Daha önceki konularınızı bilmiyorum. Şunu söyleyebilirim ki sigara bırakmak ya da bırakmamak ile ilgisizlik, hakaret gibi konular arasında bir bağlantı yok. Evliliğinize, kendinize ve eşinize dışardan bir gözle bakın. Sigara gerçekten bu evlilik içinde esaslı bir sorun mu yoksa değil mi? İlgisizlik gördüğünüzü düşündüğünüz ve hakaret duyduğunuz durumları düşünün. Siz hakarete karşılık veriyor muydunuz? Siz eşinize ilgi gösteriyor musunuz? Anlaşmak isteyen iki insan için anlaşmak çok kolay ama anlaşmak istemezlerse bir o kadar da zor tabi. Eğer siz sadece zulm gören tarafsanız kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Kocanızdan ayrılır, sigara içer ve keyfinize bakarsınız. Eğer karşılıklı anlaşmazlık ve inat halindeyseniz oturun ve düşünün. İnsanlar mutlu olmak için evlenir. Eğer mutlu olmak için bir yol varsa çift olarak aklınızı başınıza toplayıp doğru adımlar atın. İkiniz beceremiyorsanız profesyonel destek alın. Bana sigara içersen senden ayrılırım gibi bir laf çok komik geldi. Arka planda daha farklı, size zor ama aslında basit konular olduğuna inandığım için bu yorumu yazıyorum. Mümkünse birlikte mutlu olmaya çalışın, değilse kendi kendinize. Kısacası mutlu olun. Mutsuzluk üzerine diretmeyin.