Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar nasilsiniz.biitoosum sen nasilsin.havalarda cok güzel gidiyor bu sira maasaallah,burada da böyle havayi görünce insan sasiriyor.aman böyle gitsin............
iyiyim canim ne olsun hep ayni.sende iyisindir umarim.topigi zor buldum,gecmis zamanlarin msjina bakarak buldum anca.gördüm.biitoosumcum,buralarda da aliskiniz bu duruma,biliyosun buradakillerde calismaktan,kimse kimseyi gördügü yok,topikde de,bu durum ayni..............selamlar kanaryacim nasilsin ne zamandir görmedim ugramiyordun iyisindir insallah burada hic bir degisiklik yok böyle gidiyor..........kaydirigubbakcemile3
selamlar canim evet benim kizim allah yardim etsin canim cok calistigin icin basin agriyordur gecmisler olsun öptüm seni basarilarkaydirigubbakcemile3
iyiyim canim ne olsun hep ayni.sende iyisindir umarim.topigi zor buldum,gecmis zamanlarin msjina bakarak buldum anca.gördüm.biitoosumcum,buralarda da aliskiniz bu duruma,biliyosun buradakillerde calismaktan,kimse kimseyi gördügü yok,topikde de,bu durum ayni..............
tesekkur ederim ablacim Şeniz
sizler neler yapiyorsunuz bakim kaydirigubbakcemile2
tamam canim eklerim.bende öpt.görüsürüz...........canim bu sayfayi aboneligine eklesene o zaman zorluk olmaz gercekten öyle kimsenin kimseyi gördügü yok burdada ayni neyse saglik olsun öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3
ne yapalim gülüm ugrasip duruyoruz is güc iyisindir insallah öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3
ablacim nasil olsun ayni devam az kaldi haftaya sinavim delikafaduldendelikafadulden
ablacim buraya kimse gelmiyo diye yakiniyoruz yha
herkez kendi eyaletlerinde yani her ülkenin kendi tanisma paylasim alani var oralarda sohbetteler kaydirigubbakcemile3
zamaninda kendim ayirdim tek tek konulari simdi bir araya gelmek cok zor :roflol:
her ülkeye ayri ayri paylasim alani yapmistim :bbo:
hayirlisi ile basarirsin insallah canim allah yardimcin olsun :Saruboceq:evet biliyorum canim bende bakmistim birkac kere olsun artik gelen arkadaslar hosgeldiler buyrunnnnnnnnnbiz götürmeye calisiriz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
COK SAOL ABLACIM Şeniz
gittigi yere kadar gider bakalim topigimiz kaydirigubbakcemile3