- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Kızlar !!
Aklıma geldi sinirlendim kendimi tutamadım.Bu kadının telefonunu aradım bugün.
numarası kullanımda değil diyor.
Kadın facebook hesabınıda kapatmış üstelik.
Bu ne şimdi anlamadım
Eşiniz sizin onu yakalamanizdan sonra kadınla iletişime geçmis olabilir mi? Yani kadın sizin konuşmadan haberdar olgunuzu ve çok tepki verdiğinizi ögrendiyse onunla iletisime gecebileceginiz tüm yolları kapatmak istemiştir.Kızlar !!
Bu ne şimdi anlamadım
ilginç. Ona ulaşma ve onun eşine ulaşma ihtimalini düşünerek mi böyle birşey yaptı acaba
Eşimin tel dökümüne baktım şimdi temiz yani arama msj vs yok. Ama kadına numarasını kapatmadan önce, watsaptan yazmış olmayacağı ne malum tabi.Eşiniz sizin onu yakalamanizdan sonra kadınla iletişime geçmis olabilir mi? Yani kadın sizin konuşmadan haberdar olgunuzu ve çok tepki verdiğinizi ögrendiyse onunla iletisime gecebileceginiz tüm yolları kapatmak istemiştir.
Mesaj atmayın, bu konuda ki asıl suçlu eşiniz, eşiniz aramış kadını, konuşmanın içeriğini bilmiyorsunuz, adamı arayarak olayı başka bir boyuta cekersiniz hiç gerek yok böyle bir şeye, öfkenizi herseyin asıl sorumlusu olan eşinizden çıkarınEşimin tel dökümüne baktım şimdi temiz yani arama msj vs yok. Ama kadına numarasını kapatmadan önce, watsaptan yazmış olmayacağı ne malum tabi.
Kadın numarasını kapatmış.
Kadının ve kocasının instagram hesabını buldum. Kocası tır şöforuymuş, kadının iki tane boyu kadar çocuğu var. Yaşı 40'larda..
İstanbul'da yaşıyorlar.
Kocasıyla mutluluk pozları vs var.
Eşime; kocasına mesaj atıcam şimdi dedim. Bağırıp çağırdı bak ucu banada dokunur şakın öyle birşey yapma diye.
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin. Atamıyorum öfkemi.
Bana göre şuan her ikisinin de birbirinden farkı Yok. Nasıl bir çirkinliktir bu.Mesaj atmayın, bu konuda ki asıl suçlu eşiniz, eşiniz aramış kadını, konuşmanın içeriğini bilmiyorsunuz, adamı arayarak olayı başka bir boyuta cekersiniz hiç gerek yok böyle bir şeye, öfkenizi herseyin asıl sorumlusu olan eşinizden çıkarın
Kadın bence yeterince huzursuz olmus ki hattını bile değiştirmiş, sosyal medya hesaplarını kapatmıs, evet kadında esiniz kadar suclu aksini iddia etmiyorum ama kadının esine ulaşmak gerçekten fazla bir tepki , adamin ne yapacagi belli olmaz ucu esinize dokunur, ha diyorsanız ki ne olacaksa olsun, adam eşimi bulursada bulsun, siz bilirsiniz o zaman ..Bana göre şuan her ikisinin de birbirinden farkı Yok. Nasıl bir çirkinliktir bu.
O kadında orada tedirgin olsun gerilsin istiyorum.
Eşime ayrıntılarını sordum, bizimki oyunda msj atmış numarasını vermiş beni ara konuşalım diye. Kadında o işler öyle olmaz sen beni ara diye numarasını yazmış.
Buda aramış işte. Numara alışverişi böyle olmuş. Tlfnda da genelde oyundan ordan burdan konuştuk diyor. Tam 620 saniye sürmüş, dökümde öyle çıkıyor.
Atamıyorum bu durumu aklımdan.Kadın bence yeterince huzursuz olmus ki hattını bile değiştirmiş, sosyal medya hesaplarını kapatmıs, evet kadında esiniz kadar suclu aksini iddia etmiyorum ama kadının esine ulaşmak gerçekten fazla bir tepki , adamin ne yapacagi belli olmaz ucu esinize dokunur, ha diyorsanız ki ne olacaksa olsun, adam eşimi bulursada bulsun, siz bilirsiniz o zaman ..
Gözü korksun böyle şeyler diyin ama tabiki yapmayın. Ama nelere malolacagını bilsin. Elbette ki görüşmek sizi bırakmak için yapmamıştır ama ne olursa olsun böyle arada sırada hatırlatır gibi şakayla karışık söyleyin.Eşimin tel dökümüne baktım şimdi temiz yani arama msj vs yok. Ama kadına numarasını kapatmadan önce, watsaptan yazmış olmayacağı ne malum tabi.
Kadın numarasını kapatmış.
Kadının ve kocasının instagram hesabını buldum. Kocası tır şöforuymuş, kadının iki tane boyu kadar çocuğu var. Yaşı 40'larda..
İstanbul'da yaşıyorlar.
Kocasıyla mutluluk pozları vs var.
Eşime; kocasına mesaj atıcam şimdi dedim. Bağırıp çağırdı bak ucu banada dokunur şakın öyle birşey yapma diye.
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin. Atamıyorum öfkemi.
Böyle hissetmekte de düşünmekte de o kadar haklısınız ki, biraz ailenizin yanına mı gitseniz yada bir arkadaşınızın yanına, değişiklik şuan ki ruh halinize iyi gelir belki çünkü hamilesiniz bebeğinizi düşünmelisiniz, sizin gerginliginiz ona da geçiyor.Atamıyorum bu durumu aklımdan.
Kabullenemiyorum. Boşanma fikri aklıma gelip gidiyor. Sonra bu kadar basit mi diyorum.
Şüphe öldürüyor insanı.
Kızlar !!
Bu ne şimdi anlamadım
Off ne diyeceğim bilmiyorum gerçekten.. O kadar haklısın ki kabullenememekte. Yarın öbür gün bizim başımıza gelmeyeceği ne malumAtamıyorum bu durumu aklımdan.
Kabullenemiyorum. Boşanma fikri aklıma gelip gidiyor. Sonra bu kadar basit mi diyorum.
Şüphe öldürüyor insanı.
O kadar haklısınız ki ne desem bilemedim.Atamıyorum bu durumu aklımdan.
Şüphe öldürüyor insanı.
Aslında siz kadının kocasına haber vermiş gibi yapsanız. Bir erkek tanıdıktan kadının kocası gibi kocanızı telefondan aramasını korkutmasını isteseniz. .Eşiniz şöyle kendini toparlasaAtamıyorum bu durumu aklımdan.
Şüphe öldürüyor insanı.
Sürekli online oyun oynaması dışında başka çözümsüz bir sorunumuz yoktu. Ama şu son 2 aydır tanıyamıyorum. Artık delirme noktasına geldim. Borçları ve ilgisizliği beni mahvetti. Ben ve bebeğim yokmuş gibi davranıyor, öylesine ilgisiz ki.
Gün boyu aramıyor mesaj atmıyor merak etmiyor konuşmuyor. Üzerine birde kırıcı ve agresif hareketleri var. Son kontrolüme tek başıma gittim doktora ve umurunda dahi olmadı. Ne bebeği soruyor ne beni. Üstelik erken doğum riskim varmış. Sormadı bile. Eve geliyor, bana bir iki laf atıyor, yemek yeyip çay içip, oyun oynayıp, uyuyor. Arada bir arkadaşlarıyla da çıkıyor.
Ufak tefek borçlarımız vardı herkesin olduğu gibi. Kriz dönemi bizide vurdu fakat eşimin sorumsuzluğu ile birlikte gırtlağa kadar daha da borca girdik. Eşim outdoor sporuyla ilgileniyor ve bu doğrultuda sürekli birşeyler alıyor. Sürekli borçlanıyor, sorumsuzca para harcıyor.
Defalarca güzelce konuştum artık sorumluluk sahibi olması gerektiğini, bencilce davrandığını vs anlattım. Ama sanki duymuyor beni.
Asıl olay ise; geçen hafta patlak verdi. Arkadaşına borçlanıp onun kredi kartıyla, kendisine 3000 tlye spor ayakkabı, çanta, malzeme vs almış. Benden habersiz üstelik. Kavga ettik ve bağırıp çağırıp ağzına geleni söyledi.
''Sana ne, benim borcum ben ödeyeceğim, bana karışma, istediğimi yaparım, seni mi avutacağım vs vs'' gibi kırıcı saçma sapan sözler söyledi. Ağladım, öylesine üzgünüm ki ve hepsini gördü.
Kavga sonrası ne özür diledi ne bir açıklama yaptı. Bir haftadır hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Hatta hala internette kendisine birşeylere bakıyor. Bu daha çok sinirimi bozuyor. Şuan ödenecek, elektrik doğalgaz su internet aidat vs biriken borçlarımız var, ayrıca kredi ve kredi kartı borçlarımız var. Hatta ihbarname geldi, borcunuzu ödeyin doğalgaz kesilecek diye. Söyledim, hallederiz deyip geçiyor herşeye. En çokta canımı yakan; bebeğe henüz hiçbirşey alınmadı. Bir tane çorabı dahi yok ve erken doğum riskim var. Ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık. Çünkü sanki görmüyor duymuyor tanımıyor beni.......
Duvar gibi sanki. Kendi dünyasında kendi istekleri doğrultusunda yaşıyor.
Neden bir anda bu kadar ilgisizleşti anlam veremiyorum. Canım çok yanıyor, çok yalnız hissediyorum kendimi.. Hamileliğimin en güzel dönemini geçireceğimi düşünürken; şuan berbat durumdayım....... Nereye kadar devam edecek bu durum ve ben ne yapacağım bilmiyorum.
Ayrıca ben sağlıkçıyım ve 2. üniv okuyorum kızlar, haftada 3 gün okula gidip geliyorum. Haftaya finallerim başlayacak ama ben allak bullak oldum. Çalışamıyorum bile
.
Kızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Size göre ayıp olabilir. Bunun güvenip güvenmemekle de bir alakası yok. Ben eşime güveniyorum ve seviyorum da.
Çünkü canımı emanet edebileceğim ve insanlığına laf edemeyeceğim birisi.. Ama bu yanlış yapmayacağı anlamına da gelmiyor. Çünkü hiçbirimiz mükemmel değiliz.
Özel hayat ya da özgürlük dediğiniz sınırlar; emin olun öyle takip etmekle bozulmayacak kadar geniş olgular..
Eşiniz tlfnla konuşurken yan odaya geçtiniz diye; bu özel hayata saygı olmuyor. Bu kadar basit değil.
Siz kendiniz diyorsunuz çocuk veriyorsunuz diye. Çocuk verdiğim bir adam bu devirde yanlış yollaya girmesin diye takip etmek suçsa; bu benim suçum.
Konuya baksanıza; böyle biranda değişebilen bir eşe sahip olsanız da özel hayat hadi ben boşanıyorum diyebilecek misiniz acaba yoksa birşeyleri anlayıpta karar vermek adına çırpınacak mısınız?
Diğer konuya yazılmasını istemediğiniz için buraya yazıyorum.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Siz kendinizi kandırın da bizi niye kandırmaya çalışıyorsunuz?
Canım bence oyun oynarken telefonla aramış olabilir biz öyle yapıyoruz çünkü telefonla konuşup taktik falan veriyoruz sen bunu bildiğini söyleme de sor yine de kimle konuştun ne konuştun diyeKızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?