Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar !!
Aklıma geldi sinirlendim kendimi tutamadım.Bu kadının telefonunu aradım bugün.
numarası kullanımda değil diyor.
Kadın facebook hesabınıda kapatmış üstelik.
Bu ne şimdi anlamadım

Kızlar !!
Bu ne şimdi anlamadım
ilginç. Ona ulaşma ve onun eşine ulaşma ihtimalini düşünerek mi böyle birşey yaptı acaba

Kızlar !!
Bu ne şimdi anlamadım
Eşiniz sizin onu yakalamanizdan sonra kadınla iletişime geçmis olabilir mi? Yani kadın sizin konuşmadan haberdar olgunuzu ve çok tepki verdiğinizi ögrendiyse onunla iletisime gecebileceginiz tüm yolları kapatmak istemiştir.

ilginç. Ona ulaşma ve onun eşine ulaşma ihtimalini düşünerek mi böyle birşey yaptı acaba

Eşimin tel dökümüne baktım şimdi temiz yani arama msj vs yok. Ama kadına numarasını kapatmadan önce, watsaptan yazmış olmayacağı ne malum tabi.
Kadın numarasını kapatmış.
Kadının ve kocasının instagram hesabını buldum. Kocası tır şöforuymuş, kadının iki tane boyu kadar çocuğu var. Yaşı 40'larda..
İstanbul'da yaşıyorlar.
Kocasıyla mutluluk pozları vs var.
Eşime; kocasına mesaj atıcam şimdi dedim. Bağırıp çağırdı bak ucu banada dokunur şakın öyle birşey yapma diye.
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin. Atamıyorum öfkemi.

Mesaj atmayın, bu konuda ki asıl suçlu eşiniz, eşiniz aramış kadını, konuşmanın içeriğini bilmiyorsunuz, adamı arayarak olayı başka bir boyuta cekersiniz hiç gerek yok böyle bir şeye, öfkenizi herseyin asıl sorumlusu olan eşinizden çıkarın

Bana göre şuan her ikisinin de birbirinden farkı Yok. Nasıl bir çirkinliktir bu.
O kadında orada tedirgin olsun gerilsin istiyorum.
Eşime ayrıntılarını sordum, bizimki oyunda msj atmış numarasını vermiş beni ara konuşalım diye. Kadında o işler öyle olmaz sen beni ara diye numarasını yazmış.
Buda aramış işte. Numara alışverişi böyle olmuş. Tlfnda da genelde oyundan ordan burdan konuştuk diyor. Tam 620 saniye sürmüş, dökümde öyle çıkıyor.

Kadın bence yeterince huzursuz olmus ki hattını bile değiştirmiş, sosyal medya hesaplarını kapatmıs, evet kadında esiniz kadar suclu aksini iddia etmiyorum ama kadının esine ulaşmak gerçekten fazla bir tepki , adamin ne yapacagi belli olmaz ucu esinize dokunur, ha diyorsanız ki ne olacaksa olsun, adam eşimi bulursada bulsun, siz bilirsiniz o zaman ..

Atamıyorum bu durumu aklımdan.
Kabullenemiyorum. Boşanma fikri aklıma gelip gidiyor. Sonra bu kadar basit mi diyorum.
Şüphe öldürüyor insanı.

Gözü korksun böyle şeyler diyin ama tabiki yapmayın. Ama nelere malolacagını bilsin. Elbette ki görüşmek sizi bırakmak için yapmamıştır ama ne olursa olsun böyle arada sırada hatırlatır gibi şakayla karışık söyleyin.

Benim eşim de wechat programını indirmiş kaç sene önce yalnız kimseyle konuşmamış çünkü cevap veren olmamış buna sebep de arkadaşları ve yaşça büyük kıdemli iş arkadaşları, meraktan girdim demişti ama ben işimi sağlama alıp tüm personelin numarasını bulup telefonuma kaydedip wechat te çıkan kişilere tik attım. Eşime de nöbetteyken resmini attım. Yanlışını görürsem hepsini boşatır im diye (tabiki söylemem) ama o gün bugündür süt dökmüş kedi gibi tırsıyor. Biraz şart bunlara tehdit.

Arada şakayla karışık igneleyin sersem dönsün

Kabullenemiyorum. Boşanma fikri aklıma gelip gidiyor. Sonra bu kadar basit mi diyorum.
Şüphe öldürüyor insanı.
Böyle hissetmekte de düşünmekte de o kadar haklısınız ki, biraz ailenizin yanına mı gitseniz yada bir arkadaşınızın yanına, değişiklik şuan ki ruh halinize iyi gelir belki çünkü hamilesiniz bebeğinizi düşünmelisiniz, sizin gerginliginiz ona da geçiyor.
Esinizin genel tavri nasıl peki, umarım ayni hatayı tekrarlamaz , gerekli dersi almıştır.

Kızlar !!
Bu ne şimdi anlamadım

Kadının kendine ait hattını korkup kapatacak kadar ne olmuş olabilir ki çok mantıksız sırf eşinle görüşmesinden dolayı kapattıysa eğer.
Çok masumane ergence çocukça davranış eşinin yaptığı oyun oynarken telefon iste bir şeyler söyle fln.
Benim görüşüm ileri taşıyacak halleri ikisinin de yokmuş sadece oyundaki samimiyete istinaden böyle numaralaşılmış gibi geldi.
Şu hamiş halinle boşanmayı düşünüp strese sokma kendini canım bence.

Kadının hattını kapattırması, facebook sayfasını silmesi, whatsapp grubundan çıkması çok şüpheli değil mi ya? Eşiniz artık telefonunu kontrol ettiğinizi biliyor. Başka bir şekilde ulaşmış kadına uyarmış bu konuda. En iyi ihtimal bu. Diğerlerini düşünmek istemiyorum.

Numara alışverişi olayını dinlerken çıldırmışsınızdır çok sinir bozucu. Eşiniz güvenilmez birisi ama sürekli kontrol etmek çok yorucu olur. Bebeğiniz olunca uğraşamayacaksınız bu kadar. Bu adam aldatır tutamazsınız. Ay ne biçim moral bozdum. Gideyim ben en iyisi.

Şüphe öldürüyor insanı.
Off ne diyeceğim bilmiyorum gerçekten.. O kadar haklısın ki kabullenememekte. Yarın öbür gün bizim başımıza gelmeyeceği ne malum allah korusun. Sen şimdi bebeğine odaklan bu olayı düşünmemeye çalış canım.

Şüphe öldürüyor insanı.
O kadar haklısınız ki ne desem bilemedim.
Kadının gruptan çıkıp hattını kapatacak kadar korkması bana biraz garip geldi. Acaba bunlar üç dört aydır oyundaki sohbet bölümünden mi konuşuyorlardı da en son işler ilerleyince mi numaralarını birbirlerine verip konuşmaya başladılar. Siz de ilk günden yakaladınız. Eşiniz bence başka bir numaradan kadına ulaştı ve sizin kocasına mesaj atacağınızı söyledi , kadın da önlem olarak hesaplarını kapattı.

Şüphe öldürüyor insanı.
Aslında siz kadının kocasına haber vermiş gibi yapsanız. Bir erkek tanıdıktan kadının kocası gibi kocanızı telefondan aramasını korkutmasını isteseniz. .Eşiniz şöyle kendini toparlasa

Diğer konuya yazılmasını istemediğiniz için buraya yazıyorum.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Siz kendinizi kandırın da bizi niye kandırmaya çalışıyorsunuz?

Diğer konuya yazılmasını istemediğiniz için buraya yazıyorum.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Siz kendinizi kandırın da bizi niye kandırmaya çalışıyorsunuz?

Ben kimseyi kandırmıyorum. Neye sinirlendiniz bu kadar anlamadım. Ben boşanmayı bile düşündüğümü defalarca dile getirdim.
Yazdıklarımda da bir çelişki yok.
Konumun sonuna bakarsanız; bu şüphenin beni rahatsız ettiğini ve takip edeceğimi de yazdım.

Canım bence oyun oynarken telefonla aramış olabilir biz öyle yapıyoruz çünkü telefonla konuşup taktik falan veriyoruz sen bunu bildiğini söyleme de sor yine de kimle konuştun ne konuştun diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…