Yabancı bir erkekle ilişki?

Geçen gün bir arkadaşım , onun tıp okuyan kızı ve ben bu konuyu tartışmıştık . Ben ve kızı maymunların atalarımız olduğunu savundukça arkadaşım tövbe diyin biz Adem ve Havva’dan geliyoruz diye ısrar etti benimde aklıma bu geldi

Sizin yaşadığınız ülke ile bizim ülkede yaşayanların farkından olmasın? Suriyedeki Suriyeliler bile bizdekilerden görgülü belli ki.
Bizdekilerin sadece geçen hafta yaptıkları:
1. Markette kadını taciz etti, kadının kocasından yarım dayak yedi, serbest bırakıldı.
2. 17 yaşındaki kızın kafasına kafasına taşla vurdu, çevreden sesler gelince çıkardığı külot ile pantolonu geri giydirip bıraktı.
3. Erzincan'da polise sataştılar.
4. Suriye'deki TSK bölgesine saldırdılar.

Sadece geçen haftadan aklımda kalanlar, aratsak neler çıkar.
Biz de isterdik diğer ülkeler gibi sadece doktor, mühendis, bilim insanı, veteriner gibi kaliteli olanların aramızda olmasını. Bizdeki bu.

Maymunlar atamız değil aslında, ortak geçişlere sahibiz. Evrimi inkar eden ya bilmiyordur ya sağdan soldan karşı olanların dediklerini duymuştur.

Balinalarda mesela bacak var =) Kullanmadıkları için atıl durumda mı diyeyim kelimesi gelmedi aklıma, ama vücut içlerinde bacak var, minik şekilde. Her şeyi geçelim yahu şu virüs bile evrimi gösterdi de algısı açık olana. İlk çıktığı zamanki gibi kalmıyor, süre.kli bir değişim içinde

Guzel dusunuyorsunuz kesinlikle. Her insan irkindan bagimsiz sevilicek yanlarina gore degerlendirilmeli. Irk ayrimciligi gibi olmasin ama uzakdogulularin boylari kisa sevilicek yanlari az olabiliyo araplarin kulturleri de bir Türk kadini icin fazla esitsiz olabiliyor. En guzeli gonlun gozun begendigi olmali.

Ay nasil korkuyorum yakinlarima zarar vericek bu yobazlar diye. Ulkede guvenlik kalmadi malesef

Ordaki yoruma istinaden yazdım “hangi ülkede yaşarlarsa yaşasınlar” kısmına . Ayrıca buna benzer şerleri sadece Suriyeliler degil sözde Türkler ve üstelik müslüman olduğunu iddia eden varlıklar da yapıyor . O yüzden bu yüzden tüm bir milleti yargılamamak gerekiyor . Ayrıca yabancıların bir çoğu ise Türklerin zamanında soykırım yaptığını düşünüyor. Şimdi onlar öyle düşünüyor diye tüm Türkler kötü mü olmuş oluyor ? Yada buna benzer bir çok şey vs vs . En nefret ettiğim şey politika ama yine kendimi içinde buldum bir anda

Minnacık dediğin Japon’lar Çinliler vs teknolojinin devi nerdeyse . Kücücük boyları var ama kocaman becerileri var

Afganistan'da yaşayan Özbek Türklerinden mi?
Öyleyse yine kültür farkı olur ama bir nebze daha az olur.

Yakın tarihe kadar hemen hemen bütün ülkelerin geçmişinde soykırım vardır. Geçmişi ile en iyi yüzleşen, belki de kanıtlar yalanlanamayacak boyutta olduğundan, Almanyadır. Onun dışındaki bütün ülkeler yoktur der, yapmadık der, onlar şunu şunu yaptı biz de karşılık olarak bunu yaptık der, der de der. Dolayısı ile bir ülke Türkler şöyle yaptı, böyle yaptı dediğinde hiç gocunmuyorum, herkes önce kendi evinin önünü süpürsün misali. Amaaaaaa bu olay bambaşka.

Kayıtsız kontrolsüz şekilde giren girene gelen gelene. Suça karışıyorlar, kimlik yok, adres yok, ki olduğu belli değil. Yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Üstelik bu haberler engellenenlerden taşanlar, her yaptıkları olay olmuyor medyada. Nitekim 17 yaşındaki kızın babası da "sus, duyurma" diyerek para teklif ettiler" dedi.

Bugünün haberi, Twitter kullanan baksın, İst. Yeşilyurt yer, tiplere baksın. Yaptıkları hareketlere baksın.
Görgü sıfır, terbiye sıfır, davranış ahlakı sıfır tipler nasıl basmış orayı. Orada olsam içlerinden geçmem, yolumu değiştiririm. Arkama baka baka yürürüm. Davul dengi dengine ve biz denk değiliz.

Hümanizm bu tarz konularda gereksiz. Birbirimize uygun değiliz.

Afganlar kendileri buraya kaciyor oraya nasil gidecekler ki

Turklerin soykirim yaptigi iddia ediliyor ama ispati yok. Ben afganlinin suriyelinin kendi ulkemde yaptiklarini daha yeni video da izledim. Bu hafta 17 yasinda kiza tecavuz olayini duydum. Irk ayrimciligi yapilmiyor ama ulkedeki profil bu.

Ben ne yazık ki katılıyorum. Suriyeliler yetmedi bir de diğer sığınmacılar geldi. Suriyede savaş bitti madem gitsinler ülkelerine. İnsanlarımız ne olduğu belirsiz tiplerle yaşamak zorunda mı, bu nedir yafSepet havası çalma zamanı geldi de çoktan geçiyor derim

Kesinlikle hele gecen hafta 17 yasindaki kiz icin nasil agladim. Dersanden cikmis evine giderken, tirla ulkeye 1 gun once kacak giren bir azginin saldirisiyla olmus. Kolay mi bi evlat yetistirmek. Cicek gibi yavrum koparildi gitti. Ben siyaset bilmem ama ulke ulkeyse giren cikan hani olmicak guvenlik olucak.!!!

yanlış geldi bana ya ne bileyim okuduğum romanlarda filan vardı yaşanmış hikayeler bi kere yürümezse boşanma hakkı filan zor oralarda çocuğunu da vermiyorlar zaten görüşmemişsin yüz yüze wifiyi kapa ve derin bir soluk al bence

Ben hukuki durumu yazdım. Bu tip ülke vatandaşları ile evlenip özellikle çocuk sahibi olduktan sonra mağdur olan çok insan tanıdım. Hukuki olarak çaresiz kaldığımız bir çok vaka oldu.İyi günde herkes iyi olur ancak boşanma ve ayrılık gibi durumlarda özellikle ortadoğu ülkelerinde kadın hakkı yok gibi birşey. Maddi hakları geçtim eğer çocuğunuz bir şekilde o ülkeye sokulmuşsa çocuğu geri alma şansını geçtim , görüş günü alma şansınız bile yok. Bu verdiğim örneklerdeki kadınların ortak özelliği neydi biliyormusunuz, hemen hemen hepsinin eşi , iyi eğitim almış ve modern görünümlü erkeklerdi ve en az yarısından fazlası modern hukuk sistemine bağlı ülkelerde yaşıyorlardı ama evlilik bozulunca ilk iş çocuğu bir şekilde kaçırmak olmuştu. Bu ülkelerde malesef kadına evlenildiğinde hayat arkadaşı değil mal gibi bakılıyor ve ülke kanunlarıda buna göre düzenlenmiş, çocuğu annenin alma şansı zaten yok. Ayrıca bu benim kendi şahit olduklarım ve işim sebebi ile çevremden duyduklarım nedeniyle oluşan kendi görüşüm, siz farklı düşünebilirsiniz. Sonuçta konu sahibi sormuş bende kendi görüşümü yazdım.

Almanya'da surekli irkci saldirilar yapiliyor, ne demek yanlislarini duymadim!

Biz de eşimle sevgiliyken bir elmanın iki yarısıydık ama evlilik çok başka bir şey.
Bizde öyleydik derdim ki ya bu adamla ne sorun yaşanılabilir ki kavga etmeye sebep bulamam
Sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…