Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen dediğiniz gibi bir arayış içinde, yoksa neyi merak etmiş tam olarak acaba?
Hiç evlenmemeyi düşünüyorum valla böyle şeyleri okudukça.
İnşallah aklı başına gelmiştir gerçekten de siler oyunu.

Oynadığı oyun pubg ise oradan çok insan tanışıyor. Bizde eşimle arada sırada oynarız ve oynadığımız çocuklar anlatıyor hep aynı şehirde tanıştıkları kızlarla vs. görüşmüşler. Tabiki onlar bekar.
Bence direkt olarak sorun hiçkimse 10 dk oyun muhabbeti yapmaz belliki merak etmişler birbirlerini tanımaya çalışıyorlar gibi geldi bana.
Oyunu kaldırsın, numarayı engelleyin kabul görmezse sizde başlayın oynamaya bakalım ne dicek.

Siz şu oyunu eşinize sildirmeden ben rahat uyuyamayacağım galiba ya. Sürekli aklıma geliyor. Bağırıp lafı ağzına tıkın kendi eliyle silsin şu salak oyunu. Hamileyim ben ne var canım sinirimi stresimi içime mi atayım dersiniz suçlu da olmazsınız bağırdığınız için

İnsan gibi oynasa istediği kadar oynasın. Oyun içinde konuşsun ne olacak. Ama adamın karakteri zayıf yani aldatmaya meyilli. Demek ki böyle oyunlara girmeyecek, yapamıyor.

Evet o kahrolası oyun ve şuanda da oynuyor!!

Benim tlfnm kaldırmıyor kasıyor maalesef. Yoksa zaten oradan takip ederdim.

Akşam işten geldi, küsmüyüz diye soruyor. Evet diyorum niye de diyor. Yüzüne sert bir şekilde baktım sonra hiç konuşmadık. 2 saattir susuyorduk.
Tlfnu elimdeydi video izliyordum,
ben bir oyun oynayım mı deyip direkt telefonu elimden aldı.
Tv'nin kumandasını verdi, istediğin yeri aç diye.
Şuan oyuna başladı !!!!

Hala nasıl oynuyor eşiniz, siz nasıl izin veriyorsunuz, ben sakin mizaçlı bir insanımdır , eşinizin yaptığını eşim yapsa bir daha asla o oyunu oynayamazdı gerekirse o telefonu bile kırardım sanırım

Adam hâlâ oyun diyor sinir krizi gecirtir insana... Ben esinle kadının bir kere daha iletisime gectigini dusunuyorum. Esin sildim ama su yuzden diye kadina aciklama yapmis olabilir veya kadin neden sildin diye sormus olabilir vs. Yani is tlf no almaya gitmisken bu kadar sessiz bir sohbet bitisi bana garip geldi, kadinin gruptan ayrilmasi filan. Esin rehbere kayit etmemis ama kadin etmis olabilir bence engelle. Ayrica tartismanizdan sonra konusma veya mesajlasma olmus mu hat dokumunden gizlice bak. Sosyal medyalarina da bak diyecegim ama silmeyecek kadar aptal degildir.

Açılın kızlar uzmanlığım bu konu. Yıllarca online oyun oynadım. Timewire gibi bir programdan ya da hamachiden bağlantı kurardıķ. Kimsede tel nomuz yoktu. Hatta ben abartısız 20 yıldır aynı hattı kullanıyorum.

Ay çıldırmak üzereyim Sizi düşünemiyorum ya çok sinir bozucu.

Ben de en güzel yıllarımı saçma sapan online oyunlarda level kasarak harcadım kimseye telefon numaramı vermedim. Oyundaysam konuşurduk oyun bittiği an iletişim kesilirdi. Zaten sesli sohbet edebildikleri bir oyun oynuyorlar telefonda arayıp konuşmanın mantığını anlamıyorum. Konu sahibi adres verse gidip adamın telefonunu mutfak robotuna atarım

Biz lvl kadarken watsap da yoktu ))) timewire nelerine yetmiyorum hamachi kurup italyan dövesin geldi))))

Oyunu sildim telefonu eline verdim, al sildim diye. Telefonu koltuğa fırlattı. Birkaç birşey söyledim, o an sinir boşalması oldu zaten ağlamaya başladım.
Oturdu, ben ağzıma geleni söyledim o sustu. Sonra sinirlenmeye başladı. Nefes alışverişi değişti.
Sen arayış içindesin ben yakalamasaydım kim bilir neler olacaktı vs diye bağırdım.
Sehpanın üzerinde o an cam saat vardı, saati alıp duvara fırlattı ve kırıldı.
Sonra mutfağa gitti sigara içip geldi, sarılmak istedi izin vermedim.
Reset atalım, kendimle yüzleşmem lazım, yaptığım çok yanlıştı, ama aldatma maksatlı yapmadım. Bunaldım öyle bir boşlukla konuştum. Ben onu listemden silince kendine yediremedi büyük ihtimalle sonra kendisi de gruptan çıkmış zaten. Biz grupta aylardır hep oynayınca çağırınca son zamanlarda kendini birşey sanıyordu zaten vs dedi.
İnanmadığımı söyledim. Durum bu şuan.

Pubg diye nalet bir oyun. Cok sukur esim de ben de bulasmadik ama bulasan kurtulamiyor
Bagimlilik yapiyor anladigim kadariyla. Kiz kardesim de erkek kardesim de asla cikmiyor oyundan.
Ayyy eşim bugün işten gelince bilgisayara indirelim dedi bana. Ben daha önce telefonda oynadım ama sıkıldım sildim çok yer kaplıyor bir de. Neyse ben tam onu indirmek için başka bir program indiriyordum. Dışarı çıkıcaktık eve gelene kadar iner dedim. Eşim iptal etti aman boşver hangi vakitte oynicaz bunu diyerekten. Ayy iyi ki indirmemişiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…