yağ yakıcı yeşil kahve

Çok teşekkür ederim o zaman ben başka yere öğütülmüş sorayım yoksa çekirdek alırım.
Yorumlar çok olumlu genelde. Tat olarak nasıl acaba ?

Ben 5 gündür kullanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Tadı bana göre yeşil çaydan güzel. Kötü iğrenç bir tadı yok. Rahatlıkla içilebilir yani

sizlerin yorumunu okuyonca zarzor birtatlı kaşığıçetim türk kahvesi gibi yaptım içiçem şimdi ben çekilmiş bulamadım yaufffffbunu nasıl öğüte bilirim fikri olan varmı kahve öğütücü makine alayım diyordum aktar ki ondandı çekemdi taneli oldu toz gibi değil

Bana da aktar 5000 gücünde makinam çekmiyor dedi bilmem uydurdu ama tam toz olmadan pişirsen nasıl olur acaba ..
öyıede denedim toz halindeki daha özlü gibi geldi bana 5000 gücündeki makine çeker bence biraz abartmış benim aktar küçük ev tipi makinede denedi yarı toz yarı taneli oldu aşağı yukarı maximum 300 ,400 voldluk makina 5000 vold gücündeki makina un eder:26::26::26:

Az ezilmişte olur bence. Zatentoz gibisininde telvesi içilmiyor. Ben süzüp öyle içiyorum. Biraz fazla kaynatın aynı etkiyi gösterir bence.

Bende iciyorum bir haftadir ama duzenli degil, hayatima sokmaya calisiyorum o yuzden unutuyorum bazi gunler.
Yurt disindayim ben cekilmis de satiliyor bulundugum yerde. Turk kahvesi gibi goz olmuyor, taneli oluyor. Pilavlik bulgur gibi, hafif tozda birikiyo paketin dibinde. Alistim bile odunumsu tadina

Benim de bugün kilo vermem 0 hatta 100 gram fazla görünüyorum ama göbeğim o kadar küçüldü ki ayna da baya belle oluyor oturduğumda da baya hissediyorum... ama ölçmedim ben göbeğimi keşke ölçseymişim :))

günaydın.bugün 5. günüm 1 kilo 200 gram vermişim bu bir mucize bence,böylesini görmedim ben hayatımda.ayrıca iştahım kapandı,yiyemiyorum artık fazla

wwoooww süper gidiyoruz biizzz :))

Merhaba benimde 5 kilo vermem lazım.2 haftadır diyet yapıyorum ama sadece 1 kilo verdim. (sıkı diyet yapmama rağmen)
Belli bir kilodan sonra sanırım aşağı düşmek daha zor oluyor araştırırken yazılarınızı gördüm. sizlere güvenerek netten istedim. eğer işe yararsa gidip kapalı çarşıdan alıp kullanmaya devam edeceğim.

Siz hep kahveciden mi aldınız netten alan var mı acaba, şimdi kahveciden aldım kullanıyorum yorumlarını okuyunca pişman oldum sipariş verdiğime

Kızr ben hala toz bulamadım buralarda:))) taneyi ezmekle çok uğraşıyorum:)))
İlk kilo verdiğnii yazan bendim.Bu gün 6. gün bitti. Ama benden sonra daha çok veren ve yazan olmuş. Benim adete denk geldi. şu an aldım bile. durdu.
veren arkadşlar günde 2 kere sabah -akşam aç karnına mı içiyor?
Yoksa günde 3 kere sabah öğle akşam aç karnına mı ?
ben 3 kere içtim. fazlası su topluyormuş ya. hem adet dnemi hemde 3 tane içtiğimden mi şiştim acaba? ne dersiniz KIZLARRR?

adeettende olabilir de,ben tv de ve y.kahveile ilgili araştırmalarıma göre günde iki fincan içilmesi gerekir fazlası vücutta su tutmasına neden olur benimde merak ettiğim bişey var ben günde iki kere kupa ile içiyorum fazlamı içiyorum küçük fincanlamı içmeliyim
:44::44::44::44::44::44:

Canım teşekkürler cevabın için. tarifler hep fincan diyor. sanırım kupaçok büyük olur. ben kahve fincanının bir tık büyüğü çay fincanım var. (Ama çok büyük olan nescafe fincanları gibi değil.)Onunla içiyorum. Üç kere içiyordum. Bugünden itibaren 2 içmeye karar verdim. Mesela şu an öğleni içmiyorum. Adetin 5. günündeyim.. Şiş inmeye başlar.' fincana da düşürünce su toplamaz herhalde. Bu arada 2 litre su içmeye özen gösterdim hep ama çoğu zaman içemedim. Onunda etkisi vardır. günde 2 kere bile içseniz mutlaka 2-2,5 litre su içmezseniz vucut su toplar deniyor.
Neyse inşallah bende 2-3 kilo verdim diye yazabilirim buraya:))))

teşşekürler canım ben 3.5 4 lt su içiyorum

metaformin ilacımı mğde bulantısı yapıyor diye bırakmıştım pcos topiğini okudumda şimdi 10,15 kilo verenler olmuş sanırım ilacımı içmediğim için kilo veremiyorum
yarın doktoruma gidip yazdırayım bakalım fark olacakmı

Ben aktardan aldım. Öğütülmüş 100 gr. 24 liraya. Netten hiç bakmadım bilgim yok

Günde 3 çok fazla. Max iki fincan içilebiliyor. Ben normal su bardağına yapıyorum sabah-akşam. Yemekten yarım saat önce. Fazlası su topluyormuş doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…