Büyü yapMerhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Demek istiyorum ama içimden gelmiyor. Bana çok hayal kurdurdu etti... çok boşa düştüm.Bacım biraz da kader de gec
Allah a sadece dua etseniz hayırlısı için. Unutmayın sizin hayır bildiğiniz şer, şer bildiğiniz hayırdır demişler. Bir dua kabul olmuyorsa vardır bir hayır deyip kenara çekilseniz en güzeli olmaz mı.Merhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Gerçek adım vs değil.Bir de adınızı açık açık yazmanız rahatsızlık yaratabilir sonrasında.
Daha yeni başladım ama... 1 hafta falan oluyor.Olmuyorsa bir hayir vardir…
Daha fazla zorlama bence, dönerse zaten senindir
Belki ileride olmadığı için şükredeceksinizGerçek adım vs değil.
Daha yeni okumaya başladım. 1 Hafta oluyor. Biliyorum hayırlısı olucak elbette hakkımda ama... dua ederken onuda belirtiyorum. Bize birbirimizi hayırlı kılması için...Allah a sadece dua etseniz hayırlısı için. Unutmayın sizin hayır bildiğiniz şer, şer bildiğiniz hayırdır demişler. Bir dua kabul olmuyorsa vardır bir hayır deyip kenara çekilseniz en güzeli olmaz mı.