tangercim,topigi acan arkadas 2 yildir yok,bende dedim ki,biitoosuma bu böyle olmiyacak,topigi acan arkadas,kendisi ortalarda yok,sen ac bu konuya benzer dedim.sonra sagolsun paprii ben acarim dedi.ve bizde burada toplanmaya karar verdik............kızlar pekı eski topiğe ne oldu artık burdan mı devam edicez?
artik kismetse burdan devam edecegiz canim bekliyoruzkaydirigubbakcemile3kızlar pekı eski topiğe ne oldu artık burdan mı devam edicez?
papriiicim hayirli olsun topigin.böyle daha iyi oldu demi.artik buradan devam ederiz.biitoosumcum,tangercim iyiaksamlar.hadi bakalim.insaallah burada daha cok katilimci arkadaslar olur,sizleride bekliyoruz diger gurbetci arkadaslar.............
süperrrrr ilk önce ben geldim hayirli olsun insallah bütün gurbetcilri bekliyoruz buyrun gelin tesekkürler papriii sagol canim benim hihoyyytŞeniz
:teytey:kizlar topigimiz hayirli olsun insallah sular seller gibi gitsin bacular bekliyoz
kızlar pekı eski topiğe ne oldu artık burdan mı devam edicez?
papriiicim hayirli olsun topigin.böyle daha iyi oldu demi.artik buradan devam ederiz.biitoosumcum,tangercim iyiaksamlar.hadi bakalim.insaallah burada daha cok katilimci arkadaslar olur,sizleride bekliyoruz diger gurbetci arkadaslar.............
tangercim,topigi acan arkadas 2 yildir yok,bende dedim ki,biitoosuma bu böyle olmiyacak,topigi acan arkadas,kendisi ortalarda yok,sen ac bu konuya benzer dedim.sonra sagolsun paprii ben acarim dedi.ve bizde burada toplanmaya karar verdik............
iyiyim canim sen nasilsin.evet hayirli olsun.hepimiz icin........artik kismetse burdan devam edecegiz canim bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
selamlar kanaryacim nasilsin canim yeni topigimiz hayirli olsun kaydirigubbakcemile3
tabiki öyle.amacimiz belli.burada dertlesmek,eglenmek,güzel vakit gecirmek.ayyy tsk ederim canimda utandiriyorsun beni,sadece bir fikirdi,ama fikiri gerceklestiren sensin canim............hepimize hayirli olsun ablacim Şeniz
:teytey:
evet cnm kanaryamiz öyle bir fikir sundu sagolsun :1hug:
aa ask olsun hepimizin topigi bu insallah guzel sohbetlet edicez Şeniz
:lepi:
kanarya ŞenizŞeniz
iyiyim canim sen nasilsin.evet hayirli olsun.hepimiz icin........
tabiki öyle.amacimiz belli.burada dertlesmek,eglenmek,güzel vakit gecirmek.ayyy tsk ederim canimda utandiriyorsun beni,sadece bir fikirdi,ama fikiri gerceklestiren sensin canim............
slm kızlar yenı girebildim sitede hata vardı sanırım....
kızlarr türiyeyi özledim yaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?