Yağ oranımı düşürme günlüğüm

Midem çok yanıyor, kahveye ara vericem. Ya kahveden ya stresten bilmiyorum, gayet dengeli bir öğün sonrasında da yanıyor karbonhidrat ya da tatlı yiyince de yanıyor. Çözemedim. Benim yağ oranım nasıl azalsın kaslarım nasıl güçlensin, uyku yok stres bol istediğin kadar spor yap bi yere kadar. Stresten gelen yeme isteğini söylememe gerek yok.

Bugün de spor yok, oğlum hasta olduğu için pek uyuyamadım iki gecedir. Belki yarın da sadece yürüyüş ya da bisiklet yaparım. Duruma göre. Midem cayır cayır yanmaya devam ediyor. Eşim matcha latte yaptı midemi nasıl yaktı yarısını falan içebildim. Protein brownie yaptım güzel oldu bi dilim anca yiyebildim. Bugün çok iştahsızdım, lokmalar ağzımda büyüdü. 1500 kalori varla yok arası sanırım. Haftaya 1200-1500 arasında kalmaya çalışıp bi mini cut yapmak istiyorum. Regl dönemi biraz tadını kaçırdım kaçamakların. 17:45 gibi oruca başladım.

Eklentiler

• IMG_1555.webp
    101,3 KB · Görüntüleme: 1
Kahveye ara vericem diyip sabahki kahvenin hayalini kuruyorum. Acaba benim midemi kolajen mi yakıyor, 7 haftadır kullanıyorum her sabah kahveme atıyorum. İçtiğim kahve miktarı da aynı şimdi neden yaksın durduk yere. Öf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…