Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yaaa arkadaslarr lutfen bi dusuncenizi sölersenizz :(

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul

GÖRÜMCEMİN DUGUNU VAR ASLINDA TAM GÖRÜMCEM DEGİL ERKEK ARK. KARDESİİİ VEE ONLAR COK SUSLULER DUGUNU İCİN BU KIYAFET NNASILL SİZCEE SİMDİDEN YORUM YAPANLARA TSK. ETTİMMMM hihoyyythihoyyythihoyyyt

kuçuk gozukuyor a pek fark edılmıyor abıye sanırım şık ama erkek arkadşının kardeşinin dugunu fazla ağır kaçmaz mı

kuçuk gozukuyor a pek fark edılmıyor abıye sanırım şık ama erkek arkadşının kardeşinin dugunu fazla ağır kaçmaz mı

HEM ERKEK ARK. AMA KARDESİDE 3 SENELİK ARKADASIM GENELDE SİYAHLAR COK DUZDUU BİRAZ SUSLU OLSUN İSTEDİM FAZLAMI AGIR KACMIS ACABAAA SİMDİDE DUSUNUYORUM eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bence biraz agır kacmıs hem cok parlak hemde bacak tarafı acık gibi daha sade bişiler giyebilirsin sonucta ailede ogun seni görecek akrabalar fln

daha sık ve sade olsa daha zengın ve güzel durur bencede bu biraz agır gibi

yani bencede ağır canım daha yaşına uygun cicili birşeyler giyebilirsin yaşına çok ağır kaçmış daha renkli ve yaşına uygun modeller güzel olur madem ailesi ve akrabalarıda snei görecek ağır olmakta fayda var değilmi...

bence daha farklı bişey alabilirsin detaylar çok göze batıyorr.illa siyah alacaksan uçuşan tarz da alırsan hem daha modern hem daha şık olursun...

bence de ağır olmuş biraz. daha sade ama şık bir giysi bulabilirsin. her ne kadar erkek arkadaşının kardeşi de olsa, 3 yıllık arkadaşın da olsa, aileden değilsin. bence daha sade bir kıyafet tercih etmelisin

bece de canım ağır olgun bayanların giyebileceği bir kıyafet sanki açık renk bir kıyafet bak canım kesinlikle

bende pek beğenmedim daha şık şeyler bulabilirsin elbisede giyebilirsin ama abiye ne bileyim senin erkek arkadaşının kız kardeşi bu kadar abartmaya gerek yok die düşünüyorum

çok abartılı bence hem parlak hem yırtmaç vs. Hele de hanım hanımcık gelin adayı imajı için=) uygun bir kıyafet değil. Arkadaşların dediği gibi hem biraz daha sade hem şık bişiler bakmalısın bnce. yada sade olmasa bile bukdr göz yorucu olmasa bile yeter

yaaa ne bilim kalcalarım var diyee sanki hiç bi elbise yakısmadı bende pek abiye giymedigim için ilk bunu denedim ve aldım simdiii kalk yeni bastan araaa ailesiyle ve akrabalarıylaa nerdeyse hepsiyle tanısıyoruz yani ilk görünm deil ama yinede sanırım bakmam lasımm baska bişilerr :gitme::gitme::gitme::gitme:

bence çok abartılı değil erkek arkadaşının ailesinin düğününde şık olman gayet güzel bence saçını ve makyajını hafif yaparak dengeleyebilirsin ama beline tam oturan elbiseleri tercih etme bence potluk yapmış karın bel kısmında.. benimde kalcalar sağlam ben baya denedim göğüs altında oturtmalı aşağı doğru pileli yada bol kesim gelen abiyeler çok şık ve zayıf gösterio o tarz şeler dene bence memnun kalıcaksın

giymemişsin sonucta aldıgın yere gidip oradan değişik bişiler secebilirsin böyle hafif ucusan kumaslar tarzında bişi sec bence bu elbise cok demode geldi bana

göğüs kısmı hoş değil, bence daha görücüye çıkar tarzı bişey giy, ayrıca neden siyah giyiyorsun ya

evet yeniden aramaktansa aldığın yerden daha sade bişeyler bakmayı dene bence. Yada çıtı pıtı, hanım hanımcık göstercek modeller. Bu çok kadınsı ve iddialı oyüzden uygun değil yoksa güzel değil demedim=)

Aslında güzel, hele yırtmaç kısmına bayıldım ben ama biraz daha olgun yaşlara göre sanki bence de.
Bence de değiştirme yoluna git. Eğer tadilat yapılmadıysa değiştirirler. Bir daha para verme, yazık.

canım kırılmanı istemem ama bence sahne kıyafeti gibi
bence de daha sade giyinmelisin arkadaşlara katılıyorum
kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok hoş kıyafetler var
şifon bişeyler alabilirsin ya da ne bilim daha başka yani saten seçme bence de çok demode duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…