- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Kadinla konus eşine ulaşırım diye tehdit et......Kızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Eşinizin kadın hakkında bilgilere sahip olması da çok ilginç. Eşi mevsimlik çalışıyor, uzakta,evli, 2 çocuklu, bir de nerede yaşadığı sorulmuş öğrenilmiş. E kadın da numarayı kaydeder burdan mesajlaşma, ilerde görüşmeye kadar gidebilir. Banane oyundaki kadın evli mi çocuklu mu nerede yaşıyor. İlginç. İş ilerleyebilir.
"Oyun hakkında konuşmuşlardır" diye bir şey olmaz, olamaz. Evli bir adamın ki sanırım karşıdaki kadın da evliymiş ne suretle olursa olsun "oyun" için konuşması, telefon numarasını paylaşması, 10 dk. görüşecek kadar uzun bir sohbet etmesinin hiçbir tutarlı yanı yok.
Şu online oyun bağımlısı kazık kadar insanları gördükçe gençlere insan ne desin, çocuklara ne desin? Sanki memleketi kurtarıyorlar yaa! Benim koşturmaktan kendime ayıracak vaktim kalmıyor çoğu kez millet boş vakit buluyor oyun oynuyor üstüne arkadaş (!) ediniyor.
Konu sahibi hanımefendiye önerim bebeğiniz var onu da bahane ederek yapabildiğiniz kadar naz yapın. Gerekirse arasın kadını eşim rahatsızlandı ve hamile görüşmek istemiyorum artık numaranı siliyorum bilgin olsun diye yanınızda konuşsun. Bu oyun bağımlılığı kolay kurtulabilinen bişey değil bence hızlı davranın bu konuda.
Şeytan diyor ki; kadının eşine sosyal medyadan fake bir hesap açıp ulaş. Anlat herşeyi.Bi de kısıtlamayın aman canım ne var bunda deniliyor bu tarz meselelerde. Benim eşim böyle uygulamalarda merhaba bile diyemez sesli bi şekilde başka bi kadına. Eski arkadaşı iş arkadaşı değil ki. Müsaade etmem. Sessiz oynama seçeneği de mevcut tek oynama seçeneği de. İlla takımlı oynuycaksa beraber oynanır. İçinde olan insanı kısıtlasan da serbest de bıraksan yapıyomuş demek ki. Geçmiş olsun..
Takipte kal acele etme bahane uyduramasın bakalım devamı gelecekmiKızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Son durum; en son açıklamasını yaptı, öylesine meraktan konuştum aldatmadım seni, vs dedi.
Son durum; en son açıklamasını yaptı, öylesine meraktan konuştum aldatmadım seni, vs dedi.
Ağır konuştum, bağırdım çağırdım, boşarım seni filan dedim. Kadının eşine ulaşırım sosyal medyadan diye tehdit ettim. Büyütme olayları şakın lütfen dedi. Arkamda dört dönüyor şimdi.
Evet; bu bir aldatma değil ama normal de değil. Belli ki eşim bir arayış, bir heyecan içinde. Oyun için konuşsa bile; oyun içinde zaten msjlaşma kısmı var. Tlfnda niye konuşuluyor!!
Oyunu silmedi, ama kadını oyundaki arkadaş listesinden sildi. Grupta duruyordu. Oyun oynadıkları 30 kişilik bir grup var oyunda. Ne hikmetse kadın o gruptan dün kendisi çıkmış.
Şu uğraştığımız şeylere bak.
Ben hiç tatmin olmadım, içime hiç mi hiç sinmiyor.
Silmesi gerekiyor zaten o kadar kavgadan sonra. Ortalığı yıktım hastanelik oldum valla.Hala o oyunu oynamasına müsade etmeyeceksiniz sanırım değil mi?
Silmesi gerekiyor zaten o kadar kavgadan sonra. Ortalığı yıktım hastanelik oldum valla.
İkiye bir sil deyip kendimi küçük düşürmek de istemiyorum. Durumunu izleyip bakacağım. Eğer silmezse şu birkaç gün içinde ben kendim sileceğim.
Her gece 3-4'e kadar oynayan o bağımlı adam, şu 2 gündür oynamıyor.
Zaten yaptı yapacağını kadının numarası var nasıl olsa.ama oyunda da konuşabilirler. Neyi nasıl engelliycem bilmiyorum.
İnan hiç rahat değilim.
Evet, aldatma değil ama normal de değil.
Aynen sizin yazdıklarınız gibi düşünüyorum bende. Engellesem ne eğer aklında varsa başkasının telefonundan arar kadını yine yapar.Su testisi su yolunda kırılır diye bir tabir vardır bilirsiniz.
İçinde olduktan sonra her şekilde yeltenecektir, malesef engelleyecek veya mani olacak bir durumunuz yok.
Ama göz göre göre de o oyunu oynamasına müdade etmeniz hata olur (ki oynamıyormuş zaten bu iyi birşey).
Vel hasıl kelam, bu olanları unutmayın kafanızın bir kenarına kazıyın.
Ama olayları daha da büyütüp eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmayın yok yere.
Dediğiniz gibi sil diyerek kendinizi küçük düşürmeyin veya takmış gibi sürekli bundan bahsetmeyin.
Biraz sizde durulun, unutmuş gibi yapın, bakalım ne yapacak, davranışları ne olacak.
Sizi şüpheye düşürecek, aklınızı kurcalayacak yine ciddi bir davranışta bulunursa o zaman daha farklı yöntemler denersiniz.
Zaten siz elinizden geleni şu an yaptınız.
Sonuçta o da bir birey, çocuk değil, koskoca bir adam.
Kendi kararlarını ailesinin çıkarları doğrultusunda almayı da biliyor olması beklenir.
Bana göre ufak tefek olmadığı için tansiyonum o kadar yükseldi zaten.Size göre aldatmanın derecesi ne illa yataktamı yakalamanız gerekiyor adam kadını listeden siliyor kadın gruptan çıkıyor ne hikmetse eşiniz peşinizde fır dönüyor açık olan gözlerinizi olaylara kapatmayın herşey açık ve net ortada adam çok önemsese yaşanılan olayları oyunu tamamen siler telefonundan madem size göre durum büyütülecek seviyede değil boşu boşuna kendinizi strese sokmayın nede olsa ufak tefek sorunlar size göre bunlar
Aynısını inanın eşime bende söyledim, ne gereksiz işler diye.Ne bicim bir zamandayiz ya ,cok sinir oluyorum bu oyunlara bilmemnelere.boyle gruplar da mi kuruluyormus ne gereksiz islersonra boyle seyler de oluyor dogal olarak.nefret ettim boyle seylerden
olayin asli su aslinda.her erkek aldatmaya meyilli bence.firsat ortam bulunursa akillarina gelir malesef ve bu tur seyler olmasa belki ise gidip gelecek esiyle gezip dolasacak olmadik ortamlara girme durumu olmayacak.ama bunlar olunca firsat daha kolay cikmis oluyor karsilarina ve te nerdeki kadinla muhattap oluyor ve firsati bulunca aldatmaya kalkisiyor.yani malesef esiniz sizi aldatacakti belki engel oldunuz belki olamadiniz bir sekilde devam ettirecek ya da boyle seylerle ilgilenmeye devam ettikce yine birseyler olacak.uzucu ama keske pismanlik duysa ve yapmasa bir dahaAynısını inanın eşime bende söyledim, ne gereksiz işler diye.
Başka türlü elele dizdize bir kadınla yakalasam; bu kadar sinir olmazdım belki. En azından aldatıldım derdim ve bir açıklama istemezdim. Herşey net olurdu.
Ama böyle ne oldu ne bitti, ne yapmalıyım, olayın aslı ne vs hiçbirşeyi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?