• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

aktarda bulamadım ben :( aldıgım sitede de gund 3 fıncan yemeklerden enaz 20 dk once dıyor.

2 fincanmı 3 fincan mı iyice kafam karıstı :26:

Belki ürün farklıdır bilmiyorum. Ama benim aldığımın üzerinde max 2 fincan yazıyor. Siz aldığınız ürüne göre kullanın madem. Üzerinde yazar zaten

canım nette satılan ürünlerde günde 3 defa yazıyor ama sen ona aldırma çabuk bitsin diye öyle yazıyorlar bence uzmanlar günde 2 fincan diyor netten araştımalarıma,tvden izlediğimprogramlara dayanarak söylüyorum peki senin aldığının içinde başka bir karışım varmı sadece y.kahvemi

canım nette satılan ürünlerde günde 3 defa yazıyor ama sen ona aldırma çabuk bitsin diye öyle yazıyorlar bence uzmanlar günde 2 fincan diyor netten araştımalarıma,tvden izlediğimprogramlara dayanarak söylüyorum peki senin aldığının içinde başka bir karışım varmı sadece y.kahvemi

kızzlaaaaaaaaarrr bende aldım aktardan.... poşet çay gibi hazırlamışlar... içinde 60 tane var... içimide çok güzel bitki çayı tadı var yeşil çaydan daha hafif tadı....

hoşlaştım ben kendisinden:1::1::1::1::1:

Ben 5 gündür kullanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Tadı bana göre yeşil çaydan güzel. Kötü iğrenç bir tadı yok. Rahatlıkla içilebilir yani

Evimde değilim şuan bulamayınca çekirdek aldım. Çekirdeğin tadı fena gelmedi bakalım nasıl etkileyecek ..

metaformin ilacımı mğde bulantısı yapıyor diye bırakmıştım pcos topiğini okudumda şimdi 10,15 kilo verenler olmuş sanırım ilacımı içmediğim için kilo veremiyorum
yarın doktoruma gidip yazdırayım bakalım fark olacakmı
:50::49:

o ilacı bana 3 sene önce k.doğum doktorum vermişti.. Sakın korkma bunu içince çok miden bulanacak kusacaksın ama sabret en kilo vermen lazım böyle devam edemezsin hayata demişti... 3 Gün dayanabildim ilaca :( En sevdiğim şey olan makarnanın 1 tabağını bile 20 dakikada yiyememiştim tabağa baktıkça midem bulanıyodu ve hiç rahat edemiyodum sürekli öğürüp duruyodum (Ayıp söylemesi ama ) sürekli banyoya koşuyodum... Ben normalde 2 tabak makarnayı 10 dakikada yerim :D Dedim yeter yaa bu ne biçim şey gittiğim yerde bile rahat edemiyorum bu acıyı çekmektense şişman kalırım daha iyi demiştim ve bırakmıştım. Eziyet gibiydi resmen.

arkadaşlar iştah kapatıyormu bu kahve?

Ben düzenli içmediğimden olsa gerek iştahım pek kapanmadı ama tatlı isteğimin azaldığını hissediyorum... Bitek hamur isteğimin önüne geçemiyorum :(acayip makarna çekiyor canım dayanamayıp bazen yiyorum. Ama Kekik biberiye mate funda ve yeşil çaydan oluşan beşi biryerde çayı ban çok yaramıştı iştahımı inanılmaz kesmişti... birkaç gün sonra yeniden ona başlamayı düşünüyorum.

metaformin ilacımı mğde bulantısı yapıyor diye bırakmıştım pcos topiğini okudumda şimdi 10,15 kilo verenler olmuş sanırım ilacımı içmediğim için kilo veremiyorum
yarın doktoruma gidip yazdırayım bakalım fark olacakmı
:50::49:

o ilacı bana 3 sene önce k.doğum doktorum vermişti.. Sakın korkma bunu içince çok miden bulanacak kusacaksın ama sabret en kilo vermen lazım böyle devam edemezsin hayata demişti... 3 Gün dayanabildim ilaca :( En sevdiğim şey olan makarnanın 1 tabağını bile 20 dakikada yiyememiştim tabağa baktıkça midem bulanıyodu ve hiç rahat edemiyodum sürekli öğürüp duruyodum (Ayıp söylemesi ama ) sürekli banyoya koşuyodum... Ben normalde 2 tabak makarnayı 10 dakikada yerim :D Dedim yeter yaa bu ne biçim şey gittiğim yerde bile rahat edemiyorum bu acıyı çekmektense şişman kalırım daha iyi demiştim ve bırakmıştım. Eziyet gibiydi resmen.

arkadaşlar iştah kapatıyormu bu kahve?

Ben düzenli içmediğimden olsa gerek iştahım pek kapanmadı ama tatlı isteğimin azaldığını hissediyorum... Bitek hamur isteğimin önüne geçemiyorum :(acayip makarna çekiyor canım dayanamayıp bazen yiyorum. Ama Kekik biberiye mate funda ve yeşil çaydan oluşan beşi biryerde çayı ban çok yaramıştı iştahımı inanılmaz kesmişti... birkaç gün sonra yeniden ona başlamayı düşünüyorum.

aktarda bulamadım ben :( aldıgım sitede de gund 3 fıncan yemeklerden enaz 20 dk once dıyor.

2 fincanmı 3 fincan mı iyice kafam karıstı :26:

benimde bu yüzden kafam karışmıştı. Ama sanırım 2 yeterli. O sitelerde satılanlaın içinde başka şeylerde mi var acaba? belki onlar 3kere içiliyordur. Çünkü sadece kahvenin kendisi olsa bu kadar pahalı olmazdı diye düşünüyorum. bece sen orda yazıldığı gibi iç. günde 2-2,5 litre su iç. ama aktardan doğalını alırsan kesinlikle 2 kere iç derim

ve ben 3 kere içtiğim için ayrıca da başladığımın 2. günü adet olunca vucudum çok su topladı diyeüşnüyorum. bugün tam 7 gün bitti. başladığım kilodayım. Ama ilk 2 günde bile 3oo gr. gitmiş. ve buraya yazmıştım.
neyse günde 2 kere içmeye ve yedikelrime dikkat etmeye devam. Adet tamammen bitince sanırım vereceğim bende .:))

Kahveden olduğunu sanmıyorum. Ya psikolojik bişey yada iştahınızın açık oduğu bir gün. Dün bende öyleydim. Zor engel oldum kendime.

evet olabilir. afedersiniz ama tuvaletten zor çıktım bugünde, böyle bir durum yaşayan varmı kızlar herşeyi kahveye bağlamak istemiyorum ama normalde tuvalete çıkamama gibi sorunum vardı.

evet olabilir. afedersiniz ama tuvaletten zor çıktım bugünde, böyle bir durum yaşayan varmı kızlar herşeyi kahveye bağlamak istemiyorum ama normalde tuvalete çıkamama gibi sorunum vardı.

Kahve bağırsakları hızlı çalıştırıyor. Bu durum kahveden kaynaklanıyor işte :)

kahve sindirim sistemini güzel çalıştırıyor. kabızlığa iyi geliyor. Onun dışında darra a çok çıkarıyor. Yani her halükarda tuvalete çok götürüyor. Buda metabolizmanın hızlandığıın da göstergesidir. Çünkü yavaş metabolizmalarda sindirim sistemi görevini çok ağır yapar...
sen ne zaman başlamıştın? tartıldın mı?

Kilo veren arkadaşlar nerede????????
Kilo veren arkadaşlar acaba diyet koşu, yürüyüş felan yaptı mı?ben merak ediyorum. Ben bide hergün 30 dk. Yürüdüm ona rağmen sonuç hüsran!!!:(((((

Kızlar ben ilk olarak deniyorum şu an pişirdim normal türk kahvesi gibi ama kahve değil çay kıvamında oldu sizinde böyle mi oluyor ? Kaç kaşık atıyorsunuz ?

Back