Ya sigara ya ben ?

Eşiniz neden sigarayı bırakmanızı istiyor ? Kokusundan dolayımı ? Eğer öyleyse adam bu konuda haklı . Sigara kullanmayan birine kokusu çok ağır ve mide bulandırıcı gelir. İlk zamanlar katlanabilir ama zamanla sizden ve kokunuzdan iğrenti duyabilir . Haliyle ilişkinizede yansır bunlar .

Bosanmama ramak kala su an hersegin duzeltilecegini ama sigarayi kabul etmedigini soyluyor physics . Benim sigarayi evlilge tercih ettigimi soyluyor.
Canım benim güzelim bak hala giderayak veya evliliğe devam edecekken bile bi şartlar bilmem ne hala seni bi şekle sokma çabaları bunlar. Sigara basit bir mevzu bu adam diğer yönlerden de kısıtlama yapacak bugün sigara olur yarın penreceren bakma der ve bu adamın bu potansiyele sahip olduğunu sende biliyorsun. Neyse çok bir şey demeyeceğim artık sanırım bu konu hakkında ha yanındayım o ayrı. Hakkında hayırlısı olsun nasıl istiyorsan öyle yap ister sigarayı bırak seni seçtim de istersen ikimizide kabul et de istersen bitir bilmiyorum hangisini istersen. Mutlu olursun inşallah vereceğin kararla.

Adam dürüstmüş.
Bazı insanlar evlenince nasıl olsa değiştiririm, düzeltirim, sözümü dinletirim diyerek susuyor. Evlenince de tartışmalar kırıcı oluyor.
En azından eşin rengini baştan belli etmiş.

Evet tutmadim.Zaten benim birakabilcegime kimse inanmiyordu.Denedim birakmak icin ilac kullandim.Stresli animda yanlizliktan orda tekrar basladim.Sorunlarimiz vardi ve ben alikoyamadim.Ama denedim.Birakmayi cidden denedim hatta utandim bile

Cunku beni bu sekilde kabul etmiyor.Sigarami istemiyor.Ben buyum hani seviyorum diyor ama ben buyum diyebilmek benimkisi acikcasi
Tüh ya. Sizi bu şekilde kabul etmiyorsa ne yapacaksınız ki? Mecbur bırakacaksınız ki adam kabul etsin. Başka adam kalmadı çünkü dünyada. Maazallah olur da bu dangoz sizi boşarsa, kendinize gelirseniz, oh be hayat varmış derseniz, ilerde de size değer veren bir adam çıkarsa karşınıza ne yaparsınız. Ay aman sakın boşanmayın, mutlu olmaya hakkınız yok.

Sigarayi sevmiyor.Ama kendi de arada nargile iciyor. Ve ben nargileyi icmeni istemiyorum hic demedim mesela.Kokusunu sevmiyor.Icmedigim zamanlarda bana da kokardi.Ama onun icin yasadigim zorluk bir anlam ifade etmedi o zamanlar sanki uyusturucu bagimlisin ne bu haller diyordu

Çocuğunuz oluncada kullanmakta ısrarmı edeceksiniz ? Sigarayı bırakmak irade ve sabır ister ve bazı değerler icin de değer bence. Bir çok insan tanıyorum aşırı sigara tüketen ama hamile kaldıkları an hemen bırakabilecek gücede sahipler aynı zamanda .

Reactions: The
Artemissisipi biliyorum bana cok kiziyorsun. Ama vicdanim surekli devreye giriyor. Ben sorgulamadan edemiyorum elimde degil. Mesela sirf sigara yuzunden bitiriyomusum gibi hissediyorum evliligi ama sigarayi da birakammiyorum. Denedim o kadar mutsuzdumki. O kadar zorlandim. Ya sigara ya ben dediginde sen diyemiyorum mesela ki sigara da degil dedigin gibi bi cok sebep de var iste

Gerçekten değişeceğine inanıyor musunuz? Barıştığınız an size deli divane aşık olacağını, adeta bir sevgi pıtırcığına dönüşeceğini düşünmüyorsunuzdur umarım. Eskisinden hiçbir farkı olmayacak. Siz hala sigara muhabbetindesiniz, tek sorununuz buymuş gibi.

Hamile oldugumda kullanmayi dusunmuyorum

Canım günlük ne kadar kullanıyorsun bilmiyorum ama çok sigara içenler leş gibi kokuyor ve eşin bundan rahatsızlık duyuyor olabilir. Ve içenler genellikle bu kokuya alıştıkları için hiç farkında değiller. Benim ünide en yakın arkadaşım okadar sigara içerdi ki ben bile dayanamazdım leş gibi kokuyorsun bu kadar içme diyordum, sınıfa girse yanıma otursa leş gibi sigara kokuyordu. Yanımdan geçerken bile o koku geliyordu ya... Bazen çok dayanılmaz olabiliyor.

Reactions: The
Sırf hakaret yüzünden bitirebilirsin. Sevmediğin için bitirebilirsin. İlgisizdir bitirebilirsin. Seni sevmez bitirebilirsin. Canını yakar bitirebilirsin. Evlilik değildir bitirebilirsin. Şiddet vardır bitirebilirsin. Canın öyle ister bitirebilirsin.

Manipülasyona izin verme. Evet sırf sigara için bitiriyorum bir daha da arama beni düş yakamdan de kapat telefonu işte. Engelle, ulaşamasın sana. Hayatına bak kardeşim. Sen benim kız kardeşimsin. Tabii ki kızarım. Aynı karında buyumemize gerek yok kardeş olmamız için. Neden kendine bunca eziyet?

beni sigarayla tehdit ediyorsa güle güle derim

O hic kullanmami istemiyor. Eger zaten buna takilmasaydi ama dikkat etmemi isteseydi ben ellerimin dislerimin saclarimin ya da kiyafetlerimin flan kokusuna dikkat ederdim. Sayi olarak da azaltabilirdim. Ne bileyim onun yaninda icmezdim o varken kullanmayip o ise flan gittiginde icebilirdim ne bileyim

Az kaldi bende bitiricem mutfaktaki perdem sararmis yikamasi zor bir perde sadece siliniyor cekmeli ikea perdem mahvoldu. Ìcmeyin şu zikkimi şaka bir yana sigara icmeyen bir insan olarak eşini anliyorum ama işi ya sigara ya ben kadar abartmadim. Ben eşime birakmasi yonunde yardimci oluyorum henüz bir arpa boy gidemesekte kendisi soyleniyor birakacam diye bu da birsey .

Sagliginiz icin icmenizi istemediginden yola çıksa aslinda sizde istersiniz hatta mutlu olursunuz eşim sagligimi dusunuyor diye ama iste söyleme tarzi çok abartili

Onca seye ragmen seven bana yazik. Iste sanirim bu yuzdej vicdanim devreye giriyor.Haklisin canim

Canim benim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…