yabancı dil bilenler el kaldırsın :)

kimler hangi yabancı dili biliyor ?

• almanca

OY: 3 42,9%
  • ingilizce

OY: 3 42,9%
  • fransızca

OY: 1 14,3%
  • italyanca

OY: 0 0,0%
  • turkçeyi anca konuşuyoruz :)

• hepsinden azcık

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
anket kapanmış sanırım)))

ben ingilizce (okuldan), rusça (ailede rusgelinimiz var ben de meraklı olunca dile), azcık da almanca (babam eski almanya gurbetçisi, okuldan da az kaptım bana az da o öğretmişti)... biliyorum. Hedefim bir arapça öğrenmek inşallah

Arapça öğrenme konusunda yol arkadaşı olsak birbirimize

Almanca
Türkçe
İngilizce
Fransızca
İspanyolca
Hollandaca
Flamence
Ve Çat pat Azerice
Biliyorum konuşuyorum

Yok ben yeni başlıyorum diyebilirim.
Ama sadece okumayı değil yani ben bidiğin dili öğrenmek niyetindeyim.
Ben de dili öğrenmeye çalışıyorum, okumayı değil. Şimdi fiillere ancak gelebildim,2.kitapta. Çok zor bir dil ama benim şu dünyadaki muradım desem yeri,bu dili öğrenmek.

konu eski ama küçük kızım sayesinde istiyorum artık hiç aklımda yokken. ingilizceye çok meraklı ve anne olarak yetemiyorum öğretemiyorum. ingilizce kartları aldık nesneleri öğreniyoruz şimdilik. kendi açımdan nasıl öğrenebilirim ömür zayi oluyor okyanusun içinde

İngilizce için internet derya iphone ya da ipad var mı? Bir sürü free apps var.

Ayrıca kafanıza takılan bişey olursa, Englishforums, ya da wordreference gibi sitelerde sorunuzu sorabilirsiniz.

Düzenli yaparsanız 1 sene de iyi bir seviyeye gelirsiniz.

ipone var. inşallahh. çocuk sürekli anne bunun ingilizcesi nedir diye sordukça yanıtsız kalıyorum.ilkokul lise aklımda kalanlarla anlatmaya çalışıyorum.inşallah dedğiniz gibi olur hayat öğrenmeden geçiyor yoksa

Ben türkçe, almanca, ingilizce, portekizce, ispanyolca konuşuyorum. Şuanda italyanca öğreniyorum (nişanlım italyan)
Ispanyolca ve Portekizce bildikten sonra, Fransızca - italyanca kolay öğrenirsin. Ben de Ingilizce Ispanyolca, Almanca biliyorum da, ispanyolcayı aktif kullanamadığım için unutmaya yakınım

Ispanyolca ve Portekizce bildikten sonra, Fransızca - italyanca kolay öğrenirsin. Ben de Ingilizce Ispanyolca, Almanca biliyorum da, ispanyolcayı aktif kullanamadığım için unutmaya yakınım

Fransizca zaten okulda öğrendim (yaklaşık 7 sene) ama aktif kullanmadığım icin konuştuğum diller arasinda değil
Evet kolay oluyor ama kötü yani yok değil...bazen dilleri karışıyorum. Ana dilim olmadığı icin arada karışıyor :) olsun...bunada şükür.
Bol bol müzik dinle ve filim/dizi izle. Bende son zamanlarda aktif kullanamiyorum malasef

ingilizce ve biraz fransızcam var. Kanada'da yaşıyorum. selamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…