- Konu Sahibi quantumkizi
-
nedense mükemmel bir fiziğe ve güzel bi yüze sahip olan erkekler hakkında olumsuz düşüncelerim var. benimle iletişim kurduklarında samimi olduklarına birtürlü inanmıyorum.
yakışıklı ve tüm kadınların ilgi odağı olan bir erkeğin düzgün bir kişiliğe sahip olması ne kadar mümkün? beğenildikçe pislikleşmiyolar mı sizce? çevrenizde bunun güzel bir örneği var mı? o kadar güçlü ki bu konuda önyargım, güçlü bi örnek yazılacağını sanmıyorum bu başlığa :)
yazilan ornekler guclu de olsa bunu hem bilemeyeceksin, hem de bahsettigin onyargindan ve tanimadigindan oturu manasiz gelecek..nedense mükemmel bir fiziğe ve güzel bi yüze sahip olan erkekler hakkında olumsuz düşüncelerim var. benimle iletişim kurduklarında samimi olduklarına birtürlü inanmıyorum.
yakışıklı ve tüm kadınların ilgi odağı olan bir erkeğin düzgün bir kişiliğe sahip olması ne kadar mümkün? beğenildikçe pislikleşmiyolar mı sizce? çevrenizde bunun güzel bir örneği var mı? o kadar güçlü ki bu konuda önyargım, güçlü bi örnek yazılacağını sanmıyorum bu başlığa :)
nedense mükemmel bir fiziğe ve güzel bi yüze sahip olan erkekler hakkında olumsuz düşüncelerim var. benimle iletişim kurduklarında samimi olduklarına birtürlü inanmıyorum.
Hz. Yusuf un kaşı gözü bizimkiler gibi ayrı oynamıyordu. Ayrıca o dönem sosyal medya, tanışma siteleri yoktu. Bir Züleyha ile yetinmesi daha kolaydıkatılmıyorum ben sana, hz yusufta çok yakışıklıydı, kadınlar ona bakarken parmaklarını kestiler hissetmeden, ama hz yusuf çok edepliydi, yani bence kişinin ahlakıyla alakalı bu durum tipiyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?