Bugünü de boş geçtim. Bi de McDonalds patlattım. 7000 adımım var o kadar. Buraya haftalık mı yazsam diye düşünüyorum her gün her gün buraya vereceğim rapor beni strese sokuyor. Yine ben ve kararsızlıklarım. Eski takımıma geri döndüm, hybrid antrenman güzel eğlenceli tamam ama yeterince ağırlık kaldıramıyorum, haftada 3 gün hybrid var doğru düzgün hacimle çalışamıyorum 2 gün kol 1 gün bacak, her gün de spor yapamıyorum aksıyor. Yok eski takım iyiydi sadece 1 er set eklemem lazım her harekete yoksa kısa geliyor süresi. Ajandama güzel bir plan hazırladım, oradan takip edeceğim. Belki buraya da atarım. Kalori saymaya devam edicem, cutta olmaya çalışıcam. Yav he heeee.
Sadece kendimi beslemek zorunda olduğum günleri istiyorum, kendime ayrı hazırla eşim ne yiyecek oğlum ne yiyecek bıktım herkese yemek hazırlamaktan. 6 haftalığına yalnız başıma yaşasam ne güzel olurdu. Eşimle ben sürekli birbirimizin motivasyonunu kırıyoruz ben yemicek olsam o dürtüyor o yemicek olsa ben dürtüyorum. Neden hiç vaktimiz yok anlamıyorum, koca bi haftasonu geçti oğlum hastaydı evdeydik yine de bomboş geçti sanki anca ev işi, bi türlü bitmeyen ev işi. Ay gerçekten bıktım bunaldım. Hadi bay.