Ben aktardan aldım. Öğütülmüş 100 gr. 24 liraya. Netten hiç bakmadım bilgim yok
aktarda bulamadım ben aldıgım sitede de gund 3 fıncan yemeklerden enaz 20 dk once dıyor.
2 fincanmı 3 fincan mı iyice kafam karıstı :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aktardan aldım. Öğütülmüş 100 gr. 24 liraya. Netten hiç bakmadım bilgim yok
aktarda bulamadım ben aldıgım sitede de gund 3 fıncan yemeklerden enaz 20 dk once dıyor.
canım nette satılan ürünlerde günde 3 defa yazıyor ama sen ona aldırma çabuk bitsin diye öyle yazıyorlar bence uzmanlar günde 2 fincan diyor netten araştımalarıma,tvden izlediğimprogramlara dayanarak söylüyorum peki senin aldığının içinde başka bir karışım varmı sadece y.kahvemi
arkadaşlar iştah kapatıyormu bu kahve?
Ben 5 gündür kullanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Tadı bana göre yeşil çaydan güzel. Kötü iğrenç bir tadı yok. Rahatlıkla içilebilir yani
efsuncum sen kupaylamı fincanlamı içiyorsun
metaformin ilacımı mğde bulantısı yapıyor diye bırakmıştım pcos topiğini okudumda şimdi 10,15 kilo verenler olmuş sanırım ilacımı içmediğim için kilo veremiyorum
yarın doktoruma gidip yazdırayım bakalım fark olacakmı
metaformin ilacımı mğde bulantısı yapıyor diye bırakmıştım pcos topiğini okudumda şimdi 10,15 kilo verenler olmuş sanırım ilacımı içmediğim için kilo veremiyorum
yarın doktoruma gidip yazdırayım bakalım fark olacakmı
bugün bu kahve beni çok acıktırdı arkadaşlar ..
Kahveden olduğunu sanmıyorum. Ya psikolojik bişey yada iştahınızın açık oduğu bir gün. Dün bende öyleydim. Zor engel oldum kendime.
evet olabilir. afedersiniz ama tuvaletten zor çıktım bugünde, böyle bir durum yaşayan varmı kızlar herşeyi kahveye bağlamak istemiyorum ama normalde tuvalete çıkamama gibi sorunum vardı.
evet olabilir. afedersiniz ama tuvaletten zor çıktım bugünde, böyle bir durum yaşayan varmı kızlar herşeyi kahveye bağlamak istemiyorum ama normalde tuvalete çıkamama gibi sorunum vardı.