Yabancı bir erkekle ilişki?

Almanya'da surekli irkci saldirilar yapiliyor, ne demek yanlislarini duymadim!

Ara sıra oluyor ama öyle sürekli, her hafta vb olmuyor. Ben 8 yıldır yaşıyorum Almanyada, siz nerden duydunuz/okudunuz?

Zaten bu yorum da ikili ilişkiler üstüne. Tecavüzde bulunan, eski sevgili/eş darp eden Alman tanımıyorum🙄

Selam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?

Buradaki sohbet etmek ne anlama geliyor?

Yani ırkçılıktan hiç hoşlanmam fakat Afganistan'ı biraz araştırın derim. Açık açık yazamıyorum ama çok çok garipler. Kaldı ki ne kadar okumuş etmiş olsa da adamın yetiştiği kültürde kadının adı yok. Ataerkilligin dibini yaşıyorlar. Ayrıca; adam Afganistan'a dönmek isterse ne yapacaksın? Yaşayabilecek misin? Fokur fokur kaynıyor orası biliyorsun. Son olarak Afganistanda bir sürü ırk yaşıyor. Bildiğim kadarıyla Afgan diye bir ırk yok. Pestun mu görüştüğünuz kişi? Farklı ırkların farklı gelenekleri oluyor. Ondan dolayı sordum.

Nispeten yeni sayılırsınız.
Farklı bircok tecrübe yaşamıssınız
Yorumlarınızı begeniyorum
Teşekkür ederim. O sizin nezaketiniz. 🌺
Biraz farklı bir hayatım oldu. "Korkarak yaşarsan bu hayatı yalnızca seyredersin" modunu benimsedim. Aslında ilk evliliğim süresince gayet rutin bir yaşantım vardı. Herşey boşanma arefemde ve sonrasında alt-üst oldu. Neyse şimdi 2. Evliliğimi yaptım. Çok şükür alıştığım ve sevdiğim o rutin hayata geri döndüm. 🙏🏻 Belirsizlik beni çok strese boğuyor. Evlilik o yüzden mantıklı geliyor. Yani benim canım sıkıldı, bugün eve gitmeyeyim diye bir seçeneğin yok. iki tarafta her gün eve geliyor 🙂

Evlenip esini magdur eden medeni hukuku yok sayan, sevgilisine esine siddet uygulayan, cok esliligi savunan cinsel saldirida bulunan alman sevgili vakasi duymadim.
Kabile savasi ne alaka evlilik uzerine konuşuluyorsa? Afganlari tanımıyorum, savunmasini da yapmiyorum ama, avrupayi kusursuz gormek yanlis. MissCherryBlossom MissCherryBlossom

Ara sıra oluyor ama öyle sürekli, her hafta vb olmuyor. Ben 8 yıldır yaşıyorum Almanyada, siz nerden duydunuz/okudunuz?

Zaten bu yorum da ikili ilişkiler üstüne. Tecavüzde bulunan, eski sevgili/eş darp eden Alman tanımıyorum🙄
alman hükümeti izin vermezki orda en son erkek hakları gelir :KK45:

Kabile savasi ne alaka evlilik uzerine konuşuluyorsa? Afganlari tanımıyorum, savunmasini da yapmiyorum ama, avrupayi kusursuz gormek yanlis. MissCherryBlossom MissCherryBlossom
Yani şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Hiç bir ırk, ülke masum değil ama Afganistan ile Avrupa'yı da ayıralım lütfen.

Ortadoğunun en rezil kültürüne sahip ülkelerinden birinden gelmiş adamla neden macera arıyorsunuz? Aynı ortamda uzun süre bulunup birbirinizi tanımış, ilişkiye sonra başlamış olsanız neyse ama adamı internette tanımışsınız! Bir süre sonra başınıza gelecek olan çok belli. Batı medeniyetlerinden olsa neyse diyeceğim de…

Bunların bir benzeri ırkla evli arkadaşım var; evlendiği adam iyi eğitimli, saygın bir işi ve konumu olan biri, ama evde kadının ne yaşadığını ben biliyorum çevresi bilmiyor. Sizin durumunuz da çok farklı olmaz.

Selam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?
Yurt disinda afgan tanidiklari olan biri olarak yorum yapayim gerçekten çok çalişkanlar ve çok saygililar.Bizde Avrupali olmadikça yabancilara karşi bir önyargi var ama gerçekten tanimanizi öneririm.Ama Türkiye'de yaşayacaksanız tabi.Afganistan yasanacak bir yer degil

Turklerin soykirim yaptigi iddia ediliyor ama ispati yok. Ben afganlinin suriyelinin kendi ulkemde yaptiklarini daha yeni video da izledim. Bu hafta 17 yasinda kiza tecavuz olayini duydum. Irk ayrimciligi yapilmiyor ama ulkedeki profil bu.
bir de yavru kedinin ağzına torpil koyup patlatarak kediyi öldüren suriyeli çocuklar vakası vardı, daha geçen gün oldu.

Genel okursaniz konudan bagimsiz bir kullanici dunyadaki turklerin soykirimla suclandigini soyledi bende ispati yok ama afganlilarin kabile savasi yaptigini taslastigini az evvel video da gordugumu soyledim. Bu yuzden tr de insanlar daha uzak bakiyor bu toplumlara irkcilik degil de guvenmeme var normal olarak. hangi kullaniciya ne yaniti verecegimi size danismak istemiyorum. Avrupa kusursuz degil ama bana gore ortadogu milletlerine gore daha guvenilirler. Sizin gorusun farklidir saygi duyarim.

Yabancı olmasına karsi değilim ancak İnternetten tanıştığınız, hiç bir ortak arkadaşın olmadığı birine güven olur mu onu düşünmek lazım.
Aynı okulda okusanız tamam derdim. Ancak yok yani. Okuduğu okul bile şüpheli.
Kültür vs benim için sorun değil bunlar asilir şeyler.
Sorun güven.
İnsan yanındakine güvenemiyor.
Birde İnt tanişmişsiniz ben olsam söylediği şeyleri iki kere düşünürdüm doğru mu diye.

Bence yol yakınken bitirin bu konuşmayı.

alman hükümeti izin vermezki orda en son erkek hakları gelir :KK45:
Cey inanma yabancılar eşlerine siddet uygulamayor dediklerine . Eşlerine ve kız arkadaşlarına alasını yapıyorlar . Hatta öyle iğrençlikler varki kolay kolay gündeme gelmiyor . Kendi öz babaları tarafından senelerce istismar edilmelerimi dersin , grup sexler mi dersin ( hatta bizim kral da skandala karışmıştı 😂😂) sözde medeni saydıkları açık ilişkiler mi , ayrıca tecavüzler … maalesef bunlar avrupadada yaşanıyor. Özellikle kadına şiddet …

üniversite hazırlıkta bir çocuk vardı sınıfımda afganistanlı maddi durumu iyiydi ama evliydi ülkesinde çocuğu da vardı 1 tane hatta.ama sonra kız arkadaş yaptı kendisine.adamın evli olup olmadığını öğrenmeli konu sahibi en başta.resmi nikahsızda evli olabilir çocuğu olabilir saklayabilir.erken evlenir onlar çünkü

Ben ne yazık ki katılıyorum. Suriyeliler yetmedi bir de diğer sığınmacılar geldi. Suriyede savaş bitti madem gitsinler ülkelerine. İnsanlarımız ne olduğu belirsiz tiplerle yaşamak zorunda mı, bu nedir yaf😨Sepet havası çalma zamanı geldi de çoktan geçiyor derim
Adamlar bayram diye ülkelerine gidiyor sonrasında ülkeme geri dönüyorlar.. demek ki hep kalabilirler ülkelerinde savaş mavaş yok.. işin içinde başka şeyler var.. göçmen güzellemesi yapan yurt dışı kaynaklardan fonlanan gazeteciler.. ah ah siyasete girmek istemiyorum ama bu adamlar başımıza bela olacaklar..

Cey inanma yabancılar eşlerine siddet uygulamayor dediklerine . Eşlerine ve kız arkadaşlarına alasını yapıyorlar . Hatta öyle iğrençlikler varki kolay kolay gündeme gelmiyor . Kendi öz babaları tarafından senelerce istismar edilmelerimi dersin , grup sexler mi dersin ( hatta bizim kral da skandala karışmıştı 😂😂) sözde medeni saydıkları açık ilişkiler mi , ayrıca tecavüzler … maalesef bunlar avrupadada yaşanıyor. Özellikle kadına şiddet …
şiddet yok demiyor ki kimse zaten.ha o yazdıkların ülkemizde de var bolca.yaşadığım şehirde yüzlerce pavyon var mesela.bambaşka şeylerden bahsediliyor .

Afgan diye bir millet yok aslında o yüzden genel bir kültürden bahsetmek yanlış. Tacik, Özbek, Türkmen vb halkların kabilelerinden oluşan bir toplum. Bu kabileler birbirlerini pek de sevmezler.her biri farklı dil, farklı kültürden bir sürü insan. Taliban şu an ülkenin büyük bölümüne hakim durumda. En üzüldüğüm insan topluluğu aslında. Ruslardan beri gün yüzü görmediler. Kadınların hali ise içler acısı. Yani ırkçılık değil, reel bir durum üzerine sayfalarca yazı yazılır. O yüzden aşık falan değilseniz bıraksanız daha iyi olur. Ben hep nasılsanız öyle yönetilirsiniz sözüne inanırım. Evet yıllarını savaş içinde geçirmiş bir toplum var ama cehalet ve dini tamamen erkeğin lehine kullanma, kadına eziyet, insan saymama gibi özelliklerin şu an hakim olduğu bir toplumdan bahsediyoruz aynı zamanda. Orda doğup büyümüş bir insandan farklı bir bakış açısı beklemezdim ben. O riske girmeye değmez.

Back
X