okuduğumda da şirket için yapılan bir programda özel hayatla ilgili paylaşımı etik bulmadım, Mesai saatleri şöyle dursun bunun bile yaptırımı olmalı bence. yüksek ihtimallede eşlerinden saklamak için şirket programı kullanılmış.

Bence konusursaniz da mesajları okuduğunuzu değilde, ikisinin arasında günlük 3-4 saatlik şirket hattı üzerinden görüşmelerinin olduğunu ve bunun iş prensibinize uygun olmadığını belirtin. Aslında şirket hattı sonuçta, okumaya hakkınız da olabilir, ayrıntı bilmiyorum. Bu nedenle isterseniz işten de çıkarabilirsiniz. Bildiğinizi anlarlar ama sizden de bir şey cikmamis olur. Başınız ağrımaz. Bu durumdan dolayı iki tarafın eşi de sizden ayrıntı isteyerek başınızı agritabilirler diye düşünüyorum

Okunur kuzu , cok zor birsey degil , bizde okurduk
Bide bugun cumartesi , muhtemelen calismiyordur konu sahibi bugun

Normal bir firmada olsa inanirdim. Türkiyede zaten sayili holding var, bide bu holdinglerde üst düzey yönetici olmak kolay degil. Yani ograstigi evrak ve rakamlar farkli olmali. Ve yanlis anlasilmasin ama kk'de konu acanlarin cogu cok üst düzey kesimden gelmiyor.

Yani bir holdingte üst düzey yöneticinin iscilerini ne yapacagini bilmemesi, üstüne bu soruyu kk'ine sormasi cok aci olur.

Bence işten çıkarmayın ama bir uyarı verin
Eğer ilişkilerine hala devam ederlerse o zaman cikartirsiniz ekmek parası yinede yazıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…