- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
Nasibinizde varsa dua etmesenizde döner dolaşır sizi bulur zaten.Merhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Ne gerek varMerhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Koç burcu çok inatçıdır.o yüzden bu yaptiklarin yetmemiştir.daha çok saçını süpürge etmen gerek..Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum.
Bazısına aklımın zekâtını versem vallahi yeter artarMerhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Beni dikkate almadın şimdi ceza olarak dönmesin diye okuyup üflicem sanaBen okuyup üflersem geri döner, nefesim çok kuvvetlidir. Ama bir bedeli var tabiykisi bunun
Kac para verdin falciyaAhahha aklima geldi gene benim de sevgilim gittiydi zamaninda.sonra falcinin biri bana buyu yapmislar bozmalisin dedi.bi ipe 40 dugum at sonra bi dua vermisti onu okuyarak dugumleri ac,sonra ipi yakip suya at,sonra da dört yol ağzına suyu dök akşam ezanı vaktiyaptım tabi.tirsa tirsa dugumleri cozdum,ipi yaktim...suyu koydum şişeye bindim arabaya dört yol agzina,suyu dokucem acaba her yerine mi dokmeliyim kavsagin diye dusunurken kavsagi kacirdim geri dondum,kavsagin etrafinda dönmeye başladim bi yandan suyu dokuyorum duayi okuya okuya döktüm.
Sonuç geri falan gelmedi
Onuda düşünüyorum... Ama ne bileyim... Sevince insan bazen belasını isteyebiliyor. Bilmiyorum aklım çok karışık.
Yahu din dersi almakla bunun ne alakası var? Belki ben yabancı uyrukluyum belki yurtdısında yaşıyorum. Yepki koymak yerine güzel bir dille böyleyken böyle diyebilirsiniz anlatabilirsiniz.
Gozumden yas geldi yemin ederimAhahahah bı de o ne diyor konu sahibi
Ay kahkaha attım
Kara büyüBüyü yap
40 ti galiba sene 2015Kac para verdin falciya