• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunun icinde konusma ekranı varki numarayı alabilmiş neden o zaman ordan devam etmediler konusmaya
Bilmiyorum kadını sormadan önce oyunu kırardım sanırım

oyunla ilgili konusacaklarsa bir zahmet oyunda chat bölümünde konussunlar. bugün numarayı alır yarın whatsappa gecerler bu işler böyle baslıyor. bu pubg denen oyun illet oldu zaten herkes oynuyor.

hı şu meşhur savaş oyunu
Merhaba.. evet genellemek istemem ama bu sadece bi oyun konuşması olmuyor malesef. Kendimden biliyorum. Aynı hataya düştüm. Oyun içinde kalacak bişey dışarı bu kadar taşmaz çünkü. Çok detaya giremiyorum ama ne yazık ki masumane giden bi süreç değil bu. Ne yap ne et eşini oyundan kopar dicem ama kopmayacak, eminim.. Hatta daha da ileri gidecek bu durum.

ayni ayni oyunu esimde oynuyordu whatsap grubunu farkettigim an oyunuda grubuda gozunun onunde catir catir sildim
tamam kole degiller ben esimi yalniz tatile bile yollayan bir insanim ama bu fazla evde cocugu var karisi var ne alaka whatsap gruplu oyun otursun seker patlatma oynasin

Oyunun adı pubg kızlar.
Dün akşam oyunu sildiğini sandım sadece arkadaş listesini silmiş, sabah gelmiş; bir hafta süre ver oyunuda silicem diyor.
Şaka gibi

Eşinizin kadın hakkında bilgilere sahip olması da çok ilginç. Eşi mevsimlik çalışıyor, uzakta,evli, 2 çocuklu, bir de nerede yaşadığı sorulmuş öğrenilmiş. E kadın da numarayı kaydeder burdan mesajlaşma, ilerde görüşmeye kadar gidebilir. Banane oyundaki kadın evli mi çocuklu mu nerede yaşıyor. İlginç. İş ilerleyebilir.

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Konuyu takipteydim son gelişme sonrası yazmak istedim. Eşiniz inkar etmedi, aldatmadım diyor -evet, kimine göre aldatma sayılmaz- fakat siz ilk hamlede yakaladınız gerçekten bu konuda çok şanslısınız. Olabilecek olayların önüne geçmiş oldunuz böylece. Bundan sonraki aşamada sizin bu duruma tavrınız gelecekte yaşanması muhtemel benzer bir olayı engelleyecek. İnce bir çizgi. Tavrınızı net ortaya koyun benzeri bir olayla karşılaşmamak için.

Oyun hakkında konuşmuşlardır sakin olun.ben olsam sinirli şekilde konuşmam sadece telde konuşma gibi durumlardan hoşlanmadığımı söylerim.bunu yapmamasını isterim.oyununa çok karışmayın ama abartırsa önlemini alın derim.evli barklı adamlarda oyun oynayabilirler ama bazı sınırları olmalı.ne yazıkki bazı insanlar oyunda tanışıp frekanslaro tutup evini barkını bile terkedip heba edebiliyorlar.eşinizi en iyi siz tanırsınız.sakin kalıp gözlemleyin.yine de öyle bir durum olacağını sanmam.

İyi geceler canım. Uyuyor babasıyla. Beni yerimden etti. Koltukta yatınca da uykum kaçtı. Azcık kımıldasam uyanıyor yanında yatınca. İşim iş

Allah kolaylık versin. Bazısı oyle olur uykusu hafif mi derler rahatina düşkün mü.. babaya düşkün herhalde. Bazi kiz cocuklari da sonradan babaya duskun oluyor canim 3 4 yasinda...

Muhabbetiniz bol olsun ama yeri değil hanımlar, bu tip sohbetlerinizi profilleriniz üzerinden yapınız lütfen.

"Oyun hakkında konuşmuşlardır" diye bir şey olmaz, olamaz. Evli bir adamın ki sanırım karşıdaki kadın da evliymiş ne suretle olursa olsun "oyun" için konuşması, telefon numarasını paylaşması, 10 dk. görüşecek kadar uzun bir sohbet etmesinin hiçbir tutarlı yanı yok.

Şu online oyun bağımlısı kazık kadar insanları gördükçe gençlere insan ne desin, çocuklara ne desin? Sanki memleketi kurtarıyorlar yaa! Benim koşturmaktan kendime ayıracak vaktim kalmıyor çoğu kez millet boş vakit buluyor oyun oynuyor üstüne arkadaş (!) ediniyor.

Konu sahibi hanımefendiye önerim bebeğiniz var onu da bahane ederek yapabildiğiniz kadar naz yapın. Gerekirse arasın kadını eşim rahatsızlandı ve hamile görüşmek istemiyorum artık numaranı siliyorum bilgin olsun diye yanınızda konuşsun. Bu oyun bağımlılığı kolay kurtulabilinen bişey değil bence hızlı davranın bu konuda.

Numarasını alıp ararken yanlış yaptığımın farkındaydım ama yaptım dedi. Meraktan aramışmıışşşş......

Neyin merakı bu? Bir de yanlış yaptığının farkındaymış öyle mi?
Evet yanlış yaptığının farkında gibi duruyor bence de ama kendini dizginleyememesi de ayrı bir sorun.
Bekar sanmış sanırım kendini bir an.

Oyunun adı pubg kızlar.
Dün akşam oyunu sildiğini sandım sadece arkadaş listesini silmiş, sabah gelmiş; bir hafta süre ver oyunuda silicem diyor.
Şaka gibi
Yok artık hey Allahım ya .adam olmaz sizin esiniz kusura bakmayın. Ayrılmayın ama iyice bir korkutun şunu. Sizden vazgececek oyundan asla modunda hayret bişey ya .acaba ailesine mi citlatsaniz biraz ?

Hiç iyi değilim inanın kızlar..
Despot bağnaz saygısız şüpheci bir insan değilim,
oynasın oyun içinde sohbette etsin. Ama eşim zaten bağımlılık haline getirmişti. Üzülüyordum. Bu üzerine son damla oldu.
Bu kadınla 3-4 aydır oynuyorlar zaten. Benim yanımda online konuştuğu ve kendi kardeşi iş arkadaşları vs olunca; takılmamıştım.
Ama arada lafını geçiyordum; bu kadın gecenin 3'üne kadar nasıl duruyor oyunda kocası nasıl izin veriyor diye. Eşimde; kocası başka şehirde mevsimlik çalışıyormuş, iki kızıyla yaşıyormuş vs dedi. Bunu dediğinde bile aklıma kötü birşey gelmemişti.

Ne konuştunuz diyorum; oyun hakkında konuştuk, nerede yaşadığını filan sordum diyor.
Yanlış yaptım ama seni aldatmadım, öyle meraktan konuştum, rehbere bile eklemedim diyor.
Bi de kısıtlamayın aman canım ne var bunda deniliyor bu tarz meselelerde. Benim eşim böyle uygulamalarda merhaba bile diyemez sesli bi şekilde başka bi kadına. Eski arkadaşı iş arkadaşı değil ki. Müsaade etmem. Sessiz oynama seçeneği de mevcut tek oynama seçeneği de. İlla takımlı oynuycaksa beraber oynanır. İçinde olan insanı kısıtlasan da serbest de bıraksan yapıyomuş demek ki. Geçmiş olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back