- Konu Sahibi quantumkizi
-
belki karşısındaki kadın da güzel olunca bi sorun olmaz ama ben kendimi çok güzel bulmadığım için çekici erkekler tarafından saygısızlık görme konusunda çekincem varBanada hep yakışıklı olup sapık olanlar denk geldi. Yani şuana kadar hiç yakışıklı olup huyu düzgün olan görmedim o yüzden bende senin gibi düşünüyorum. Galiba beğenildikçe özgüvenleri artıyor o yüzden böyle davranıyor olabilirler bilmiyorum
Niye boyle dusunuyosun ki? Yakisikli olmayan hatta birak yakisikliligi bakimsiz ozensiz dolasan adamlar fistik gibi kizlarin pesinden kosuyo hatta bazilari tavliyo da bi sekilde. Ya da cirkin kizlari begenmiyolar o tipsiz halleriyle.belki karşısındaki kadın da güzel olunca bi sorun olmaz ama ben kendimi çok güzel bulmadığım için çekici erkekler tarafından saygısızlık görme konusunda çekincem var
Karşısındaki kadının güzel olmasıyla ne alakası varki?belki karşısındaki kadın da güzel olunca bi sorun olmaz ama ben kendimi çok güzel bulmadığım için çekici erkekler tarafından saygısızlık görme konusunda çekincem var
Hem yakışıklı hem zeki Olanların neresi eksik çok merak ettim şuan :)yakışıklı ama gerizekalı oluyorlar rabbim bir yerden verip bir yerden kısıyor
Haklısın tabi güzellik zeka Şansa bağlı Şeyler.zekiyse içi bozuktur denmiyor da yakışıklıya mı deniyor ?Yanılıyorsunuz her yakışıklı bi değil
Benim eşim yakışıklı bi adam sarışın mavi gözlüGirdiği her ortamda hemen dikkat üstünde Çok iyi niyetlidir iyi bir eş çok iyi bir babadır Allah şaşırtmasın ben bi eşimi tanıdım yakışıklı başkası için yorum yapamıycam
Evet yakışıklılar için deniyor maalesefHaklısın tabi güzellik zeka Şansa bağlı Şeyler.zekiyse içi bozuktur denmiyor da yakışıklıya mı deniyor ?
Annenin ya da akrabanın böyle demesi de daha bi dokunuyor,ama bunları deyince de şahsen benim gözüm de düşüyorlar.Evet yakışıklılar için deniyor maalesefAnnem bana bu çocuk çok güzel nasıl olcak demişdi
hem yakışıklı hem zeki olanı bulmak çok zor bulsanda iğrenç tavan yapmış egoları ile uğraşmak zorunda kalırsınHem yakışıklı hem zeki Olanların neresi eksik çok merak ettim şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?