Yabanc lkeler de yaayan btn gurbetilerimizin paylam odas

slm arkadaslar nasilsiniz.biitoosum sen nasilsin.havalarda cok güzel gidiyor bu sira maasaallah,burada da böyle havayi görünce insan sasiriyor.aman böyle gitsin............

slm arkadaslar nasilsiniz.biitoosum sen nasilsin.havalarda cok güzel gidiyor bu sira maasaallah,burada da böyle havayi görünce insan sasiriyor.aman böyle gitsin............

selamlar kanaryacim nasilsin ne zamandir görmedim ugramiyordun iyisindir insallah burada hic bir degisiklik yok böyle gidiyor..........kaydirigubbakcemile3

selamlar kanaryacim nasilsin ne zamandir görmedim ugramiyordun iyisindir insallah burada hic bir degisiklik yok böyle gidiyor..........kaydirigubbakcemile3
iyiyim canim ne olsun hep ayni.sende iyisindir umarim.topigi zor buldum,gecmis zamanlarin msjina bakarak buldum anca.gördüm.biitoosumcum,buralarda da aliskiniz bu duruma,biliyosun buradakillerde calismaktan,kimse kimseyi gördügü yok,topikde de,bu durum ayni..............

selamlar canim evet benim kizim allah yardim etsin canim cok calistigin icin basin agriyordur gecmisler olsun öptüm seni basarilarkaydirigubbakcemile3

tesekkur ederim ablacim Şeniz

sizler neler yapiyorsunuz bakim kaydirigubbakcemile2

canim bu sayfayi aboneligine eklesene o zaman zorluk olmaz gercekten öyle kimsenin kimseyi gördügü yok burdada ayni neyse saglik olsun öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

ne yapalim gülüm ugrasip duruyoruz is güc iyisindir insallah öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

ablacim nasil olsun ayni devam az kaldi haftaya sinavim delikafaduldendelikafadulden

ablacim buraya kimse gelmiyo diye yakiniyoruz yha

herkez kendi eyaletlerinde yani her ülkenin kendi tanisma paylasim alani var oralarda sohbetteler kaydirigubbakcemile3

zamaninda kendim ayirdim tek tek konulari simdi bir araya gelmek cok zor :roflol:

her ülkeye ayri ayri paylasim alani yapmistim :bbo:

hayirlisi ile basarirsin insallah canim allah yardimcin olsun :Saruboceq:evet biliyorum canim bende bakmistim birkac kere olsun artik gelen arkadaslar hosgeldiler buyrunnnnnnnnnbiz götürmeye calisiriz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

hayirlisi ile basarirsin insallah canim allah yardimcin olsun :Saruboceq:evet biliyorum canim bende bakmistim birkac kere olsun artik gelen arkadaslar hosgeldiler buyrunnnnnnnnnbiz götürmeye calisiriz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

COK SAOL ABLACIM Şeniz

gittigi yere kadar gider bakalim topigimiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…