sigarayı bırakacağım deyip söz verip evlendikten sonra bırakmazsanız siz kusurlu sayılıyorsunuz. Boşanma davası açsa kazanır yani.Ya sigara ya ben?
Size bir sorum olacak.Bunu size diyen bir esiniz olsa. Siz onunla tanistiginizda sigarayi birakmanizi istediginde tamam diyip birakamamissaniz. Sonrasinda o bi cok hata yapmis olsa ilgisizlik vs kotu laf. Sonrasinda size ya sigara ya ben dese.Ben degistircem herseyi ama sigarayi kabul etmiyorum dese.
Sizin cevabiniz ne olurdu?
Bu soruyu sorarken benim artik sigaraya basladigimi bilen bir es beni bu sekilde kabul etmiyorsa aslinda evliligi oda bitieiyor olmuyor mu ?
Sigara ictigi icin evliliginizi bitirir miydiniz ?
sigara ayrılmanın bahanesiYa sigara ya ben?
Size bir sorum olacak.Bunu size diyen bir esiniz olsa. Siz onunla tanistiginizda sigarayi birakmanizi istediginde tamam diyip birakamamissaniz. Sonrasinda o bi cok hata yapmis olsa ilgisizlik vs kotu laf. Sonrasinda size ya sigara ya ben dese.Ben degistircem herseyi ama sigarayi kabul etmiyorum dese.
Sizin cevabiniz ne olurdu?
Bu soruyu sorarken benim artik sigaraya basladigimi bilen bir es beni bu sekilde kabul etmiyorsa aslinda evliligi oda bitieiyor olmuyor mu ?
Sigara ictigi icin evliliginizi bitirir miydiniz ?
iyi de en başından demiş sigarayı bırakır mısın diye. Kavga çıkınca aman sen de sigara içiyorsun dememiş ki. Ben bunu düzelteceğim sen de bunu düzelt diyor.sigara ayrılmanın bahanesi
Sigara gerçekten ayrılmak için yeterli sebep mi? Bence değil. Ayrılma nedenleri çok başka. Kadının sigarayı bırakamadığını bildiği için nokta atışı yapıp ya sigara ya ben demiş. Biliyor ki bırakamayacak. diyecek ki senin yüzünden bittiiyi de en başından demiş sigarayı bırakır mısın diye. Kavga çıkınca aman sen de sigara içiyorsun dememiş ki. Ben bunu düzelteceğim sen de bunu düzelt diyor.
Zaten ayrılma nedenlerinde de sigara yoktu. Adı bile geçmedi, olsa başta söylerdi konu sahibi. Sigara muhabbeti yeni çıktı. Kadın tedavi bile görmüş bırakabilmek için, demek ki yıllardır içiyor, paşa bey de bunu bilerek evlenmiş.Sigara gerçekten ayrılmak için yeterli sebep mi? Bence değil. Ayrılma nedenleri çok başka. Kadının sigarayı bırakamadığını bildiği için nokta atışı yapıp ya sigara ya ben demiş. Biliyor ki bırakamayacak. diyecek ki senin yüzünden bitti
Aynen öyle. Adamın niyeti ayrılmak ve kadının yapamayacağı şeyi seçiyor. Senin yüzünden bitti diyecek ya haspam yol yapıyorZaten ayrılma nedenlerinde de sigara yoktu. Adı bile geçmedi, olsa başta söylerdi konu sahibi. Sigara muhabbeti yeni çıktı. Kadın tedavi bile görmüş bırakabilmek için, demek ki yıllardır içiyor, paşa bey de bunu bilerek evlenmiş.
Aslinda bu surede bitirmek isteyen benim.Ilgisizlik temizligime mudahale ettigi zamanlar senden kari olmaz demeleri yaranamamalarim. Soz verdikten sonra yanliz hissedip sigara icip yalan soyledim orda ailesini arayip.alin bu kariyi bu kari yalan soyluyor bana dedi.onun ben ailemin yanindayken yaklasik iki ay flan sonra tamamen ben duzelcem demeleriyle yaklasik 4 ay sonra flanda bana karsi tahammulsuz davrandigini ilgisiz davrandigini ve evlilige adapte olamadigini 5 ay zaten kisa bir sureydi kabul etmesi oldu. Bu surede ben aileme ve yakin cevreme durumu aciklamak zorunda kaldim. En basta ben temiz bir baslangic yapalim diyordum ve oraya gidince zaten sigara icmiycektim.Ilk basta beni hatali goruyordu ve ben surekli kendimi sorgukuyordum. Simdi yeniden birlesmek istedigini bunlarin cozume kavusturulmayacak seyler olmadigini soyluyor. Ama ben sarilamadigim normalde beni opmeyen biri ve ben sigarayi birakmisken.Simdi ben tabi burdaykej sigaraya tekrar basladim.Bilmiyorum anlasilabilir mi ama asiri stres yuzunden de birakmaya guc bile hissetmiyorum. Su an isten ayrildi. Bana bu sekilde ben onun icin ilimi degistirmisken yaptigi tavirlar yuzunden guvenemedigim icin buraya gek yuvamizi burda kuralim dedim.Once ben sigarayi birakmiycam dedi ya sigara ya ben sen sigara icin donmuyorsun bana dedi.Sonra bensigarayi tekrar birakirsam buraya gelir misin dedim.Oda benim isim baska yerde ciksa 1 hafta sonra hadi gidiyoruz desem ne olur bunun icin olur diyemem dedi. Neden bana orda yasamak icin sart kosuyosun dedi. Benim kafam allak bullak. Esyalarimi gonderdi ben istiyorum diye ama senden vazgectigim anlamina gelmiyor dedi.Sonrada bu konusmalar oldu iste.Sigara gerçekten ayrılmak için yeterli sebep mi? Bence değil. Ayrılma nedenleri çok başka. Kadının sigarayı bırakamadığını bildiği için nokta atışı yapıp ya sigara ya ben demiş. Biliyor ki bırakamayacak. diyecek ki senin yüzünden bitti
Aslinda ben su an ona guvenip tekrarbirlikte olmadigim icin bana cok kiziyorAynen öyle. Adamın niyeti ayrılmak ve kadının yapamayacağı şeyi seçiyor. Senin yüzünden bitti diyecek ya haspam yol yapıyor
Ben evliligimizde sigara icmiyordum birakmistim. Bi iki kez icme durumum oldu sadece. Ben su an ailemin evindeyim oda kendi memleketinde. Zaten ilk basta bu tavirlar yuzunden bitiyordu. Ama duzeltme konusmalarinda cikan bir dueum tekrar bu sigara mevzusuEn başından sigarayı bırak demiş, tamam deyip bırakmamışsınız. Kül tablası gibi kokan bir insanla ömür geçiremezdim açıkçası, kıyafetler bile iğrenç kokuyor sigara içenlerde, kaldı ki ağzınız nasıl sigara kokuyordur düşünemiyorum.
Adam ilgisiz davranan ve hakaret eden biri ise o rest çekene kadar siz neden sustunuz? Siz sürdürmeseydiniz evliliği bu şekilde.
Evet bizim evliligimiz 5 ay birlikte kaldik. Ben iki kez flan sigara ictim ailesinj aradi ben istemiyorum yalan soyluyor diye.Ama sonra toparladik ve onun yanindayken sigara icmiyordum.bizim asil mevzularimiz ben ailemi ziyarete gidince her gun tartismamiz sogudum demesi tahammulsuz yaklasimlari oldu. Ve ben donemedim. Simdi herseyi kabul etmis ve temiz bi baslangic yaoalim hatalarimi anladim diye yaklasiyor bana.Insanlar evliliginde neler yasiyor sen sans vermiyorsun diyor.Ama benim devam etmek icin gucum var mi dedigi ve soyledigi laflari unutamiyorum ya da ben o kadar ona bagliyken o zamanlarda bu cumleleri derken once benim sartlarim olsun ben duzelirim demelerini unutamiyorum.Zaten ayrılma nedenlerinde de sigara yoktu. Adı bile geçmedi, olsa başta söylerdi konu sahibi. Sigara muhabbeti yeni çıktı. Kadın tedavi bile görmüş bırakabilmek için, demek ki yıllardır içiyor, paşa bey de bunu bilerek evlenmiş.
O da kendince karşı atak yapıyor demek ki; ikinizin de hiçbir şeyi değiştirmeye niyetiniz yok gibi duruyor buradan.Ben evliligimizde sigara icmiyordum birakmistim. Bi iki kez icme durumum oldu sadece. Ben su an ailemin evindeyim oda kendi memleketinde. Zaten ilk basta bu tavirlar yuzunden bitiyordu. Ama duzeltme konusmalarinda cikan bir dueum tekrar bu sigara mevzusu
Donemiyorumki. Bana olan tavirlari nasil degiscek.Ona gore degisecek.Hadi ben sigara icmesem dahi bana bu sekilde davranmalarini nasil ksbul ederim bilmiyorumki.Haklisiniz sigara icen kokuyor bende sigara icmezken bana da kokuyordu ama ben sigara icsem zaten kabul etmezdeO da kendince karşı atak yapıyor demek ki; ikinizin de hiçbir şeyi değiştirmeye niyetiniz yok gibi duruyor buradan.
Sigarayı başkası için değil, kendin için bırakman en doğrusu olur zaten. Ama sigara içmeyen birine de eşin sigara kokmasının ne kadar kötü olduğu konusunda yorumum geçerli. Eğer bırakamıyorsanız, bir daha söz vermeyin bence. Cinsel hayatı bile etkileyecek bir durum bu; o da eşlerin birbirinden uzaklaşmasına neden olur nihayetinde.
Bu adam yapacağını yapıp yapıp sen ses çıkardığında üstüne laf edecek, herkes dört dörtlük mü yaşıyor diye. Bunu bil de git.Evet bizim evliligimiz 5 ay birlikte kaldik. Ben iki kez flan sigara ictim ailesinj aradi ben istemiyorum yalan soyluyor diye.Ama sonra toparladik ve onun yanindayken sigara icmiyordum.bizim asil mevzularimiz ben ailemi ziyarete gidince her gun tartismamiz sogudum demesi tahammulsuz yaklasimlari oldu. Ve ben donemedim. Simdi herseyi kabul etmis ve temiz bi baslangic yaoalim hatalarimi anladim diye yaklasiyor bana.Insanlar evliliginde neler yasiyor sen sans vermiyorsun diyor.Ama benim devam etmek icin gucum var mi dedigi ve soyledigi laflari unutamiyorum ya da ben o kadar ona bagliyken o zamanlarda bu cumleleri derken once benim sartlarim olsun ben duzelirim demelerini unutamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?