Tabikide aktardan çektirip alın. Bazı aktarlar çekemiyor. Çekirdek alasanızda olur. Biraz fazla kaynatırsınız aynısı olur. Destek herzaman vardır bizde :) ben başlayalı bir ayı geçti. Tahmini 5 hafta falan oldu 5,5 kilo verdim. Şekersiz içebilirsiniz aslında radi kötü değil. Ama hiç içemezseniz biraz tatlandırın. Ben şekeri hiç kesmedim çünkü çayı bol şekerli severim. Çaysızda yapamam :) bi deneyin içemezseniz atın şeker sorun olmaz bence. Bizide bilgilendirin ama gelişmelerden. Merakta bırakmayın
teşekkür ederim canım..aldım aktardan ama şişede satılanlarda öbürlerindeb yoktu v..sultan diye bi marka toz halinde aslında doğal halide vardı ama aktardaki amca dediki bu karışım halde dedi bağırsakları daha çok çalıştırıo dedi bende onu aldım kötümü ettim bilemiorum.ilk kezde denedim içilemicek kadar deil..5.5 kilo süper yaa biraz yemenede dikkat etmişsin galiiba deilmi eğer dikkat etmeden 5.5 kilo gittyse dahada süper darısı bizim başımıza :)
iPhone 'dan gönderildi.
[/QUOTE]teşekkür ederim canım..aldım aktardan ama şişede satılanlarda öbürlerindeb yoktu v..sultan diye bi marka toz halinde aslında doğal halide vardı ama aktardaki amca dediki bu karışım halde dedi bağırsakları daha çok çalıştırıo dedi bende onu aldım kötümü ettim bilemiorum.ilk kezde denedim içilemicek kadar deil..5.5 kilo süper yaa biraz yemenede dikkat etmişsin galiiba deilmi eğer dikkat etmeden 5.5 kilo gittyse dahada süper darısı bizim başımıza :)
iPhone 'dan gönderildi.
bugün bende aldım yeşil kahve.valide sultan bulabildim.10 ay önce doğum yaptım hipotiroidi hastasıyım.doğumdan sonra aldım aslında kiloları emzirebilmek için.67 kiloya kadar çıktım diyetle falan şu anda 63 e düştüm ama 56 olmam gerekiyor inşallah ie yarar.satan kız 52 yaşındaki dekanımız 3 kutu ile 12 kilo verdi dedi.inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.sonuçları yazalım ki birbirimize ümit olalım :)
arkadaşlar öncelikle günaydınlarrrbende dün başladım aktardan aldım ve bağırsaklarda bi hareketlilik olmadı midem bulandı benim acaba yan etki mi yaptı bana,
bende tarifteki gibi yaptım bir tatlı kaşığı kahveyi bir fincan suda normal kahve yapar gibi yaptım hatta tortu oluştu aynı türk kahvesi gibi dibindeki tortuyu yiyemedim sadece suyunu içtim acaba ancak mı etki eder kafama takıldı
5 kilo verdim ama bir türlü 60 dan inemiyorum 3 yaşında minik afacanımla o kadar enerji sarfediyoruz ama nafile
inşallah kilolardan kurtulup eski güzel günlerime döncemmmm
bağırsakları çalıştırdığına kesin inandım dün :) ama bende rahatsız edecek derecede şişkinlik yaptı.devam etsem mi bilemedim.
pty çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için pes etmek yoookkk 5 kiloyu vermem gerek bu yazz kendimi yenilemem gerek
KIZLAR MERHEBE. 3 HAFTASINI DOLDURMUŞ BİRİ OLARAK ARTIK KESİN YAZIYORUM. YEŞİL KAHVA Hİ BİR İŞE YARAMADI. sIK SIK İDRARA ÇIKARMAKTAN BAŞKA:))
İLK HAFTA GÜNDE 3 KERE SONRA SABAH AKŞAM GÜNDE 2 KERE İÇTİM. 200-300 GR VERDİM ALDIM FALAN. DEMEK ŞİŞLİK SU FALANMIŞ. KİLOM BENİML. BENCE BÜNYE MESELESİ. İLK HAFTA VERMİYORSANIZ DAHA UĞRAŞMAYIN.
VEREN ARKADAŞLAR DA ÇOK ŞANSLI. SÜPER BÜNYELERİ VARMIŞ. NE DİYEYEİM. BEN ARTIK BURDAN HÜSRANLA AYRILIYORUM. HERKESE BOL ŞANS. SEVGİLER.. ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM. SON UMUDUM DU!((((((((
Kız 5 kilo dediğin ne ki. Ben bir ayda verdim onu :) korkutma kendini bu kadar. Zor değil emin ol
iPhone 'dan gönderildi.
maşallah sana canımmm inşallah bende 1 ayda verir kurtulurum
Verirsin inşallah. Kasma kendini. Çok rahat verirsin. Vücudunu korkutma yeter
iPhone 'dan gönderildi.
pty çok sıcak kanlı birisin inşallah hep birlikte kilokardan kurtulup yaza fit gireriz
Kesinlikle yeşil kahve derim ben. Ama tabi her bünye farklıdır.
iPhone 'dan gönderildi.
Ben geçen sene hafif diyet ile 6 ayda 7 kilo vermiştimaz biliyorum ama tatlıyı hiç azaltamadım Yeşilçay için kilo verme konusunda kimse işe yaramadığını söylüyor ama bende işe yaradı sanırım. Yeşil kahve daha çok işe yarar gibi geliyor. Siz yeşil çayı da deneyip düzenli içtiniz mi ? Bir de bu kahve günde sadece iki kez sanırım dimi.
Yeşil çayın her kürünü denedim neredeyse. Çok büyük etkisini görmedim açıkçası. Hatta fazlası kabızlıl yaptı bende. Yeşil kahve günde iki kez yemeklerden yaeım saat önce bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıp biraz kaynatıp içiyorum.
iPhone 'dan gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?