• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yaaa arkadaslarr lutfen bi dusuncenizi sölersenizz :(

tatlim eger sevgilinin ailesi seni o gun gorecekse bence daha hanim hanimcik sade biseyler giyin.. onlarin suslu olmasina bakma.. ne giysen yakisir ama yinede daha sade biseyler secsen iyi olur gibime geliyor..

elbiseyi aldıgım yer degiştirma yapmıyoo bende bi arkadasımdan daha sade bi elbise aldım daha dogrusu begendim ama daha almadım onu alıcam gri tonlarında kolları sıfır kol gibi duruyoo resmini netten bulabilirsem ekleme yapıcam zaten erkek ark. elbiseyi görmeden giymeme izin vermicekmiş alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

değiştirmekle iyi yapmışsın çünkü hiç olmamış bu elbise...çok ağır ...yaşına hiç gitmemiş...bu daha çok 30 lu yaşlarda ve kendi akrabasının nişanında düğününde giyilebilecek bir elbise...sizin daha aranızda birşey yok sadece sevgilisiniz ve ailesi seni orda görücek...hanım hanımcık yaşına uygun bişey giymelisin....

yeni aldığınıda eklersen yorum yaparız canım

Back