- Konu Sahibi quantumkizi
Acikcasi bende öyle dusunmuyorum. Bundan önceki iliskimde -ki hepi topu 2 ilişkim oldu hayatımda zaten - erkek arkadaşım biraz gereksiz ölçüde yakisikliydi. Allahtan şimdi ki daha standarda yakında kafalar rahat Öyle bir sağı solu oynama samimiyetsizlik bir durumu hiç olmadı. Arkadaslarida aynı şekilde böyle podyum gibi biseylerdi topluca onlardada öyle bişey gormedim. Yani düşünün ki Boy 1.80 esmer kaşlar gözler kapkara uzun kirpikler şık giyimler ağır karizmalar. Öyle bir topluluk. Ama hepsi normal insanlardi. Ha ama bu seni etkilemedimi derseniz o hiç bişey yapmasada şahsen benim ömrümü tüketti. ya bir erkek nasıl oluyorda koskoca Istanbulda popi bir mekana girdiği halde dönüp kendine baktiriyor arkadaş Allahtan kork be insafsizin evladı yani. Bu sebepten 6 yıl süren iliskimiz boyunca yanında bir güne bir gün düz topuklu ayakkabı giyemedim makyajsız sokaklara çıkamadım. 2 dakika yanında standarda girdiğimde millet -ay bunun bununla ne işi var- olucakti çünkü. Bu sebepten onlar iyi olsalar da hayatı kötü etkiliyolar. Şimdi burda biri çıksa dese ki -ay ben olsam kasmazdim valla niye öyle yaptın ki sen- diye. Vallahi kendimi kötü hissediyodum hatirliyorumda liseye giderken ayagimda topuklunun ne işi vardı be mübarek. aynı yastayiz o gösteriyor 25 yaş, ben yine 16-17 topuklulari giyip yukselmeden yan yana duramiyoduk. ay ne b.ktan biseydi. Şimdi ki aklım olsa lütfen benden uzak kalsın derdim günümüz düz taban 1.75 Sülün gibi kizlarimiza emanet eder uzardim ortamdan.bu sebepten aslında onlarda bişey yokta, bazı insanlar yanlarinda kendilerini iyi hissedemediklerinden samimiyetsiz goruyorlar. Oh şimdi ki 1.72 boyunda yedirdim yedirdim kiloda aldirdim oda mankenden halliceydi o da kalmadı. Is sebebiyle tüm gün takimlarla geziyoda bende ufak dokunuslarla düz taban yanında yine de ateş edebiliyorum oooh mis. Temiiiiiiz temiz
Hahahahaahaha senin boyun kaç ki:)