- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Oynasın sohbette etsin oyun içinde ama ayrıca tlfn num alıp konuşmak nedir ya!?Bende oynuyorum bu oyunu hiç bağımlısı olmadım ama. Zaten bu oyunda herkes genel olarak bir sohbet halinde.
Evet o kahrolası oyun ve şuanda da oynuyor!!Oynadığı oyun pubg ise oradan çok insan tanışıyor. Bizde eşimle arada sırada oynarız ve oynadığımız çocuklar anlatıyor hep aynı şehirde tanıştıkları kızlarla vs. görüşmüşler. Tabiki onlar bekar.
Bence direkt olarak sorun hiçkimse 10 dk oyun muhabbeti yapmaz belliki merak etmişler birbirlerini tanımaya çalışıyorlar gibi geldi bana.
Bence konuşun o yüjsek ihtimal gevelicektir lafı, oyunu kaldırtın numarayı engellesin veya sizde oyuna başlayın bakalım ne dicek.
Evet o kahrolası oyun ve şuanda da oynuyor!!
Benim tlfnm kaldırmıyor kasıyor maalesef. Yoksa zaten oradan takip ederdim.
Evet o kahrolası oyun ve şuanda da oynuyor!!
Benim tlfnm kaldırmıyor kasıyor maalesef. Yoksa zaten oradan takip ederdim.
Akşam işten geldi, küsmüyüz diye soruyor. Evet diyorum niye de diyor. Yüzüne sert bir şekilde baktım sonra hiç konuşmadık. 2 saattir susuyorduk.Siz şu oyunu eşinize sildirmeden ben rahat uyuyamayacağım galiba ya. Sürekli aklıma geliyor. Bağırıp lafı ağzına tıkın kendi eliyle silsin şu salak oyunu. Hamileyim ben ne var canım sinirimi stresimi içime mi atayım dersiniz suçlu da olmazsınız bağırdığınız için
İnsan gibi oynasa istediği kadar oynasın. Oyun içinde konuşsun ne olacak. Ama adamın karakteri zayıf yani aldatmaya meyilli. Demek ki böyle oyunlara girmeyecek, yapamıyor.
Hala nasıl oynuyor eşiniz, siz nasıl izin veriyorsunuz, ben sakin mizaçlı bir insanımdır , eşinizin yaptığını eşim yapsa bir daha asla o oyunu oynayamazdı gerekirse o telefonu bile kırardım sanırımAkşam işten geldi, küsmüyüz diye soruyor. Evet diyorum niye de diyor. Yüzüne sert bir şekilde baktım sonra hiç konuşmadık. 2 saattir susuyorduk.
Tlfnu elimdeydi video izliyordum,
ben bir oyun oynayım mı deyip direkt telefonu elimden aldı.
Tv'nin kumandasını verdi, istediğin yeri aç diye.
Şuan oyuna başladı !!!!
Akşam işten geldi, küsmüyüz diye soruyor. Evet diyorum niye de diyor. Yüzüne sert bir şekilde baktım sonra hiç konuşmadık. 2 saattir susuyorduk.
Tlfnu elimdeydi video izliyordum,
ben bir oyun oynayım mı deyip direkt telefonu elimden aldı.
Tv'nin kumandasını verdi, istediğin yeri aç diye.
Şuan oyuna başladı !!!!
Açılın kızlar uzmanlığım bu konu. Yıllarca online oyun oynadım. Timewire gibi bir programdan ya da hamachiden bağlantı kurardıķ. Kimsede tel nomuz yoktu. Hatta ben abartısız 20 yıldır aynı hattı kullanıyorum.
Çok haklısınız geçen pubg yuva yıktı tarzında bir haber görmüştüm. Artık insanlar çığırından çıktı ne yazıkki.Oynasın sohbette etsin oyun içinde ama ayrıca tlfn num alıp konuşmak nedir ya!?
Üstelik iki tarafda evli.
Biz lvl kadarken watsap da yoktu ))) timewire nelerine yetmiyorum hamachi kurup italyan dövesin geldi))))Ben de en güzel yıllarımı saçma sapan online oyunlarda level kasarak harcadım kimseye telefon numaramı vermedim. Oyundaysam konuşurduk oyun bittiği an iletişim kesilirdi. Zaten sesli sohbet edebildikleri bir oyun oynuyorlar telefonda arayıp konuşmanın mantığını anlamıyorum. Konu sahibi adres verse gidip adamın telefonunu mutfak robotuna atarım
Oyunu sildim telefonu eline verdim, al sildim diye. Telefonu koltuğa fırlattı. Birkaç birşey söyledim, o an sinir boşalması oldu zaten ağlamaya başladım.Ben de en güzel yıllarımı saçma sapan online oyunlarda level kasarak harcadım kimseye telefon numaramı vermedim. Oyundaysam konuşurduk oyun bittiği an iletişim kesilirdi. Zaten sesli sohbet edebildikleri bir oyun oynuyorlar telefonda arayıp konuşmanın mantığını anlamıyorum. Konu sahibi adres verse gidip adamın telefonunu mutfak robotuna atarım
Ayyy eşim bugün işten gelince bilgisayara indirelim dedi bana. Ben daha önce telefonda oynadım ama sıkıldım sildim çok yer kaplıyor bir de. Neyse ben tam onu indirmek için başka bir program indiriyordum. Dışarı çıkıcaktık eve gelene kadar iner dedim. Eşim iptal etti aman boşver hangi vakitte oynicaz bunu diyerekten. Ayy iyi ki indirmemişizPubg diye nalet bir oyun. Cok sukur esim de ben de bulasmadik ama bulasan kurtulamiyor
Bagimlilik yapiyor anladigim kadariyla. Kiz kardesim de erkek kardesim de asla cikmiyor oyundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?