Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meraktan mı aramış? İlk mesajımda eşinizi korumuştum ama ne bileyim... Oyunda bir şey oldu ondan aradım dese yine tamam. Böyle meraktan aradım deyince hiç güven vermiyor.

Hayatı zindan edin ona Neyi merak etmiş peki? Kadının sesini merak etmiş desem zaten konuşuyolarmış oyundan hep. Neyin merakı bu anlamadım.

İyi geceler canım. Uyuyor babasıyla. Beni yerimden etti. Koltukta yatınca da uykum kaçtı. Azcık kımıldasam uyanıyor yanında yatınca. İşim iş
Allah kolaylık versin. Bazısı oyle olur uykusu hafif mi derler rahatina düşkün mü.. babaya düşkün herhalde. Bazi kiz cocuklari da sonradan babaya duskun oluyor canim 3 4 yasinda...

Lütfen saf olmayın hataymış yanlışmış bu oyun o kadar illet bir oyun ki kuzenim kız arkadaşını bu oyun sayesinde aldattı gerisini siz düşünün artık neler neler oyun değil izdivaç programı gibi tabiki niyette önemli kullanım şekline bağlı

Bende o oyunu oynuyorum.
Oyunun ismini vermiyim.
Bende farklı insanlarla tanışıyorum hatta sık oynadığım kişlerle whatsap fln veriyoruz ordan grup kuruyoruz ama oyle bir birimizi arayıp satlerce dakkikalarca konuşmuyoruz yazışmamız şöyle "oyuna gel ,gelecekmisin,oynayacakmisin " ama oyle muhabet sohpet olmuyo bence eşinle otur bi konuş

Allah kolaylık versin. Bazısı oyle olur uykusu hafif mi derler rahatina düşkün mü.. babaya düşkün herhalde. Bazi kiz cocuklari da sonradan babaya duskun oluyor canim 3 4 yasinda...
Şuan bana düşkün. Uyuttum kalktım hemen. O yüzden babasıyla yatıyor. Babada denizci zaten yavrum çok göremicek babayı. O yüzden ona da düşkün olacak haliyle.

Yanlis yaptigini biliyormus da yine de aramis yani? Neyi merak etmismis beyefendi?
Zaten insanin basina ne gelirse meraktan....

O Ocimum basilicum oyunu bende oynuyorum eşimle birlikte... yani bu oyunun bu derece sohbet ilerletip numara aldıracak kadar saçma boyutlara taşınacağını asla düşünmezdim... instagramı facebooku falan geçtik savaş oyunundan da yuva yıkılıyo adam olmayana her yerden kapı var galiba.
neyi merak etmiş eş kişisi acaba ? merak ettiklerini sorup öğrenmiş mi bari ? Allah yardımcınız olsun böyle bişeyle karşılaşsam ne yapardım kestiremiyorum..

Oyunla ilgili birşey sordum diyecek muhtemelen ama konuşmasını istemiyorsanız söyleyin konuşmaz herhalde. Hemen aldattı etiketini yapistirmayin adama kardeşleri kuzenleri aynı grupta diyorsunuz herkesin gözü önünde sevgili olacak değiller ya

ben olsam ben de gider direkt sorardım, baktım saçmalıyor telefonu da atar kırardım.

benim de internetten tanıştığım arkadaşlarım oldu ama tutup numara alıp kimseyle on dakika konuşmuyorum ya ne alaka yani.

Hiç iyi değilim inanın kızlar..
Despot bağnaz saygısız şüpheci bir insan değilim,
oynasın oyun içinde sohbette etsin. Ama eşim zaten bağımlılık haline getirmişti. Üzülüyordum. Bu üzerine son damla oldu.
Bu kadınla 3-4 aydır oynuyorlar zaten. Benim yanımda online konuştuğu ve kendi kardeşi iş arkadaşları vs olunca; takılmamıştım.
Ama arada lafını geçiyordum; bu kadın gecenin 3'üne kadar nasıl duruyor oyunda kocası nasıl izin veriyor diye. Eşimde; kocası başka şehirde mevsimlik çalışıyormuş, iki kızıyla yaşıyormuş vs dedi. Bunu dediğinde bile aklıma kötü birşey gelmemişti.

Ne konuştunuz diyorum; oyun hakkında konuştuk, nerede yaşadığını filan sordum diyor.
Yanlış yaptım ama seni aldatmadım, öyle meraktan konuştum, rehbere bile eklemedim diyor.

Ben sizin yerinizde olsam bu vesileyle eşinize bu oyunu oynamamasinı şart koşardım, bağımlı derece de oynuyormuş zaten, birde bir şekilde oyundaki insanları merak edip arayacak zaafiyeti var artık oynamasın bir zahmet, evet aldatma değil ama çok yanlış yaptığı o meraktan arama zamanla başka bir noktaya geçebilir

Bence fazla abartıyorsunuz. Ama tavsiyem beraber oynayın oyunu, hem çift olarak aktivite yapmış olursunuz (eşinizin de çok hoşuna gideceğine eminim) hem de kadını tanımış olursunuz.

Merhaba.. evet genellemek istemem ama bu sadece bi oyun konuşması olmuyor malesef. Kendimden biliyorum. Aynı hataya düştüm. Oyun içinde kalacak bişey dışarı bu kadar taşmaz çünkü. Çok detaya giremiyorum ama ne yazık ki masumane giden bi süreç değil bu. Ne yap ne et eşini oyundan kopar dicem ama kopmayacak, eminim.. Hatta daha da ileri gidecek bu durum.

ayni ayni oyunu esimde oynuyordu whatsap grubunu farkettigim an oyunuda grubuda gozunun onunde catir catir sildim
tamam kole degiller ben esimi yalniz tatile bile yollayan bir insanim ama bu fazla evde cocugu var karisi var ne alaka whatsap gruplu oyun otursun seker patlatma oynasin

Hiç öyle bekleyip takip edemem ben bu tarz olaylarda. Görür görmez kıyamet kopar, sebebi dinlerim, mantıklı bulmazsam direk bitiririm. Evde gerçekten kan çıkar çünkü, ne ben sabredebilirim netleşsin diye nede adama inanmayıp devam edebilirim.

Hiç bekleyip stres yapmaya gerek yok. Sorun akşam. Hangi salakça bahaneyi sunacak bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…