- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Gecen güzel olsun canim.. neden uyumuyorsun cocukmu uyanıyor. .Pubg oyunun adı.
Sordum, tartıştık. Bağırıp çağırdım.
Ağzıma geleni saydım.
İnkar etmedi, direkt kabul etti.
Yanlış yaptım biliyorum sadece konuştuk, oyun hakkında öylesine.
Numarasını alıp ararken yanlış yaptığımın farkındaydım ama yaptım dedi. Meraktan aramışmıışşşş......
Eline telefonu aldı al bak siliyorum oyundaki herkesi oyunu vs dedi.
İçin rahat etmiyorsa senin yanında arayayım şimdi tekrar dedi.
Dedi de dedi......
Ne yapacağımı bilmiyorum!!!
Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.
İyi geceler canım. Uyuyor babasıyla. Beni yerimden etti. Koltukta yatınca da uykum kaçtı. Azcık kımıldasam uyanıyor yanında yatınca. İşim işGecen güzel olsun canim.. neden uyumuyorsun cocukmu uyanıyor. .
Allah kolaylık versin. Bazısı oyle olur uykusu hafif mi derler rahatina düşkün mü.. babaya düşkün herhalde. Bazi kiz cocuklari da sonradan babaya duskun oluyor canim 3 4 yasinda...İyi geceler canım. Uyuyor babasıyla. Beni yerimden etti. Koltukta yatınca da uykum kaçtı. Azcık kımıldasam uyanıyor yanında yatınca. İşim iş
Şuan bana düşkün. Uyuttum kalktım hemen. O yüzden babasıyla yatıyor. Babada denizci zaten yavrum çok göremicek babayı. O yüzden ona da düşkün olacak haliyle.Allah kolaylık versin. Bazısı oyle olur uykusu hafif mi derler rahatina düşkün mü.. babaya düşkün herhalde. Bazi kiz cocuklari da sonradan babaya duskun oluyor canim 3 4 yasinda...
Yanlis yaptigini biliyormus da yine de aramis yani? Neyi merak etmismis beyefendi?Sordum, tartıştık. Bağırıp çağırdım.
Ağzıma geleni saydım.
İnkar etmedi, direkt kabul etti.
Yanlış yaptım biliyorum sadece konuştuk, oyun hakkında öylesine.
Numarasını alıp ararken yanlış yaptığımın farkındaydım ama yaptım dedi. Meraktan aramışmıışşşş......
Eline telefonu aldı al bak siliyorum oyundaki herkesi oyunu vs dedi.
İçin rahat etmiyorsa senin yanında arayayım şimdi tekrar dedi.
Dedi de dedi......
Ne yapacağımı bilmiyorum!!!
Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.
O Ocimum basilicum oyunu bende oynuyorum eşimle birlikte... yani bu oyunun bu derece sohbet ilerletip numara aldıracak kadar saçma boyutlara taşınacağını asla düşünmezdim... instagramı facebooku falan geçtik savaş oyunundan da yuva yıkılıyo adam olmayana her yerden kapı var galiba.
neyi merak etmiş eş kişisi acaba ? merak ettiklerini sorup öğrenmiş mi bari ? Allah yardımcınız olsun böyle bişeyle karşılaşsam ne yapardım kestiremiyorum..
Bende o oyunu oynuyorum.
Oyunun ismini vermiyim.
Bende farklı insanlarla tanışıyorum hatta sık oynadığım kişlerle whatsap fln veriyoruz ordan grup kuruyoruz ama oyle bir birimizi arayıp satlerce dakkikalarca konuşmuyoruz yazışmamız şöyle "oyuna gel ,gelecekmisin,oynayacakmisin " ama oyle muhabet sohpet olmuyo bence eşinle otur bi konuş
Hiç iyi değilim inanın kızlar..Oyunla ilgili birşey sordum diyecek muhtemelen ama konuşmasını istemiyorsanız söyleyin konuşmaz herhalde. Hemen aldattı etiketini yapistirmayin adama kardeşleri kuzenleri aynı grupta diyorsunuz herkesin gözü önünde sevgili olacak değiller ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?