yabancıyım ve Türk ile evliyim..

Bir avukata danışın evi annenizin alması ve ödemelerle ilgili bir konuşun yani evi yarıya bölmek zorunda olmayabilirsiniz, belki kurtarırsınız evinizi.
Aşkı filan boşverin dediğim gibi bir avukat bulun Evi kurtarabilirseniz kurtarın bu adamdan kurtulun.
Eğitim ve işiniz var annenizin geri dön demesine ihtiyacınız yok bu yanlıştan hala dönebilirsiniz. Sevgi böyle bir şey değil, böyle kötü bir adam bulunmaz biri değil başka aşklar yaşarsınız yine yaşiniz çok küçük galba

26 yaşındayım, annem Türkiye’de değil, Karadağ’da. İngilizce öğretmenim. Neden onu kaybetmek o kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..
Ne güzel bir mesleğiniz var. Çalışmanıza bile karşı olacak sizi sadece çocuk doğurup evde oturup çocuk bakmak için isteyen zihniyette bir adamı kendi çabanizla mi bulup aşık oldunuz yoksa birileri mi sizi tanıştırdı sizin başınızı yakmak için

Canimmm o cocugu dogurursan o adam senin elinden alir senide kapinin önüne koyar..sevgi bir yere kadar bu kadar kendini ezdirme o kim ki ya sana bu şekilde davraniyor ..yapma senin ona karşi sevgin canindan dahami önemli..birde seni sevmiyor bir kadin yerine koymuyor umursamiyor ..kendinize işkence yapmaktan başka birsey yapmiyorsunuz

Hangi ulkeden geldiniz? 2 senedir evli olmaniza ragmen Turkceniz cok iyi. Yazdiklarinizin bir yabanci ile uzaktan yakindan alakasi yok. Bu hikayede oturmayan seyler var.

Eşim Doğulu, kültür farkını bile düşünmeden onunla evlendim, sanırım bu benim hatamdı..

Eğer anneniz evin parasını banka yolu ile size gonderdiyse kocanız hak sahibi olamaz.
Bir de bazen zorunlu olarak bu hayatı yaşayan kadınlarla karşılaşıyoruz burada ama siz bunlardan birisi değilsiniz. Bir sürü aklı başında düzgün erkek varken bu adamla vakit kaybetmeyin. Kendinizi daha çok sevin..

Eşim Doğulu, kültür farkını bile düşünmeden onunla evlendim, sanırım bu benim hatamdı..
Kardes bunun kulturle alakasi yok karakterle alakasi var
Adam karakter yoksunu
Sende manupule ediliyorsun kendini ona mecbur hissediyorsun
Git bi kafani buzlukta beklet azcik kendine gel yahuuug

26 yaşındayım, annem Türkiye’de değil, Karadağ’da. İngilizce öğretmenim. Neden onu kaybetmek o kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..

Cunku boylesi cok nadirdir,kiymet bilmek lazim. Onu kaybederseniz bir daha bu cinse rastlamaniz zor olabilir. Ozellikle secmelisiniz ki boylesine denk gelin.

Bu ayıyı çok mu aradın gerçekten? Lütfen boşan sürekli seni ezmesine ve manipüle etmesine müsaade etme. Kendi ülkende sana layık bir beyefendi erkek bul.

Maalesef annem parayı nakit olarak getirdi. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Bilir , dil konusunda çok yetenekli , beni farsça konuşan biri büyüttü , konu sahibinin üç yılda toparladığı kadar türkçeyi otuz yılda toparlayamadım
Ana dili Türkçe olan pek çok üyeden daha düzgün yazıyor, evet. Ama o kısım deyim ya hani. Ondan dedim.

Evet kültür farkı vardır ama ona gelene kadar daha büyük sorunlarınız var eşiniz başlı başına bir sorun mesela kültürötesi bir durum bu. Kimse için mesleğinizi bırakmayın hayat ne getirir bilinmez. Kendinizi yalnız sahipsiz hissediyor manipüle ediliyorsunuz sizinki sevgi değil korku bağımlılık belki bilemiyorum. Çocuk fikrini kendi iyiliğiniz için erteleyin lütfen. Korktum kabul ettim demişsiniz gerçi belki surecin içindesiniz hamile olmaniz an meselesidir bilemem ama yerinizde olsam bu evliliğe bir de çocuk dünyaya getirerek iyice çıkmaza sokmazdim hayatimi.

Hangi ulkeden geldiniz? 2 senedir evli olmaniza ragmen Turkceniz cok iyi. Yazdiklarinizin bir yabanci ile uzaktan yakindan alakasi yok. Bu hikayede oturmayan seyler var.

Açıkcası bana da feyk geldi, Karadagca aynı Sırpca, 2 yılda Sırp birinin bu derece düzgün Türkce konuşması ve yazması mümkün değil. Türkçe çok çok zor bir dil. Hele ki konu sahibesi noktalama işaretlerini ve emojileri doğru yerlerde kullanmış. 3 noktayı doğru kullanmış mesela, bunu bizim Türkler bile yapamıyor konu sahibesi erkek sankim Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…