iki şekilde bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı yeşil kahveyi ekleyip birtaşım kaynatıp demlenmesini bekliyosun ve sıcak içiliyor ikincisi ise yeşilkahveyi çektirip ki bu çekilmiş satılmıyor türk kahvesi gibi pişirip içiliyor günde iki fincandan fazlası zararlı olduğu söyleniyor kahveyi içtiğin zaman iki litre su tüiçmek gerekiyormuş aksi taktirde vücutta su tutmasına neden oluyormuş ve yeşil çaydan daha çok anti oksidan içeriyormuşŞuan ben kefir deniyorum ama bu yeşil kahveyi nasıl tüketmek gerekiyor ki
teşekkür ederim ilginiz için benimde diyet yaptığım zamanlar oluyor ilk yaptığımda 75 kiloydum zaten diyet ve bitki çayları bol sıvı tüketerek 63 e düşmüştüm ama göbek ozamanda vardı beni çok sevdihayırlı olsun topiğin, devamı gelir de istediğin kiloya çabucak düşersin inşallah.ben ilk kez duydum bu yeşil kahveyibir haftadır diyetteyim sarımsak çayı yapıyorum evde birde şu yogurt kürü (tarçın-zerdeçal-zencefil) , bu yeşil kahve nasıl bir şey aktarda mı bulunur?
sarımsak çayı kokmuyormu peki bir faydasını görüyormusunhayırlı olsun topiğin, devamı gelir de istediğin kiloya çabucak düşersin inşallah.ben ilk kez duydum bu yeşil kahveyibir haftadır diyetteyim sarımsak çayı yapıyorum evde birde şu yogurt kürü (tarçın-zerdeçal-zencefil) , bu yeşil kahve nasıl bir şey aktarda mı bulunur?
iki şekilde bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı yeşil kahveyi ekleyip birtaşım kaynatıp demlenmesini bekliyosun ve sıcak içiliyor ikincisi ise yeşilkahveyi çektirip ki bu çekilmiş satılmıyor türk kahvesi gibi pişirip içiliyor günde iki fincandan fazlası zararlı olduğu söyleniyor kahveyi içtiğin zaman iki litre su tüiçmek gerekiyormuş aksi taktirde vücutta su tutmasına neden oluyormuş ve yeşil çaydan daha çok anti oksidan içeriyormuş
teşekkür ederim ilginiz için benimde diyet yaptığım zamanlar oluyor ilk yaptığımda 75 kiloydum zaten diyet ve bitki çayları bol sıvı tüketerek 63 e düşmüştüm ama göbek ozamanda vardı beni çok sevdiama ben onu sevmiyorum sonra tekrar aldım sabahları 66 geliyorum sarımsak çayını denemedim am zencefil ve zerdeçalı bir süre yaptım diyete motive olsam bende yaparım ama yapıcam başarıcam diyemiyorum inancım bitti piyasaya her çıkan ürüne ilgilenmiyorum ama yeşil kahve çok mantıklı geldi son zamanlarda tvde sıkça duyuyorum bölgesel incelme sağlıyormuş benim kalçam basenim yok sadece göbek var o da bana yapıştı çok uzattım biliyorum soruna gelince evet aktarda satılıyor ben aldım bir kere pişirdim tadı güzel kokusu yok gibi nerdeyse ama çektirincemi daha etkili yoksa demleyincemi bilmiyorum
tabiki eslik ederseniz memnun olurum ben diyet yaptığım dönemlerdeki kazandığım alışkanlıklarımı hala sürdürüyorumben 73 kiloyla basladım 71'im şuan tabi sudan falan verme mevzuna bu haftaki düşüşü pek ciddiye almıyorum, önümüzdeki haftalar belli olacak tabii devamlılık gösterirsem (inşallah gösteririm)benimde göbekte yaglanma cok zaten üst tarafıma alıyorum en cok sarımsak çayının tadı berbat geceleri içiyorum o yüzden kimseyi rahatsız etmiyorum sanırım sabahları yarım saat egzersiz yapıyorum az yiyorum işte böyle bakalım inşallah bu kadar sıkıntının sonucu güzel olur da gider şu kilolar.. sarımsak küründen sonra kahveyi deniycem, dönüşümlü yapabilirim.. sana yol arkadası olurum buarada
tabiki eslik ederseniz memnun olurum ben diyet yaptığım dönemlerdeki kazandığım alışkanlıklarımı hala sürdürüyorummisal aburcubur yemiyorum kola filan içmiyorum tatlı arasıra çikolata ile kolaya aşırı düşkünlüğüm vardı şimdi şimdi arasıra yesem içsemde severek yeyip içmiyorum eski iştahım yok artık buna rağmen veremiyorum zor oluyor picos var bende zor kilo veriyorum o yüzden kahveyi deniycem
moralinizi bozmayın karalıysanız ben bu işi baraşara bilirim diyorsanız verirsiniz ben kendimi motive edipte yapıcam diyemiyorum diyet yaptığım zaman halsiz yorgun mutsuz hissediyorum ilk 1. haftayı atlatana kadar ama bir haftayı doldurmadan bırakıyorum tabi o ayrı konu yeşil kahveye gelince evet metobolizma hızlandırıcı etkisi çok yüksek olduğu söyleniyor yeşil kaahve ile ilgili haberleri araştırırsanız görürsünüz üstelik yeşil çaydan daha fazla antioksidan içeriyor yeşil çayı tüm diyetisyenler öneriyor bilirsiniz birde şunu söylemek istiyorum ben antalyada otelde çalıştım uzun süre çoğunluğu ruslar olmak üzere (rus kadınları nasıl desemhımm kardeşim var 19 yasında o da pkolu cok cabuk kilo alıyor ve verirken zorlanıyor.. gerci şuan kilo problemi yok ama hep dikkat ediyor.. ne güzel aburcubur ve kolayı kesmişsin bende cok düşkünüm off günümdü dün biraz yedimbir de ben kilo verme hızımdan hiç memnun değilim şu kahve metabolizmayı da hızlandırır mı acaba :26: ara öğün de yapmıyorum kurutulmus meyve falan eklemeyi düşünüyorum bu hafta aslında
öncelile hoş geldinBen de bugün aldım yeşil kahveyi topik açacaktım baktım varmışyarın başlıcam ben de bakayım nolcak yazarım burdan
normal kahve gibi değil otsu bitkiçayı gibi tadı am kötü deyil siz nasıl yaptınız çekilmişmiydi .......Tadı çok kötü ama. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?