- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
Kucuklugumu hatirlamam ama evlenirken sarilmisti annem dans ediyorduk oBen 20 yaşımda hala kısıtlanan biriydim o sebeple belki yapmaması gereken şeyi sadece ona bağlı olarak yapmamasını istedim bilemiyorum. Biraz da özgür oldu, anneme en son yazın gittim. Oğlum kaktüs gördü ve ellemek istedi. Sever böyle dikenli şeyleri kontrol etmeyi ama çok temkinlidir, sadece hafifçe dokunur sivri olduğunu falan anlatmaya çalışır işte. Annem aşırı panik bütün çiçekler kalktı, ben çocuk bakmayı bilmemekle suçlandım artı kadınlığı da bilmiyormuşum, çocuk ziyan oluyormuş. Sebebi de yatırıp zorla yemek yedirmemem, düşüp kalkmasını çok önemsememem, çocuğun bidonu falan ortada görünce götürüp yerine koyması gibi sebepler. İçimden dedim yani sen bize her şeyi kısıtladın da ne oldu? Bir kere sarılmadın ama yedirip içirdin güya çok düşündün. Bu mudur yani? Şimdi bende ne eksikse fazlasıyla veriyorum ama kim bilir ben nelerde eksiğim
Canim tamam mide bulandirici bir durum ama hatayi birazda kendinde arasanÇok teşekkür ederim☺
Derdim bayağı tiksinç bir şey öncelikle kusura bakmayın ama maalesef bunu aşamıyorum.
Çocuklarım aşırı aşırı pis, ne yapsak olmuyor.
Tükürme, orayı burayı yalama, olur olmaz şeyleri ağzına sokma, sürekli suyla oynama, tükürük elinde biriktirip sağa sola sürme, duvar kağıdı, ambalaj, defter, kitap vb şeyleri koparıp çiğneme, atlet tshirtü bile ağzına alıp kemirme, birbirini ısırma vb iğrenç, mide bulandırıcı hareketler var.
Dün artık sabrımın son sınırına geldim, yeni aldığım yapbozun tüm parçalarını yalamışlar, o halde görünce oturup ağlamaya başladım.
Bu çocuklarla takdir edersiniz ki insan içine çıkmam mümkün değil, dışarıda da yaparlar.
Sandalyeyi yalar, ayakkabısını ısırır, saçma sapan pis şeyler.
En son sahilde kumları ağızlarına attıklarını görünce kısa çaplı bir kriz geçirmiştim.
Bir de geçenlerde küçük kutu sütü klozete daldırırken yakaladığımda kendimi tımarhaneye kapatmak istedim, yok olmuyor dayanamıyorum ben buna.
4 ve 3 yaşındalar, 4 yaşında olanın huyu bu ve küçüğü de kendine uyduruyor.
Oral dönem dedik bekledik bitti geçmedi, kardeşi oldu ondandır dedik bekledik yine yok.
Evde bir tane bile sağlam araba yok çünkü oyuncak arabalarının lastiklerini dişleriyle kemirerek çıkarıyorlar, sakız niyetine çiğniyorlar.
Ben ne yapacağım, bilen, duyan var mı böyle iğrençlik?
Yerinde olsam araba turevi hic bir oyuncagi birakmaz atardim ve bir daha almazdim koordinosyon oyuncaklari var buyuklerden bir tane alirdim baska da oyuncak yok wc nin kapisini kilitlerim bu donemi atlatana kadar
Evde butun kucuk esyalari kaldirirdim
Ve oyuncak alacaksamda buyuk boy sert oyuncak alirdim onlara da aci krem falan surerdim bir daha ağızlarına almazlardi
1 de 1 kilo elma alirdim ellerine verirdim gevelesinler diye
Basima gelmedigi icin soylemesi kolay gelen seyler yazdim ama yaparmiydim yapardim