Benim bir arkadaşım İngilizce'sini geliştirmek için tekrar sınava girip bir bölümü kazanmıştı ve hazırlığına gelmişti, hangi şehirdeyseniz ona göre araştırın bence.Merhabalar..32 yaşımdayım ne yazık ki eğitim sistemimizin yaralarından biri de olduğu için hayatım boyunca İngilizce de yes, no dan öteye gidemedim..mesleğim gereği ihtiyacımda olmadı hiç.. Bir kaç kere öğrenme girişiminde bulundum fakat artık resmen bilinçaltıma öğrenemezsin şeklinde yerleşmiş, çalışmaya başlayınca bile bunalıyorum..çok araştırdım bu site de fakat hep aynı tavsiyeler var yabancı dizi izle yabancı şarkı dinle..Sıfır seviyesinde olduğum için bunlar asla işe yaramıyor..Derdim bir sınav filan değil yurtdışına çıkanca az çok derdimi anlatabilmek..Var mı bana tavsiyesi olanlar, nerden başlamalıyım..kurs imkanım yok onu belirteyim yaşadığım yer baya dağ başı köy büyüklüğünde bir ilçe
Kurssuz, derssiz olmaz. Ama yine de duolingo’yu bir deneyin.Merhabalar..32 yaşımdayım ne yazık ki eğitim sistemimizin yaralarından biri de olduğu için hayatım boyunca İngilizce de yes, no dan öteye gidemedim..mesleğim gereği ihtiyacımda olmadı hiç.. Bir kaç kere öğrenme girişiminde bulundum fakat artık resmen bilinçaltıma öğrenemezsin şeklinde yerleşmiş, çalışmaya başlayınca bile bunalıyorum..çok araştırdım bu site de fakat hep aynı tavsiyeler var yabancı dizi izle yabancı şarkı dinle..Sıfır seviyesinde olduğum için bunlar asla işe yaramıyor..Derdim bir sınav filan değil yurtdışına çıkanca az çok derdimi anlatabilmek..Var mı bana tavsiyesi olanlar, nerden başlamalıyım..kurs imkanım yok onu belirteyim yaşadığım yer baya dağ başı köy büyüklüğünde bir ilçe
Çok akıllıca:) fakat zamanımı uydurabileceğimi sanmıyorum şu an. Daha çok evde kendimi nasıl geliştirebilirim onu düşünüyorum aslında..Benim bir arkadaşım İngilizce'sini geliştirmek için tekrar sınava girip bir bölümü kazanmıştı ve hazırlığına gelmişti, hangi şehirdeyseniz ona göre araştırın bence.
Bana da çok zekice gelmişti duyunca :)Çok akıllıca:) fakat zamanımı uydurabileceğimi sanmıyorum şu an. Daha çok evde kendimi nasıl geliştirebilirim onu düşünüyorum aslında..
Bu tarz bir kaç program indirdim, en azından bir iki kelime öğretir diye..Kurssuz, derssiz olmaz. Ama yine de duolingo’yu bir deneyin.
bunu farklı diller için hobi olarak yapan arkadaşlarım var- dı yani en azından 15-20 yıl önce vardı.Benim bir arkadaşım İngilizce'sini geliştirmek için tekrar sınava girip bir bölümü kazanmıştı ve hazırlığına gelmişti, hangi şehirdeyseniz ona göre araştırın bence.
Çok mantıklı, ben ilk onda duymuştum.bunu farklı diller için hobi olarak yapan arkadaşlarım var- dı yani en azından 15-20 yıl önce vardı.
Bunları araştıracağım. Teşekkürler..Dualingo,voscreen gibi uygulamalar var onları indirin.Essential Grammar in Use da alabilirsiniz , ya da Reader at Work 1.
Rica ederim.Bunları araştıracağım. Teşekkürler..
haftada 50 kelime öğrenin bunları cümle içerisinde kullanın yazarak.çizgi film izleyin ingilizce .müzik dinleyin.3. sınıf derslerinden başlayarak youtube dan video izleyin.başlangıç yapın ki sonra online ders alırsınız.sıfırdan olmazBu tarz bir kaç program indirdim, en azından bir iki kelime öğretir diye..
Eşim bi kere hadi birlikte çalışalım dedi. Oturduk beş dakika sonra resmen midem bulanmaya başladı, başım ağrıdı kalktım..Öğrenememekten korkuyorum sanırımBendede aynı problem var beynim İngilizceyi kabullenmiyor sanki
Çizgi film de çok iyi fikirmiş, öğretici oluyorlar..Evet bir temel kurabilsem gerisi daha kolay olacak gibi..haftada 50 kelime öğrenin bunları cümle içerisinde kullanın yazarak.çizgi film izleyin ingilizce .müzik dinleyin.3. sınıf derslerinden başlayarak youtube dan video izleyin.başlangıç yapın ki sonra online ders alırsınız.sıfırdan olmaz
Evet aslında amacım konuşmak yani günlük yaşam da iletişim kurabilmek..Bu uygulamayı gördüm fakat hiç temelim olmadan birşey yapamam diye korktum..Konusmak istiyorsaniz kursla kitaplarla olmaz. Cambly tarzi online sohbet havasinda derslere bakmanizi oneririm
Teşekkür ederim, bunu hemen araştırıyorumYoutube de Haluk Tatar ingilizce diye aratın. 341 videoluk bir liste var ona bir göz atın isterseniz. Ayrıca Haluk hocanın ingilizce hakkında diğer videolarınada bakmanızda fayda olabilir. Çeşitli yöntemlerden bahsediyor.