Yağ oranımı düşürme günlüğüm

Midem çok yanıyor, kahveye ara vericem. Ya kahveden ya stresten bilmiyorum, gayet dengeli bir öğün sonrasında da yanıyor karbonhidrat ya da tatlı yiyince de yanıyor. Çözemedim. Benim yağ oranım nasıl azalsın kaslarım nasıl güçlensin, uyku yok stres bol istediğin kadar spor yap bi yere kadar. Stresten gelen yeme isteğini söylememe gerek yok.

Bugün de spor yok, oğlum hasta olduğu için pek uyuyamadım iki gecedir. Belki yarın da sadece yürüyüş ya da bisiklet yaparım. Duruma göre. Midem cayır cayır yanmaya devam ediyor. Eşim matcha latte yaptı midemi nasıl yaktı yarısını falan içebildim. Protein brownie yaptım güzel oldu bi dilim anca yiyebildim. Bugün çok iştahsızdım, lokmalar ağzımda büyüdü. 1500 kalori varla yok arası sanırım. Haftaya 1200-1500 arasında kalmaya çalışıp bi mini cut yapmak istiyorum. Regl dönemi biraz tadını kaçırdım kaçamakların. 17:45 gibi oruca başladım.

Eklentiler

• IMG_1555.webp
    101,3 KB · Görüntüleme: 6
Kahveye ara vericem diyip sabahki kahvenin hayalini kuruyorum. Acaba benim midemi kolajen mi yakıyor, 7 haftadır kullanıyorum her sabah kahveme atıyorum. İçtiğim kahve miktarı da aynı şimdi neden yaksın durduk yere. Öf.

23 nisana kadar 5 hafta var, bu 5 haftayı çok iyi değerlendirmeliyim.

Bugünü de boş geçtim. Bi de McDonalds patlattım. 7000 adımım var o kadar. Buraya haftalık mı yazsam diye düşünüyorum her gün her gün buraya vereceğim rapor beni strese sokuyor. Yine ben ve kararsızlıklarım. Eski takımıma geri döndüm, hybrid antrenman güzel eğlenceli tamam ama yeterince ağırlık kaldıramıyorum, haftada 3 gün hybrid var doğru düzgün hacimle çalışamıyorum 2 gün kol 1 gün bacak, her gün de spor yapamıyorum aksıyor. Yok eski takım iyiydi sadece 1 er set eklemem lazım her harekete yoksa kısa geliyor süresi. Ajandama güzel bir plan hazırladım, oradan takip edeceğim. Belki buraya da atarım. Kalori saymaya devam edicem, cutta olmaya çalışıcam. Yav he heeee.

Sadece kendimi beslemek zorunda olduğum günleri istiyorum, kendime ayrı hazırla eşim ne yiyecek oğlum ne yiyecek bıktım herkese yemek hazırlamaktan. 6 haftalığına yalnız başıma yaşasam ne güzel olurdu. Eşimle ben sürekli birbirimizin motivasyonunu kırıyoruz ben yemicek olsam o dürtüyor o yemicek olsa ben dürtüyorum. Neden hiç vaktimiz yok anlamıyorum, koca bi haftasonu geçti oğlum hastaydı evdeydik yine de bomboş geçti sanki anca ev işi, bi türlü bitmeyen ev işi. Ay gerçekten bıktım bunaldım. Hadi bay.

Sabah olsa da kahve içsem ️ kahvaltıyı erkene çekip 3 öğün mü yesem yoksa ilk öğünü öğlene çekip oruca geç mi başlasam. Şimdi kalori az olup erkenden yemeyi kesince akşama doğru yeme atağı geliyor. Yoksa IF e bi süre ara mı versem? Ne tutarsız karısın sen be öf

Haftalık programım

Pazartesi: tüm vücut push
Salı: bisiklet
Çarşamba: tüm vücut pull
Perşembe: kol ve hiit
Cuma: bacak
Cumartesi: bisiklet/ yürüyüş
Pazar:bisiklet/yürüyüş

Pazartesi, çarşamba ve cuma en önemlileri, diğerleri opsiyonel. Bu haftasonu biraz doluyuz o yüzden haftasonuna ağırlık koymadım. Bi tane daha tüm vücut var programıma göre onu buraya yazmadım, eğer vakit bulursam onu yaparım. Bu sefer de haftalık ilerleyelim bakalım. Birden 5-6-8 haftalık program yapınca devamlılık sağlayamıyorum diyet kısmında. Haftalık ilerlersem belki daha kolay olur. Haftalık cheat day koyabilirim. Cumartesi mesela. Şu boğazını tut artık be kadın. Aralıklı orucu saldım gitti,akşam yemeğini geç yememeye çalışıcam, en geç 18:00 diyelim. Ama illa 16 saat orucu beklemicem kahvaltı için.

54.35 kg

Bugün bi market alışverişine gitmeliyim.

Son düzenleme:
Açlık şekerimi ölçmeye başladım.ilkinde kolajenli kahve içmiştim 5.9 çıktı, sonrakiler kahve öncesi 5.7 hep sınırın üzerinde. 5.6 en yüksek sınır. Benim hep dikkat etmem lazım, pre diyabetim ben

Bugün bolonez soslu makarna yapıcam evdekilere, kendime yağsız basmati mi pişirsem kıymayla onu mu yesem yoksa makarna mı yesem? Kaloriyi aşmadıktan sonra farkeder mi acaba, zaten sosunu minimum yağ ile yapıcam 100 gram makarna yesem nolir.

İlginç bir bilgi öğrendim dün. Kas geliştirirken varolan kas kütleni korumak için haftalık egzersiz volümünün 1/3 ünü yapman yeterliymiş. Yani diyelim ki haftada 3 gün toplam 3x volümle çalışıyorsun. Kazanımlarını koruyabilmek için haftalık x volüm ağırlık kaldırman gerekli. Cutta iken yeterli beslenemediğin için egzersiz günlerini yani volümünü biraz düşürmek gerekirmiş, ama 3te 1 volüme ulaşırsan kas kaybı olmaz ya da çok çok az kayıp olurmuş.

Günümün özeti;

Bugün hiçbir kaçamak yapmadım çok şükür. 1550 kalori civarı burası. Egzersiz sonrası protein browni yiyecektim ama çok aç olduğuma karar verip bolonez makarna yedim. Yani bugün bünyeme çikolata girmedi inanılmaz. Antrenman da yapıldı. Marketteki tüm lezzetli ve zararlı yiyecekler gözardı edildi hiçbir tatlı ve hamurişi türevi alınmadan eve gelindiii. Cumartesi kendime ne ödül versem acaba, bueno olabilir

Eklentiler

• IMG_1639.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…