doğru diyorsun halkılsın benceBu kötü bir şeyse Kendi neden yapıyor o zaman?
O erkek , onun penisi var diye her şeyi yapabilir mi?
Nerede kaldı social gender equality???
Saçma sapan insanlarla takılma. Adamın evdeki eşyalarını bir poşete koy, arkadaşına ver.
Daha da telefonlarını açma.
Devam etmek istiyorsan bunun tek anlamı sen de akıllı biri değilsin ve yaşadığın her şey sana uygun.
Beraber mutlu mutlu yaşayın iki toksik insan
Onda kanka bitmez, size ihtiyacı yok. Rahat rahat der tabi yoksun diye.bir olay anlatim size.onu çocukluk kız kankan.bir ay önce 7yılık sevgisi ile ayrılı.bu kız kanka hiç tanışmadım.daha önce orta okul sevgiliermiş.bir gün böyle bir olay oldu.bizi 10 gün falan konuşumadık.kendimiz biraz düşünürüz dedik.ne istedimiz anlayarım.bir gün kız kankan ile dışarı çıktı rakı içmeye.sonra benim aradı.şimdi kanka ile dışardayım dedi. ve seni çok özledim dedi.ben duyunce genel şinirledim.ve ayrılyarım dedi.istemiyorum dedi.sonra bu sinilendi tamam dedi.genel başka bir kız ile dışarı çıkıyorum dedi.benim hayatı yokun dedi.
bencede bitmez.çunku onu kişisel böyle.Onda kanka bitmez, size ihtiyacı yok. Rahat rahat der tabi yoksun diye.
Bu kadar kankaya vakit ayırmaktan işe güce vakti oluyor mu ki?bencede bitmez.çunku onu kişisel böyle.
akşam göruşüyorlarBu kadar kankaya vakit ayırmaktan işe güce vakti oluyor mu ki?
Her güne bir kanka. Hayat adama güzel.akşam göruşüyorlar
öyle bir şey değil.kendisi durumu zaten iyiİşi ne gücü ne eğitimi ne bu adamınseni vize olarak ya da Euro olarakta görüyor olabilir dolandırılırsan Müge aplamıza bekleriz.
Bunun hiç önemi yok ki. Ne olacağımız belli değil. Kimse güvende değil.öyle bir şey değil.kendisi durumu zaten iyi
36 yıllık kocamı anlayamıyorum hala,adam tipik ikizler burcuyabancıyım.türk erkekler tam anlamıyorum.14 ay beraberyiz çok kavga ediyoruz.genelde güvensizlik.kız kankanlar bu tüy sorunlar ile kavga ediyoruz.sevgilim çok kız kanka var.aldatımıyor biliyorum.ama hoşuma gitimiyorum. ve bana çok karışyor.
O fazlasıyla abartmış benimki bu kadar değil bende derdim var zannediyorumBiz aynı dili konuşmamıza rağmen neler çekiyoruz derdimizi anlatmak için.
Ama kıskançlığın dili evrensel.
O adamla hayat geçmez hemcinsim.
kıskanmak olabilir.ama abartı olursa o zamam güvensizlik oluyor.ama dediniz gibi türk erkekler güvenmezO fazlasıyla abartmış benimki bu kadar değil bende derdim var zannediyorum
Durun hemen genelleme yapmayın. Güvenilmez insanlar her yerde vardır, siz de onlardan birine denk gelmişsiniz sadece.kıskanmak olabilir.ama abartı olursa o zamam güvensizlik oluyor.ama dediniz gibi türk erkekler güvenmez
Yok benimki böyle gelmiş böyle gidecek de arkadaşın anlattığı tipten de değil o kadarı çok fazlakıskanmak olabilir.ama abartı olursa o zamam güvensizlik oluyor.ama dediniz gibi türk erkekler güvenmez
seniki nasil ?Yok benimki böyle gelmiş böyle gidecek de arkadaşın anlattığı tipten de değil o kadarı çok fazla
İnsan olarak çok iyi sakin ama bir sinirlensim beş dakika da sürse hayatı zindan eder insana ama sakın çok baskıcı biri değilseniki nasil ?
O kadar emin olma sen yine deöyle bir şey değil.kendisi durumu zaten iyi