Yabancı bir erkekle ilişki?

Bu beyefendi konuştuğum birçok Türk erkekten her anlamda çok çok önde tartisilamaz hemde.. Gelişmişliğin doğduğu topluma bağlı olduğunu düşünmüyorum..

Yakın bir tarihte buluşacağız bakalım neler olacak
Tatlım öyle 1-2kez buluşma ile de olmaz çok şanslı değilsen ya da o buluştuğunuzda çok büyük hatalar yapmazsa anlayamazsın ne kadar kendi gibi davranıyor ne kadar seni etkilemek için rol yapıyor ya da yalan söylüyor.

komşumuzun kızı 1saat mesafedeki şehirden biri ile evlendi, 1 yıl boyunca mesajlaşıp tatillerde görüşüp, evlendiler, 1 yıl kadar evli kaldılar. Adama evlenmeden önce böyle değildin denildiğinde o zamanlar rol yaptığını söylemiş. Yani sınırlı zamanda bir insanı çözebilmek imkansız. Hele ki tüm hayatını birlikte geçireceğin kişiyi. Çok büyük kumar olur bence senin için.

Yakın çevrenizden olsaydı, ortak tanıdıklarınız olsaydı deneyebilirdiniz.
Ama uzak mesafe ilişkisini kendi köylümle bile denemek istemem .
Ayrıca diyelim işler ciddileşti aileleriniz ne tepki verecek olumlu bakacaklar mı

Bende öyle düşünüyorum ahahahahhaa. Hayırlısı olsun diyelim.. Yorumlar aslında biraz önyargimi kırmış durumda.. Anladığım kadarıyla uzun bir dönem onunla birebir vakit geçirip tanımakla geçecek gibi:)

Ailem bu konuda kendi kararlarıma saygı duyarlar..

Siz trumpı dinliyorsanız buna verecek cevabım yok zaten …

Turunç reisi ara sıra dinlemek gerek, o berbat dediği ülkelerin listesi doğru. Başta Afganistan olmak üzere, o listedeki ülkelerin ırzına geçen en başta ABD

Biden denen moruk falan yalan varsa yoksa turunç reis

Bunu sadece ben mi farkettim diyecektim ki neyse sizde farkındasınız. Değil mi ya hepsinde aşırı bir libido fazlalığı

Afganda da Suriyelide de efendi adam vardır yani, ama şu Hintler gibisini görmedim bu nasıl bir millet Milyonlarca da üremişler zaten nereye gidersen git kaçış yok

İş nerde olursa.. Ama afganistana giderse olmaz tabiki
Bence deyin orda is bulup kalsin. Orada farkli millet evlilikleri yaygin ve insanlar mutlu. Orada bir evlilik yaparsaniz ben mutlu olucaginizi dusunuyorum. Tr de bile cok zor afganistanda kesinlikle mutlu olamazsiniz, cok zorlanirsiniz. Aileniz nasil bakiyor bu sekilde evlilige onay verirler mi ?

Tabiki ailem bu konuda fikilerime saygi duyarlar

Bunu sadece ben mi farkettim diyecektim ki neyse sizde farkındasınız. Değil mi ya hepsinde aşırı bir libido fazlalığı
Tabii canim adamlar uremek icin gelmis dunyaya her acidan bariz belli.
Ben gecen sene bi makale yaziyodum pandemi hintlisiyle aman yarabbim online gorusmemek icin 40 takla atiyodum. Adam ekrandan atlicak. Sukur makale yayinlandi, hintli ekrandan atlamadi.. ama bi daha hintli biriyle is yapmak mi tobeee

Hepimiz Adem’le Havva’dan geliyoruz, ırkçılığa sonuna kadar karşıyım ama bir de gerçekler var ki, ah o kültür çatışması :) Evlilik flört etmek kadar pembe değil :)
Hayır, Adem ile Havva'dan gelmiyoruz. Gelmiş olsak farklı ırklar olamazdı.
Beyaz ırk, Uzak doğulu (çekik göz), Afrikalılar (siyah ten), sarı ırk (mesela Moğollar) ... gibi gibi çeşit çeşit farklı ırkın aynı aileden olması mümkün değil.
Görünce yazmak istedim =)

Nedense igrenc dediği ülkeleri yağmalamada da çok beceriklidir kendileri . Ben açıkçası tüm inançlı değilim ama Allah’ın yarattığı tüm insanları seviyorum. Her milletin iyisi ve kötüsü var. Önemli olan iyi taraflarını görebilmek, ve sevebilmek. Karşınıza çıkan insana tanıma şansı verirseniz zaten nasıl bir insan olduğunu anlayabilirsiniz .

Afganda da Suriyelide de efendi adam vardır yani, ama şu Hintler gibisini görmedim bu nasıl bir millet Milyonlarca da üremişler zaten nereye gidersen git kaçış yok
Birde çok eşliliği savunanları var ki evlerden ırak.
Bir arkadaşım söylemişti ,zamanında meşhur chat siteleri vardı, hangi chat odasına girseler çıplak afganlı ve hintli görüyorlarmış.

Hepimiz Adem’le Havva’dan geliyoruz, ırkçılığa sonuna kadar karşıyım ama bir de gerçekler var ki, ah o kültür çatışması :) Evlilik flört etmek kadar pembe değil :)
Ben ve eski eşim aynı ülkeden aynı milletten ve aynı dinden gelmemize rağmen çok büyük kültür catısması yaşadık ve sonu ayrılık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…