boy 1.62 kilo 66 önce 60 a düşsem yeter diyordum umutsuzluğu üzerimden attım özgüven patlaması yaşıyorum şu an hedef 55 bir kaç sene önceki fotoğraflarıma baktığımda kendimi çok ihmal ettiğimi gördüm bukilolarımı atıp göbeğimi boşuycambaya büyüdü okul çğına gelmişti yeşil kahveçok faydalı olsa gerek baksanıza beni nasıl gaza getirdi daha içmeden işe yaradı bu sefer olucak inanıyorum
öncelile hoş geldindiyet,sıpor yapıyormusun ve kaç kiıosun hedefin kaç kilo vermek
tlfnuna hangi programi indirdin acabaHoşbulduk :) benim hedef de büyük kilo dayaş 22 boy 1.65 kilo 86 hedefim 8 ayda 70 mümkünse 65 e düşmek özel bi diyet yapmıyorum yediklerimi yarıya hatta çeyreğe düşürdüm geçtiğimiz ay bu şekilde haftada 1 kilo vermiştim ama işten çıkınca geri aldım malesef düzenim de bozuldu ama sevdiceğim askerden gelene kadar bu kiloları vermek zorundayım spora gelince telefonuma program indirdim evde onu yapıyorum
tlfnuna hangi programi indirdin acaba
cok tesekkur ederim cocuktan dolayi her zaman pc acamiyorum tlfndan daha iyi olur benim icingoogle play e egzersizler yazdım bu sürü çıkıyo zaten bikaçına baktım en güzeli 'ücretsiz günlük egzersizler bence.İnternete bağlı olmadan da izlenebiliyo.
cok tesekkur ederim cocuktan dolayi her zaman pc acamiyorum tlfndan daha iyi olur benim icin
ben kahveyi çekirdek halinde pakette almıştım aldığımda o haliyle 1 kere yaptım tadı güzeldi ben kaynatmadan yaptım birde öyle dene istersen o şekilde özü çıkmıyordur belki diye yakında dün tanıdık tanıdık bir aktara götürdüm [türk kahvesini taze çekip satıkları için makinesi var] rica ettim çekermisin diye kavrulmamış olduğu için çok sert toz halinde olmasada çekti busabah birddd öyle denedim ama kaynatmadan bir kupaya birrrtatlı kaşı koydum üstüne kaynar su ekledim hemen rengi çıktı 555dakika bekletip sıcak sıcak içtim tadıda güzeldi kokusu çektirince kokusu daha yoğunlaştı sanki ama ben sevdi herkezin damak zevki farklı tabi birde beim yaptığım gibi dene istersenToz şeklinde, bi çay bardağı suya iki çay kaşığı koydum hafif pişirdim dibine çöküyor biraz, tek seferde içmeyi denedim ama nedense bana pek hoş gelmedi. :44:
sevgilin gelince büyük şok yaşicak deseneHoşbulduk :) benim hedef de büyük kilo dayaş 22 boy 1.65 kilo 86 hedefim 8 ayda 70 mümkünse 65 e düşmek özel bi diyet yapmıyorum yediklerimi yarıya hatta çeyreğe düşürdüm geçtiğimiz ay bu şekilde haftada 1 kilo vermiştim ama işten çıkınca geri aldım malesef düzenim de bozuldu ama sevdiceğim askerden gelene kadar bu kiloları vermek zorundayım spora gelince telefonuma program indirdim evde onu yapıyorum
merhaba bende zayıflama topiklerinden kilo kontrolümü yapıyorum ve acilen vermem gereken 7 kilo var inşaAllah yeşil çay işe yarar gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinirimbu sabahtan itibaren başlamış bulunuyorum diyete henüz başlamadım çünkü tam iyileşemedim düzenli olarak günde iki fincan içicem bakalım sonuçları yazarım . evime yakın bir aktar var 1 ay önce yeşil kahveyi sorduğumda yoktu getiirtimisin dedim alınca toptan almam lazım satılmazki demişti bende çarşıdan aldım dün kahvemi çektirmek için gittiğim de spariş verdim bende getirticem dedi o kadarçok soran olmuşki
sevgilin gelince büyük şok yaşicak deseneinşaAllah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
merhaba bende zayıflama topiklerinden kilo kontrolümü yapıyorum ve acilen vermem gereken 7 kilo var inşaAllah yeşil çay işe yarar gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinirim
bizdensin desene çay deyil canım kahve kullanan varmı diye açmıştım topiğimi ama ...sonuç yok başladım bu gün bakalım
internetten almamanızı tavsiye ederim getirte biliyorsanız aktarı nıza getirtin ben denemek için, küçük bir paketti tahminen 100g filan 2 liraya aldım nette satılanlar hem pahalı hemde katkı maddesi olabilir tavsiye etmem siz bilirsiniz yinede .kullanmaya başlarsanız günde iki fincan aç karna yemek lerden yarım saat önce ve 1. mutlaka sabah olmalııı günde 2 lt su şart aksi taktirde vücutta su tutarbende bu konuyu ne tesadüf ki dün akşam arkadaşımdan duydum o internetten 5 paket almış onu deneyecek 10 gün boyunca ama iddalı ımış bende sabah aktara sordum yok abla ne yapacaksın dedi. bende yağ yakıyormuş dedim istersen bulup getirteyim dedi bende bakalım dedim. ama arkadaşım tadının pek iyi olmadığını söyledi. ilk ay kilo verdim ama bu ay kilo verişim durdu bu yüzden ek bir etki yapmam lazım aklıma yattı bu hafta içinde başlarım belki
çok pardon canım ya kahve diyecektim yeşil çay tükete tükete parmaklarım da onu yazar olmuş inşaAllah iyi sonuç alırsın da bizi de bilgilendirirsin düğünüm var yakında gelinlik provalarım başladı o yüzden zayıf olmak istiyorum en çok
internetten almamanızı tavsiye ederim getirte biliyorsanız aktarı nıza getirtin ben denemek için, küçük bir paketti tahminen 100g filan 2 liraya aldım nette satılanlar hem pahalı hemde katkı maddesi olabilir tavsiye etmem siz bilirsiniz yinede .kullanmaya başlarsanız günde iki fincan aç karna yemek lerden yarım saat önce ve 1. mutlaka sabah olmalııı günde 2 lt su şart aksi taktirde vücutta su tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?