Ya Vedud Ya Cami ve Ya Musavvir Zikirleri ile sevdiğini döndüren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu böyle şeylerle dönmesi imkansızda
Velev ki işe yaradı döndü
Gurur ? Onur ? Kendine saygı ?
Bunlar önemli bi zahmet dönmesi için müdahele etmeyin bari
Dönecek adam döner yani
Dönmese de kendi bilir demek çok mu zor bunlarla uğraşacağınıza kendinizi sevin

Ucuz etin yahnisi misali...malzemeleri eksik vermistir
Bi tanesi de bir portakala kirmizi kalemle kendi adini ve onun adini yazip 100 tane karanfil sapla dediydi oturdugun odada dursun.çürüyene kadar durduonun da duasi vardi.onu da yaptiydim.vay be ne ugrastiydim dönsün diye
Kirmizi mumlar mi yakmadim evde tutsuler mi yapmadim.yok amacim bana misin demediydi.

O nası oluyor acaba? Çok dini bilgim yok... Yardımcı olur musunuz?
Dinimizde içinden çıkılamayan bir konuyla ilgili sonuca varmak, misal bu iş/kişi benim için hayırlı mı, değil mi? Ya da şu konuda ne yapmalıyım gibi rehberlik aradığımız zamanlarda önerilen iki şey var. Biri istişare yani kıdem sahibi, deneyimli bir kişiye konu hakkında danışmak, biri de istihare. Bu yöntemi peygamber efendimiz de uygularmış. Belirli ibadetleri yaparak niyetini edip yatıyorsun rüyanda ilahi olarak bir cevap/tavsiye veriliyor sana. Yaygın istihare namazla yapılıyor internette bulabilirsiniz en doğrusu o olur diye düşünüyorum ama ben namaz kılmayı bilmediğim için farklı uygulamalar kullandım namaz kılamam derseniz onları paylaşabilirim sizinle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…