Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinla konus eşine ulaşırım diye tehdit et......

Eşine bildiğini şöyle ki devam etmesin..yoksa uzar, daha kötü şeyler olur...

Eşinide tehdit et, aynı şeyi bende yaparım tut beni tutabiliyorsan diye...bakalım nasıl tutuşacak eşin...(bunu kesinlikle söyle)

Son düzenleme:

Şeytan diyor ki; kadının eşine sosyal medyadan fake bir hesap açıp ulaş. Anlat herşeyi.
Ben hiç sanmıyorum o kadının doğru durduğunu. Bakalım böyle kaç kişiyle daha konuşuyor.
Bu erkekler tam bir gerşzekalı ya. Ne kadar zaaflarına düşkünler.

Takipte kal acele etme bahane uyduramasın bakalım devamı gelecekmi

Ben olsam enseden yakalarım o oyuna da girmesine asla müsaade etmem elin kadınıyla oyunda tanışıp ne konuşacak ya yok artık

oyun içinde konuşma bölümü var zaten kızlar, yazışarak gerekli iletişimi kurabiliosun. olay numara arayıp konuşmaya gittiyse, yazışma yetersiz duruma geldiyse artık buna iyi niyetle bakmayalım ne dersiniz? ya işin içine ne yazık ki duygusallık ya da beklenti girmeden olay bu raddeye gelmiyor.

Aldatmaya tesebbus bu ya. Kadin da evliymis birde pes diyorum. Ben zaten karsiyim boyle onlina oyunlara yasini basini almis koca koca adamlarin da cocuk gibi oturup oyun oynamasida bana biraz tuhaf geliyor. Ben olsam eve gelmesini beklerdim. Ve cok tepki gosterirdim. Yanlis oldugunu anlamasi lazim.

Son durum; en son açıklamasını yaptı, öylesine meraktan konuştum aldatmadım seni, vs dedi.
Ağır konuştum, bağırdım çağırdım, boşarım seni filan dedim. Kadının eşine ulaşırım sosyal medyadan diye tehdit ettim. Büyütme olayları şakın lütfen dedi. Arkamda dört dönüyor şimdi.
Evet; bu bir aldatma değil ama normal de değil. Belli ki eşim bir arayış, bir heyecan içinde. Oyun için konuşsa bile; oyun içinde zaten msjlaşma kısmı var. Tlfnda niye konuşuluyor!!
Oyunu silmedi, ama kadını oyundaki kendi arkadaş listesinden sildi. Oyun oynadıkları 30 kişilik bir grup var oyunda. Sadece o grupta kaldı kadın. Ama ne hikmetse kadın o gruptan dün kendisi çıkmış.
Şu uğraştığımız şeylere bak.
Ben hiç tatmin olmadım, içime hiç mi hiç sinmiyor.

Hala o oyunu oynamasına müsade etmeyeceksiniz sanırım değil mi?

Hala o oyunu oynamasına müsade etmeyeceksiniz sanırım değil mi?
Silmesi gerekiyor zaten o kadar kavgadan sonra. Ortalığı yıktım hastanelik oldum valla.
İkiye bir sil deyip kendimi küçük düşürmek de istemiyorum. Durumunu izleyip bakacağım. Eğer silmezse şu birkaç gün içinde ben kendim sileceğim.
Her gece 3-4'e kadar oynayan o bağımlı adam, şu 2 gündür oynamıyor.
Zaten yaptı yapacağını kadının numarası var nasıl olsa. ama oyunda da konuşabilirler. Neyi nasıl engelliycem bilmiyorum.
İnan hiç rahat değilim.
Evet, aldatma değil ama normal de değil.

Su testisi su yolunda kırılır diye bir tabir vardır bilirsiniz.
İçinde olduktan sonra her şekilde yeltenecektir, malesef engelleyecek veya mani olacak bir durumunuz yok.
Ama göz göre göre de o oyunu oynamasına müdade etmeniz hata olur (ki oynamıyormuş zaten bu iyi birşey).

Vel hasıl kelam, bu olanları unutmayın kafanızın bir kenarına kazıyın.
Ama olayları daha da büyütüp eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmayın yok yere.
Dediğiniz gibi sil diyerek kendinizi küçük düşürmeyin veya takmış gibi sürekli bundan bahsetmeyin.
Biraz sizde durulun, unutmuş gibi yapın, bakalım ne yapacak, davranışları ne olacak.
Sizi şüpheye düşürecek, aklınızı kurcalayacak yine ciddi bir davranışta bulunursa o zaman daha farklı yöntemler denersiniz.
Zaten siz elinizden geleni şu an yaptınız.
Sonuçta o da bir birey, çocuk değil, koskoca bir adam.
Kendi kararlarını ailesinin çıkarları doğrultusunda almayı da biliyor olması beklenir.

Aynen sizin yazdıklarınız gibi düşünüyorum bende. Engellesem ne eğer aklında varsa başkasının telefonundan arar kadını yine yapar.
Duruma göre birkaç gün daha bekleyip oyunu sildireceğim.
İnanın stresten dudağım uçukladı. Hamilelik de elimi kolumu bağladı.
Büyütülecek birşey değil ama yakalamasam sonu nasıl olacaktı acaba. Engellemiş oldum bir nevi.
Bu düşünceler üzüp kırıyor beni.
Zamana bıraktım, gözlemleyeceğim artık.

Size göre aldatmanın derecesi ne illa yataktamı yakalamanız gerekiyor adam kadını listeden siliyor kadın gruptan çıkıyor ne hikmetse eşiniz peşinizde fır dönüyor açık olan gözlerinizi olaylara kapatmayın herşey açık ve net ortada adam çok önemsese yaşanılan olayları oyunu tamamen siler telefonundan madem size göre durum büyütülecek seviyede değil boşu boşuna kendinizi strese sokmayın nede olsa ufak tefek sorunlar size göre bunlar

Ne bicim bir zamandayiz ya ,cok sinir oluyorum bu oyunlara bilmemnelere.boyle gruplar da mi kuruluyormus ne gereksiz isler sonra boyle seyler de oluyor dogal olarak.nefret ettim boyle seylerden

Bana göre ufak tefek olmadığı için tansiyonum o kadar yükseldi zaten.
Ama bu aldatma da değil..
Oyundan bulduğu kadınla telefonda 10 dk konuştu diye, kimse boşanmaz. Boşanma işi de evlilik de bu kadar ufak tefek basit değil.
Hele ki hamileysen..
İyi değilim zaten, kabul etmiş de değilim, gözlemliyorum, bekliyorum, sabrediyorum..
İçime sinmediğini, tatmin olmadığımı mesajlarımda yazdım zaten.
Eğer zaten varsa içinde bir pislik mutlaka devam eder ve ortaya çıkar.

Ne bicim bir zamandayiz ya ,cok sinir oluyorum bu oyunlara bilmemnelere.boyle gruplar da mi kuruluyormus ne gereksiz isler sonra boyle seyler de oluyor dogal olarak.nefret ettim boyle seylerden
Aynısını inanın eşime bende söyledim, ne gereksiz işler diye.
Başka türlü elele dizdize bir kadınla yakalasam; bu kadar sinir olmazdım belki. En azından aldatıldım derdim ve bir açıklama istemezdim. Herşey net olurdu.
Ama böyle ne oldu ne bitti, ne yapmalıyım, olayın aslı ne vs hiçbirşeyi bilmiyorum.

olayin asli su aslinda.her erkek aldatmaya meyilli bence.firsat ortam bulunursa akillarina gelir malesef ve bu tur seyler olmasa belki ise gidip gelecek esiyle gezip dolasacak olmadik ortamlara girme durumu olmayacak.ama bunlar olunca firsat daha kolay cikmis oluyor karsilarina ve te nerdeki kadinla muhattap oluyor ve firsati bulunca aldatmaya kalkisiyor.yani malesef esiniz sizi aldatacakti belki engel oldunuz belki olamadiniz bir sekilde devam ettirecek ya da boyle seylerle ilgilenmeye devam ettikce yine birseyler olacak.uzucu ama keske pismanlik duysa ve yapmasa bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…