• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanc lkeler de yaayan btn gurbetilerimizin paylam odas

arkadaslar kimsecikler yine ugramamis üzülüyorum hicmi gurbetcimiz yok anlamadim hayret arkadaslar bu bizim topigimiz neyse iyi geceler hayirli sabahlar kaydirigubbakcemile3

var var olmazmi bakin bende geldim bende isvicreden yani bende gurbetce yim kaldik böyle gurbet ellerdesenağlama
ellerinize saglika.s.

var var olmazmi bakin bende geldim bende isvicreden yani bende gurbetce yim kaldik böyle gurbet ellerdesenağlama
ellerinize saglika.s.

hosgeldin canim nasilsin kaldik valla ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis allah saglik versin hepicigimize mutluluk versinkaydirigubbakcemile3

ellerinize saglika.s.

hosgeldin canim nasilsin kaldik valla ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis allah saglik versin hepicigimize mutluluk versinkaydirigubbakcemile3

nasilsin kanaryacim hic birimiz giremedik patladiksIkIntIdan valla görüsmek üzere öptümkaydirigubbakcemile3
canim iyiyim ya sen.hala sitede sorun var.cok yavas.türkiye yi özlediginizi söylemissiniz, bende cok özledim.hele yazda yavas yavas gelmeye baslayinca insanin daha cok gidesi geliyor.kismet bakalim.bu yil tam belli degil gidip gidemiyecegimiz.........

selamlar hanimlar nerdesiniz,kanaryacim evet sitede sorun aralikli devam ediyor,hangimiz özlemedikki canim memleketimizi digmi ,insallah gideriz benimde daha belli degil hayirlisi insallah gitmek nasip olur hepiciginizi kaydirigubbakcemile3öptüm canim görüsürük

selamlar hanimlar nerdesiniz,kanaryacim evet sitede sorun aralikli devam ediyor,hangimiz özlemedikki canim memleketimizi digmi ,insallah gideriz benimde daha belli degil hayirlisi insallah gitmek nasip olur hepiciginizi kaydirigubbakcemile3öptüm canim görüsürük
nasilsin canim iyimisin.site düzeldi gibi.kolay girdim.bizim de belli degil daha gidip gitmeyecegimiz.bizimde nasip bakalim.öpt.canim görüsmek üzere

iyi geceler hayirli sabahlar canlarim görüsmek üzere su topigin su gibin aktigini göremedim valla neyse insallah olur görüsürüz kaydirigubbakcemile3:a015::çok üzgünüm:

nasilsin canim iyimisin.site düzeldi gibi.kolay girdim.bizim de belli degil daha gidip gitmeyecegimiz.bizimde nasip bakalim.öpt.canim görüsmek üzere

sagol canim benim evet düzeldi sükür bende rahat giriyorum hayirlisi insallah kismet bakalim bende öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3:a015:

hayirli ve saglikla dolu geceler günler diliyorum arkadaslar öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

biitoosumcun bugün nasilsin.farkindamisin canim yine sadece ikimiz variz genelde,paprii de konuyu acti kayboldu.hayirdir ya ne oluyor böyle.....................

biitoosumcun bugün nasilsin.farkindamisin canim yine sadece ikimiz variz genelde,paprii de konuyu acti kayboldu.hayirdir ya ne oluyor böyle.....................

iyiyim sükür canim benim bilemiyorum kimsecikler yok bende anlamadim:uhm:neyse görüsürüz öptüm senikaydirigubbakcemile3

kizlar bu topigin canlanmasi icin ne yapmak lazim bilmiyorum bende sasirdim hicmi kimse ugramaz topigimize delikafadulden:jeyyar:

Back