• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanc lkeler de yaayan btn gurbetilerimizin paylam odas

Zehir

her seçiş bir vazgeçiştir
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.847
1
156
Diğer
elif ablacigiminda izniyle topigimiz hayirli olsun arkadaslar ...

hadi paylasimlarinizi bekliyorum

topigimiz kapatilmasin ŞenizŞeniz

öpüyorum hepinizii :1hug:

süperrrrr ilk önce ben geldim hayirli olsun insallah bütün gurbetcilri bekliyoruz buyrun gelin tesekkürler papriii sagol canim benim hihoyyytŞeniz

papriiicim hayirli olsun topigin.böyle daha iyi oldu demi.artik buradan devam ederiz.biitoosumcum,tangercim iyiaksamlar.hadi bakalim.insaallah burada daha cok katilimci arkadaslar olur,sizleride bekliyoruz diger gurbetci arkadaslar.............

kızlar pekı eski topiğe ne oldu artık burdan mı devam edicez?
tangercim,topigi acan arkadas 2 yildir yok,bende dedim ki,biitoosuma bu böyle olmiyacak,topigi acan arkadas,kendisi ortalarda yok,sen ac bu konuya benzer dedim.sonra sagolsun paprii ben acarim dedi.ve bizde burada toplanmaya karar verdik............

artik kismetse burdan devam edecegiz canim bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
papriiicim hayirli olsun topigin.böyle daha iyi oldu demi.artik buradan devam ederiz.biitoosumcum,tangercim iyiaksamlar.hadi bakalim.insaallah burada daha cok katilimci arkadaslar olur,sizleride bekliyoruz diger gurbetci arkadaslar.............

selamlar kanaryacim nasilsin canim yeni topigimiz hayirli olsun kaydirigubbakcemile3

süperrrrr ilk önce ben geldim hayirli olsun insallah bütün gurbetcilri bekliyoruz buyrun gelin tesekkürler papriii sagol canim benim hihoyyytŞeniz

hepimize hayirli olsun ablacim Şeniz

kizlar topigimiz hayirli olsun insallah sular seller gibi gitsin bacular bekliyoz
:teytey:

evet cnm kanaryamiz öyle bir fikir sundu sagolsun :1hug:

aa ask olsun hepimizin topigi bu insallah guzel sohbetlet edicez Şeniz

tangercim,topigi acan arkadas 2 yildir yok,bende dedim ki,biitoosuma bu böyle olmiyacak,topigi acan arkadas,kendisi ortalarda yok,sen ac bu konuya benzer dedim.sonra sagolsun paprii ben acarim dedi.ve bizde burada toplanmaya karar verdik............

:lepi:
kanarya ŞenizŞeniz

artik kismetse burdan devam edecegiz canim bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

selamlar kanaryacim nasilsin canim yeni topigimiz hayirli olsun kaydirigubbakcemile3
iyiyim canim sen nasilsin.evet hayirli olsun.hepimiz icin........
hepimize hayirli olsun ablacim Şeniz

:teytey:

evet cnm kanaryamiz öyle bir fikir sundu sagolsun :1hug:

aa ask olsun hepimizin topigi bu insallah guzel sohbetlet edicez Şeniz

:lepi:
kanarya ŞenizŞeniz
tabiki öyle.amacimiz belli.burada dertlesmek,eglenmek,güzel vakit gecirmek.ayyy tsk ederim canimda utandiriyorsun beni,sadece bir fikirdi,ama fikiri gerceklestiren sensin canim............

iyiyim canim sen nasilsin.evet hayirli olsun.hepimiz icin........

tabiki öyle.amacimiz belli.burada dertlesmek,eglenmek,güzel vakit gecirmek.ayyy tsk ederim canimda utandiriyorsun beni,sadece bir fikirdi,ama fikiri gerceklestiren sensin canim............

insallah canim hayirli geceler hayirli cumalar allah gününüzü aydinli etsin insallahŞeniz

iyi geceler kizlar hayirli sabahlar iyi hafta sonlari görüsmek üzere öptümkaydirigubbakcemile3

slm kızlar yenı girebildim sitede hata vardı sanırım....
kızlarr türiyeyi özledim yaaasenağlama

slm kızlar yenı girebildim sitede hata vardı sanırım....
kızlarr türiyeyi özledim yaaasenağlama

slm canim bizde giremedik cok sükür düzeldi artik nasilsin ,valla bende cok özledim burnumda tütüyor güzel ülkem hayirlisi ile gideriz insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Back