• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakışıklı erkekler hakkında

Bu iş tamamen yetiştirilme ve kişilik ile alakalı.
Bir çocuk ailenin yansımasıdır.
Aile ona öyle bir terbiye verir ki, o erkek yetişkin olduğunda kadınları istekleri doğrultusunda kullanmaması gerektiğini bilir, kadınları aşağılamamayı bilir...
İster o erkek çok yakışıklı olsun ister olmasın, ister zengin olsun ister olmasın.
Öyle bir anlatmışsınız ki gören her albenisiz ve zengin olmayan erkeği iyi zannedecek.
Yok böyle bir kıstas.

Banada hep yakışıklı olup sapık olanlar denk geldi. Yani şuana kadar hiç yakışıklı olup huyu düzgün olan görmedim o yüzden bende senin gibi düşünüyorum. Galiba beğenildikçe özgüvenleri artıyor o yüzden böyle davranıyor olabilirler bilmiyorum
belki karşısındaki kadın da güzel olunca bi sorun olmaz ama ben kendimi çok güzel bulmadığım için çekici erkekler tarafından saygısızlık görme konusunda çekincem var

belki karşısındaki kadın da güzel olunca bi sorun olmaz ama ben kendimi çok güzel bulmadığım için çekici erkekler tarafından saygısızlık görme konusunda çekincem var
Niye boyle dusunuyosun ki? Yakisikli olmayan hatta birak yakisikliligi bakimsiz ozensiz dolasan adamlar fistik gibi kizlarin pesinden kosuyo hatta bazilari tavliyo da bi sekilde. Ya da cirkin kizlari begenmiyolar o tipsiz halleriyle.

Biz kadinlar olarak kendimize guvenmiyoruz. Bakiyorum tipsiz adamlarda ozguven var ama bi kiz cok guzel degilse ozguveni dusuk oluyor.

Yakışıklı erkek az olduğu için hem yakışıklı hemde bir iyi erkek bulmanız zorlaşıyor.yani olasılık kanunlarına göre oldukça düşük bir ihtimal özellikle Türkiye'de( İtalya da yaşasaydık ihtimal artardı orada yakışıklı erkek daha fazla:))). benim ağbim çok yakışıklıydı kızlar gelip teklifler eder, evi ararlar, benden resmini isterlerdi, tabi eş dost akrabadan da aldığı övgüler cabası ama Allah var ağbim çok iyi bir insandı hatta o kadar şeytan tüylüydü ki bizi bile bu kadar çabuk insanlar sevmiyor. ağbim çok efendi ve ağırdır. insanlarada çoook yardım eder ,kimsede kötülük yapamaz yani gerçekte çok iyi bir karakteri vardır. Senin bu genellemene uymuyor. sana kötüleri denk gelmiş canım. sana yaklaşanlarıda tıpkı diğer insanlar gibi zamanla tanıyabilirsin.başka yapabilecğin birşey yok Malesef . ama genelleme yapıp kendini yakışıklılara kapatma derim ben.
not:yakışıklı ağbim evli

En iyisi 'tipsiz olsun benim olsun' diyorum kızlarr en azından tipsiz olduğu için başka kızlar bakmazzzz:KK45:

Kızlar yakışıklı olup sizin Dediğiniz gibi olanlar var ama.genel de bana göre yakışıklının içi daha güzel oluyor.Ama Bazısı yakışıklılığının farkına varıyor ve o zaman içi de bozuluyor

Birde tipsizlerin içi de bozuk olunca o daha çok koyuyor.Özellikle bazıları kadına kadın gibi bike davranamıyor .mesela ben kendimi güzel bulmam.yakışıklı olmayan biri beğenmezken beni ya da kadına davranır gibi davranabilecek kapasitesi yokken yakışıklı biri beğenebiliyor,tamam bişi ifade etmiyor ama olsun..aslında güzellik çirkinlik de bunla alakalı içini beğendin mi birinin dış görünüşünün önemi kalmıyor.belki de benim yakışıklı dediklerimin çoğunyakışıklı değildir.ama bana göre öyleler :))

tip değil aile önemli. çok yakışıklı olup düzgün olan da var çirkin olup karaktersiz olan da. yakışıklı dediklerimiz daha kendine güvenli oluyo sadece o da bazen itici gelebiliyo.

Yanılıyorsunuz her yakışıklı bi değil:KK43:
Benim eşim yakışıklı bi adam sarışın mavi gözlü :KK14:Girdiği her ortamda hemen dikkat üstünde:mad:Çok iyi niyetlidir iyi bir eş çok iyi bir babadır Allah şaşırtmasın ben bi eşimi tanıdım yakışıklı başkası için yorum yapamıycam

Yanılıyorsunuz her yakışıklı bi değil:KK43:
Benim eşim yakışıklı bi adam sarışın mavi gözlü :KK14:Girdiği her ortamda hemen dikkat üstünde:mad:Çok iyi niyetlidir iyi bir eş çok iyi bir babadır Allah şaşırtmasın ben bi eşimi tanıdım yakışıklı başkası için yorum yapamıycam
Haklısın tabi güzellik zeka Şansa bağlı Şeyler.zekiyse içi bozuktur denmiyor da yakışıklıya mı deniyor ?

Back
X