• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakışıklı erkekler hakkında

Ya öyle esmer, boy da 180, Kenan İmirzalıoğlu stayla bana çok itici ve kıro geldi, 180 boy da erkek için pek bi kısa zaten, o yüzden öyle dedim=D
Şöyle bi şeyler versek almaz mısın? =D Ben adama bakarken bile bana bi haller oldu valla. Eşoleşek nasıl taş ötesi=D

Tü Allah kahretmesin bu ne kiiiiiiz kas torbası çirkiiinnn memeleri var resmen ayol :rolleyes: bende o kadar yok :rolleyes::rolleyes: Evet anladigim kadarıyla zevklerimiz cokkk alakasız :KK31::KK73::confused:

Tü Allah kahretmesin bu ne kiiiiiiz kas torbası çirkiiinnn memeleri var resmen ayol :rolleyes: bende o kadar yok :rolleyes::rolleyes: Evet anladigim kadarıyla zevklerimiz cokkk alakasız :KK31::KK73::confused:

Daha az kaslısını da buluruz, sen iste yeter ki ama ben bilhassa memelerine bittim zaten adamın, tam ısırmalık =D
Bak bu da favorilerimden. Saçlarından tuttuğunnnn gibiiiiii.... =D

Eklentiler

• a2833c347b60aab6cc40bd0b13ca6be9.jpg
    a2833c347b60aab6cc40bd0b13ca6be9.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 117
Daha az kaslısını da buluruz, sen iste yeter ki ama ben bilhassa memelerine bittim zaten adamın, tam ısırmalık =D
Bak bu da favorilerimden. Saçlarından tuttuğunnnn gibiiiiii.... =D

Yuuuuhhh! !! :rolleyes: Kaciiiiiin ısırmalı yolmalı sapık vaaaarrrr!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X