Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kankanlar böyle. birisi üniversite 6 yıl arakadaşı. ve bir tane çocukluk arkadaşi.bu iki anlarım.ama yakın zamamda bir ayı önce birde bir tane yeni tanışıtı kız arkadaşı var.(onu erekek kankanın flört var.komik olan erkek kanka ile kavga etti ve onu ile konuşumuyor suan.kendisi onu flört ile konuşuyor.ben sordum neden one ile konuşüyorsun diye sordum.bana verdi cevap böyle.iyi bir insan dedi.öyle bir kız değil.öyle hisstemiyorum dedi.bir tane piskolej arkadaşim olusn dedi. yani bana diyorki ben onlar öyle göz bakmıyor.sen bana güvenmiyor musun diyor?enson ben süç oluyorum.Yanında çok kız var ve seni erkeklerden kiskaniyor, kısıtlıyor.
Bu demek ki o kızlara başka gözle bakıyor.
Terk et, yeni insanlar bul. Türkiye'de erkekten çok bir şey yok, rahat ol
hahaha nasıl diyerim.ben asla kız arkadaşi ile konuşuma görüşüme yapımıyorum.ve dedimki her şeyi bir çizgi var.benimde bir sabur var.ve kendide biliyorum.bizi olmayacak gibi.ama aşk oldum.untumak biraz zor.Genel olarak, kendileri çok kıskanç olmakla birlikte, şartların eşit olmadığını düşünürler. Onlar istediklerini yaparlar, ama size kısıtlama getirirler. Hepsi değil tabii. Sizinki var bu gruba mensup./
Siz ona diyecek: no kız kankaaa yes benimlen aşk meşk
türkiyedeyizHangi ülkedensiniz?
öyle dedi bana türk kız kakan.anlıyor onu bence.Senin kız kanka salak bence.
Böyle bir şey yok
Hahahahahha jsjsjsjsjSen var kankası olan erkeklere güvenmemek
yada yanılıyor miyim.öyle bir insan değil gibi.yada var mı ?sizi böyle diyince.Sevgilimin çok kız kankası var aldatmıyor biliyorum demişsiniz.
Bunu bize de öğretin lütfen.
Diyorum ya, Senin kız kankan salak.öyle dedi bana türk kız kakan.anlıyor onu bence.
Tanımam etmem ama tanıdığım Türk erkeklerinin çok kız kankası varsa, hiçbirnin sevgilisi "aldatmıyor biliyorum" demez.yada yanılıyor miyim.öyle bir insan değil gibi.yada var mı ?sizi böyle diyince.
Buram buram fake kokuyor
bu bir hastalık mı?çünkü iki kere yaptı.benden ayrılıyor ve sonra böyle şeyler yapıyor.Diyorum ya, Senin kız kankan salak.
Bir şeyden anladığı yok
Bir erkek kız arkadaşıyla küsünce hemen başka kızla eğlenmeye gidip video atıyorsa bu kıskançlık isteğinden değildir.
Şerefsiz olduğundandir.
Ben 32 yıllık türküm,yok öyle bir şey
Memleketimizi sordum. Yabancıyım dediniz ya?türkiyedeyiz
yarınsı anladım.ama doğru diyorsunuz.bana diyoki en nefret insan yanlan söyleyenler.ama kendisi söyluyor ve ben sonra anlaıyorum.Tanımam etmem ama tanıdığım Türk erkeklerinin çok kız kankası varsa, hiçbirnin sevgilisi "aldatmıyor biliyorum" demez.
Bizim Türk kadınları olarak kendi aramızda espri konumuzdur hatta "Kemalim yapmaz" şeklinde
Ama Kemaller yapar.
Güvenme hiçbirine. Gözünü oyacaksın.
Ay dur Türkçeyi iyi anlamıyorum diyorsunuz, bunu yanlış anlamayın şimdi.
HONGKONGMemleketimizi sordum. Yabancıyım dediniz ya?
Kafanı çok karıştırmak istemiyorum. Çok kız varsa çok yalan da vardır.yarınsı anladım.ama doğru diyorsunuz.bana diyoki en nefret insan yanlan söyleyenler.ama kendisi söyluyor ve ben sonra anlaıyorum.
Bu kötü bir şeyse Kendi neden yapıyor o zaman?bu bir hastalık mı?çünkü iki kere yaptı.benden ayrılıyor ve sonra böyle şeyler yapıyor.
ben yapasam zaten benim öldür diye düşünüyorum.
bir olay anlatim size.onu çocukluk kız kankan.bir ay önce 7yılık sevgisi ile ayrılı.bu kız kanka hiç tanışmadım.daha önce orta okul sevgiliermiş.bir gün böyle bir olay oldu.bizi 10 gün falan konuşumadık.kendimiz biraz düşünürüz dedik.ne istedimiz anlayarım.bir gün kız kankan ile dışarı çıktı rakı içmeye.sonra benim aradı.şimdi kanka ile dışardayım dedi. ve seni çok özledim dedi.ben duyunce genel şinirledim.ve ayrılyarım dedi.istemiyorum dedi.sonra bu sinilendi tamam dedi.genel başka bir kız ile dışarı çıkıyorum dedi.benim hayatı yokun dedi.Kız arkadaş konusu sorun değil, sorun olan önüne gelene kanka ayağı çekmesi. Her yerden zibil gibi kız çıkıyor hepsi de kanka baksen ya. Kanka ayağı göt ayağı derler bizim burda. Boşuna demiyorlar hiç.