C cranial Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 6.022 4.889 373 12 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi happylove #21 Nur4y .!.: inşall ah faydasını bulursun canım :) kii ben eminim memnun kalıcağına 500 ml zaten bu şampuanlar yetiyor insana baya bereketli ürün :)) Genişletmek için tıkla... Canım sarımsaklı şampuan icine bepanten evigen kapsul katsam nasıl olur sence
Nur4y .!.: inşall ah faydasını bulursun canım :) kii ben eminim memnun kalıcağına 500 ml zaten bu şampuanlar yetiyor insana baya bereketli ürün :)) Genişletmek için tıkla... Canım sarımsaklı şampuan icine bepanten evigen kapsul katsam nasıl olur sence
H Hickimse_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 4.273 2.634 198 13 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi happylove #22 cranial .!.: Canım sarımsaklı şampuan icine bepanten evigen kapsul katsam nasıl olur sence Genişletmek için tıkla... Kat bence bi sorun olmaz aksine faydasi olur gibime geliyor bende cam terebentin katmistim bide badem yagi katmistim 1 er kapak bi sorun yasamadim bepanten evigende sonucta sac icin faydali :)
cranial .!.: Canım sarımsaklı şampuan icine bepanten evigen kapsul katsam nasıl olur sence Genişletmek için tıkla... Kat bence bi sorun olmaz aksine faydasi olur gibime geliyor bende cam terebentin katmistim bide badem yagi katmistim 1 er kapak bi sorun yasamadim bepanten evigende sonucta sac icin faydali :)