yağ yakıcı yeşil kahve

teşekkür ederim canım..aldım aktardan ama şişede satılanlarda öbürlerindeb yoktu v..sultan diye bi marka toz halinde aslında doğal halide vardı ama aktardaki amca dediki bu karışım halde dedi bağırsakları daha çok çalıştırıo dedi bende onu aldım kötümü ettim bilemiorum.ilk kezde denedim içilemicek kadar deil..5.5 kilo süper yaa biraz yemenede dikkat etmişsin galiiba deilmi eğer dikkat etmeden 5.5 kilo gittyse dahada süper darısı bizim başımıza :)
iPhone 'dan gönderildi.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Bende ilk olarak valide sultan kullandım 100 gr. Gerçekten bağırsakları çok hızlı çalıştırıyor. Belliki içinde farklı şeyler var. Güzel kilo verdim ama. Zararını görmedim. O bitti şimdi çekilmişini kullanıyorum. Bağırsak çalışması durdu diyebilirim. Ama aşırı iştah kesti. İkiside etkili yani. Ben diyette yaptım yanında. Spor düzenli yapamadım yapsam daha hızlı verirdim sanırım :)

iPhone 'dan gönderildi.

bugün bende aldım yeşil kahve.valide sultan bulabildim.10 ay önce doğum yaptım hipotiroidi hastasıyım.doğumdan sonra aldım aslında kiloları emzirebilmek için.67 kiloya kadar çıktım diyetle falan şu anda 63 e düştüm ama 56 olmam gerekiyor inşallah ie yarar.satan kız 52 yaşındaki dekanımız 3 kutu ile 12 kilo verdi dedi.inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.sonuçları yazalım ki birbirimize ümit olalım :)

Bol şans dilerim. Allah kolaylık versin. Valide sultan bende kullandım 100 gr. Bağırsakları süper çalıştırıyor. Diyet ve sporla desteklerseniz emin olun süper kilo verirsiniz. Ben denedim memnun kaldım:)

iPhone 'dan gönderildi.

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle günaydınlarrr bende dün başladım aktardan aldım ve bağırsaklarda bi hareketlilik olmadı midem bulandı benim acaba yan etki mi yaptı bana,
bende tarifteki gibi yaptım bir tatlı kaşığı kahveyi bir fincan suda normal kahve yapar gibi yaptım hatta tortu oluştu aynı türk kahvesi gibi dibindeki tortuyu yiyemedim sadece suyunu içtim acaba ancak mı etki eder kafama takıldı
5 kilo verdim ama bir türlü 60 dan inemiyorum 3 yaşında minik afacanımla o kadar enerji sarfediyoruz ama nafile
inşallah kilolardan kurtulup eski güzel günlerime döncemmmm

Herkese aynı etkiyi yapmıyor malesef. Her metabolizma farklı çalışıyor. Bu yüzden umutsuzluğa kapılmayın henüz erken bişey söyleyebilmek için. Tortusunu içmenize gerek yok zaten suyunu içmrk yeterli. Su tüketimine dikkat edin,bol su için. Mide bulantıs başta bende de yapmıştı. Geçiyor zamanla. Bu bulantı iştah kesiyor ama bence güzel :) bu kahveyle çok kilo verenlere şahit oldum. Pes etmeyin verirsiniz.

iPhone 'dan gönderildi.

bağırsakları çalıştırdığına kesin inandım dün :) ama bende rahatsız edecek derecede şişkinlik yaptı.devam etsem mi bilemedim.

pty çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için pes etmek yoookkk 5 kiloyu vermem gerek bu yazz kendimi yenilemem gerek

bağırsakları çalıştırdığına kesin inandım dün :) ama bende rahatsız edecek derecede şişkinlik yaptı.devam etsem mi bilemedim.

Bağırsakları çalıltırırken gazda yapıyor şişkinlik ve ağrıda. Normal bu. Ben karnımdaki gurultu yüzünden misafirliğe gidememiştim 😄😄😄

iPhone 'dan gönderildi.

arkadaşlar ben eczanede çalışıyorum yemn ederm dha uc gun once depodan kendime yeşil kahve getirttim içemedim tadı çok kotuydu diyetisyenle görüştüm yeşil çay gibi birşey antioksidan atıcı dedi bende anlamadım 40 tl param boşa gitti

öncelikle kahve harici hergün neler yiyip içtin?Kaçamakların oldu mu?Kaçamakların olduysa bunlar neydi ve porsiyon miktarları nasıldı?Aktiv spor yaptın mı?Öncelikle harfi harfine bunların cevaplarını yaz bakalım
sonra:kilo vermeden önce mutlaka doktora gitmelisin..Belki aşikar yada gizli şekerin,insülin direnci,hipotyroidi yada kilo vermene direnç geliştiren başka bir rahatsızlığın olabilir..Umarım bir rahatsızlığın yoktur..Ancak şunu söylemeliyim "ben spor yaomadan da kilo veriyorum" lafları doğru değildir..Belki bazı kişiler diyete dikkat edip veriyor olabilirler ama onlar gün içinde son derece koşturan,fazla oturmayan kişiler..zaten bu kişiler farkında olmayarak spor yapıyor sayılır..
eğer gün içinde çok otururyor ve hareketin azsa diyet hiçbir işe yaramaz tam tersine hareketsizlik ve bir de tv karşısında oturma acıktırır ve kilo aldırır..
diyet ve aktiv spor mutlaka yapmalısın..ama önce dahiliye uzmanına görünmelisin
Herkes mutlaka kilo verebilir,imkansız değil,yeter ki kararlı ve mantıklı olunsun :)

Kesinlikle yeşil kahve derim ben. Ama tabi her bünye farklıdır.

iPhone 'dan gönderildi.

Ben geçen sene hafif diyet ile 6 ayda 7 kilo vermiştim az biliyorum ama tatlıyı hiç azaltamadım Yeşilçay için kilo verme konusunda kimse işe yaramadığını söylüyor ama bende işe yaradı sanırım. Yeşil kahve daha çok işe yarar gibi geliyor. Siz yeşil çayı da deneyip düzenli içtiniz mi ? Bir de bu kahve günde sadece iki kez sanırım dimi.

Yeşil çayın her kürünü denedim neredeyse. Çok büyük etkisini görmedim açıkçası. Hatta fazlası kabızlıl yaptı bende. Yeşil kahve günde iki kez yemeklerden yaeım saat önce bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıp biraz kaynatıp içiyorum.

iPhone 'dan gönderildi.

En kısa zamanda aktar bulmam lazım o zaman :) Yeşilçay ödemi atıyor ya o sebepten vazgeçemiyorum sanırım ben. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Başlayınca buradan bende bildirim yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…