• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanc lkeler de yaayan btn gurbetilerimizin paylam odas

inanamiyorum kanaryacim valla neyse anneler gününüz kutlu olsun gelenlerinde gelmeyenlerindekaydirigubbakcemile3

mrb arkaadaslar gecmis anneler gununuzu kutlarim hepinizinde:1hug:

ugrayamadim kac gundur ,calisiyorum malum gurbet :çok üzgünüm:

ve üniversite icin sinavlara hazirlaniyorum ayrica

cabaliyorum iste birseyler yapmak icin :bbo:

sizler neler yapiyorsunuz anlatin bakalim

kac yildir gurbetcisiniz,meslek yapan var mi aramizda gelin geldigi halde neler varmis ogrenelim bakalim a.s.

kac yildir gurbetcisiniz,meslek yapan var mi aramizda gelin geldigi halde neler varmis ogrenelim bakalim a.s.

iyilik PaPRiiim neolsun biraktigin yerde kk da takiliyoruzkaydirigubbakcemile2
ne üzerine okuyyosu? yok be güzelim meslek falan yapmadim gelin geldim bu gurbet elleresenağlama

iyilik PaPRiiim neolsun biraktigin yerde kk da takiliyoruzkaydirigubbakcemile2
ne üzerine okuyyosu? yok be güzelim meslek falan yapmadim gelin geldim bu gurbet elleresenağlama

takilin tabi canim kaydirigubbakcemile3

ben zaten gecen sene buraya konusunu acip anlatmistim bir cok gurbetci ve almanyada yasayan arkadaslara almanya paylasim alanindan bulabilirsiniz okul ile ilgili konulari
zaten cogu sohbetlerde orda oldugu icin buraya pek kimse ugramiyor herkez kendi eyaletinde sohbet ediyor :)

ben bu sene aöf ye baslicam isletme 4 yillik sectim ders calisiyorum yani,
ikinci sinifida bitirebilirsem ücüncü sinifta alman uniye gecme hakki verildi bizlere
tabi alman universitesinin dil sinavi olan dsh yi gecmek sartiyla
bu sinavi gecerseniz istediginiz bölüme basliyabiliyorsunuz insallah diledigim olur
insallah tum isteenlerin diledikleri olur :Saruboceq:

ooo papri hanimi yakaladik sonunda nasilsin nerelerdesin be bi gorunuyon bidaha cikmiyon :D

takilin tabi canim kaydirigubbakcemile3

ben zaten gecen sene buraya konusunu acip anlatmistim bir cok gurbetci ve almanyada yasayan arkadaslara almanya paylasim alanindan bulabilirsiniz okul ile ilgili konulari
zaten cogu sohbetlerde orda oldugu icin buraya pek kimse ugramiyor herkez kendi eyaletinde sohbet ediyor :)

ben bu sene aöf ye baslicam isletme 4 yillik sectim ders calisiyorum yani,
ikinci sinifida bitirebilirsem ücüncü sinifta alman uniye gecme hakki verildi bizlere
tabi alman universitesinin dil sinavi olan dsh yi gecmek sartiyla
bu sinavi gecerseniz istediginiz bölüme basliyabiliyorsunuz insallah diledigim olur
insallah tum isteenlerin diledikleri olur :Saruboceq:

:Saruboceq: tebrikler canim insallah basarirsin allah yolunu acik etsin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

hosgeldin papricim.nasilsin valla bizde biitoosumcumla ne yapacagimizi sasmistik,bir ikimiz görüsüyorduk burda,kimse yoktu..ama mazeretini bildirmissin haklisin yani................

hosgeldin papricim.nasilsin valla bizde biitoosumcumla ne yapacagimizi sasmistik,bir ikimiz görüsüyorduk burda,kimse yoktu..ama mazeretini bildirmissin haklisin yani................

h.b kanaryacim :1hug:

kimsecikler yok ortada yine delikafadulden

selamlar gurbetci arkadaslarim ben geldim nassiniz konusmayali saglikla dolu bir gün diliyorum hepinizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosgeldin papriii nasilsin canim allah yardimcin olsun allah zihin acikligi kolaylik versin:Saruboceq:almanyaya geleli 24 senem oldu canim iki cocugum var gelin olarak geldim kizim 22 yasinda hemsirelik üzerine meslek yapiyor oglum 19 yasinda meslek yeri ariyor iste böyle canim türkiye özlemiyle dolu dolu yasiyoruz allah saglik versin herkeze önemli olan bu:Saruboceq:öptüm görüsürüz kaydirigubbakcemile3

hosgeldin papriii nasilsin canim allah yardimcin olsun allah zihin acikligi kolaylik versin:Saruboceq:almanyaya geleli 24 senem oldu canim iki cocugum var gelin olarak geldim kizim 22 yasinda hemsirelik üzerine meslek yapiyor oglum 19 yasinda meslek yeri ariyor iste böyle canim türkiye özlemiyle dolu dolu yasiyoruz allah saglik versin herkeze önemli olan bu:Saruboceq:öptüm görüsürüz kaydirigubbakcemile3

ablacim merhaba resimdeki senin kizin mi yoksa ?

ben giremiyorum sinav yaklasti cok yogunum 6 hazirana kadar giremeyebilirim

hem calisiyorum cok yorgun oluyorum bide bas agrilari tutmaya basladi bisey okumak istemiyorum resmen yha :çok üzgünüm:

öpüyorum hepiiziŞeniz

selamlar canim evet benim kizim allah yardim etsin canim cok calistigin icin basin agriyordur gecmisler olsun öptüm seni basarilarkaydirigubbakcemile3

Back